Category archive

Ikke kategoriseret

Sidste håb for minkbranchen

i Ikke kategoriseret af

Der er virkelig ved at være røre i den mht. minkavlerne. Der er mange som er utrolig skræmte, og udmeldingerne fra regeringen har været mildest talt uklare.

Det er der mange minkavlere, som er rigtig, rigtig kede af.

Men her har hele branchen en helt, som måske, ja måske kan komme ind fra højdedraget, ride som cowboyen ind over prærien og redde hele branchen.

Kaptajnen på skibet, en af dem, som ikke bare giver op. Kim Mortensen, direktør for federcentralen Limfjorden.

Han kommer med det rigtige budskab, efter min mening. Et budskab om dialog og samarbejde.

Er der mulighed for dialog? Eller skal vi fortsætte med, at kaste med mudder.

Som Kim siger; minkene har det godt, som de har det i dag. Men de kan godt få det endnu bedre. Måske kan dyreetiske hensyn komme endnu mere på tale.

Kim er i hvert fald åben for dialog, skal vi tage ENDNU mere hensyn til minkene, så er han og andre i minkbranchen parat til at tage dialogen.

Spørgsmålet er; er venstrefløjen parat til dialog?

Vi kunne, hvis det lykkes med denne process, skabe et minkavler foregangsland. Så at minkene for så gode forhold som overhovedet muligt.

Kan man, i et demokrati, afvise dialogen?

Hvor er den kop kaffe henne?

Vi her fra TV frihed, eller det vil sige undertegnede kæmper for at skabe dialogen på tværs af de politisk skel.

Er det her en mulighed ofså?

Vi slutter af med en politisk analyse af de forskellige poliiske positioner. Jeg vil opfordre minkavlerne til at lytte lidt med.

Der er håb, blandt andet er Lise Bech fra DF i stærk dialog med Mogens Jensen; spørgsmålet er; vil DF investere den politiske kapital som er nødvendig for at redde minavlerne?

Det er det det hele drejer sig om; vil DF levere på vælgerne, eller vil det ikke lykkes med dialogen.

Vi håber selvfølgelig på det sidste her fra TV Friheds side, da vi mener dialog er alfa of omega.

Se interviewet her:

Højrefløjens “cancel culture”

i Ikke kategoriseret af

Det er sjovt, som Danmark på mange måder er omvendt end udlandet.

Jeg mener, i Danmark er de reelle racister venstrefløjen, og cancel kulturen, altså det man beskylder venstrefløjen for i udlandet, det trives bedst på højrefløjen.

Hændelsen med Krasnik som forsøger at holde Læsø kunsthal og holder mange konservative stemmer ude af debatten er her et godt eksempel.

Altså svigtet af den demokratiske pluralistiske debat er noget som sker på højrefløjen og ikke venstrefløjen.

På venstrefløjen ser vi faktisk en udbredt erkendelse af at det er godt at ens læsere bliver bestøvet med indsigter som ikke nødvendigvis er venstreorienteret.

Jeg mener, det intellektuelle flagskib Information trækker rask væk Kasper Støvring ind i avisen, i min komite, Vilks komiteen var redaktøren for Information med, og så videre.

Gode folk, med et demokratiske sindelag.

På højrefløjen til gengæld kunne man ALDRIG drømme om at give plads til en radikal venstrefløjser, ja man er så knibsk, at selv konservative stemmer menes at skulle begrænses. Det er her Krasnik jo excellerer i at forsøge at klippe vingerne på snart alle konservative som ligger for “langt” fra midten.

På den måde er det faktisk højrefløjen som er et demokratisk problem disse dage, idet deres “cancel culture” spænder ben for den offentlige debat og dialog.

Det kan jeg personligt skrive under på, og Krasniks forsøg på at klippe vingerne på en kunstinstitution med det formål at styrke den demokratiske debat ang. væsentlige politiske kunsttiltag, understreger det demokratiske underskud på højrefløjen.

Jeg siger det bare.

G-g og g-derne bevare Danmark.

Sort systemisk racisme på venstrefløjen

i Ikke kategoriseret af

Jeg synes, at venstrefløjen skylder højrefløjen et svar ang. sort racisme.

Nu har venstrefløjen hærget højrefløjen i fyrre år, og beskyldt os for at være racistiske. Det er vi ikke. Jo, der er måske nogle brådne kar indimellem, indrømmet.

Men generelt er vi danske af kultur og der er plads til andre hudfarver indenfor dansk kultur. Her er jeg da selv et helt godt eksempel på det. Men der er også andre mennesker som er allieret eller knyttet til Danmark. Mange iranske flygtninge som kritiserer Islam kan vi rigtig godt lide, og vi har slet ikke noget imod jøder, tværtimod.

Det vi forsøger at fokusere på, er netop IKKE racistiske ideer, men politiske og religiøse ideer.

Vi bryder os ikke om islamismen, og vi bryder og heller ikke om racismen. Slet ikke sort racisme, som som regel er blandet op med en solid dosis antisemitisme. Her er Black Lives Matter, som virker som en arvtager til PLO, Black Panther og lignende organisationer desværre meget antisemitiske.

Jeg holder personligt meget af Martin Luther Kings kristent inspirerede, samlende ideologi. Men lad mig lige sige det med det samme. King var glødende zionist og arbejdede altid for at samle.

Hvor står venstrefløjen i dette spørgsmål?

Jeg har lige overset en Danmarks Radio udsendelse som hylder dem som smadrer statuer, og snakker om racisme, altså ikke sort racisme, men hvid racisme.

Det er et klokkeklart udtryk for systemisk racisme som DR udviser her. For at gøre det endnu værre, så opdagede jeg det tilfældigvis, fordi det var en børneudsendelse som min datter så.

Jeg fik et chock, da jeg så udsendelsen.

Det er ren systemisk racismen ført an af en public service organisation.

Det bør man altså straffe DR for, kort og brutalt. Luk Ultra, det er mit bedste råd.

Men hvor starter de racistiske paradigmer indenfor de venstreorienterede institutioner, og hvor starter de.

Hvad med kulturlivet, er de også sort racistiske, uddannelsesinstitutionerne?

De er os et svar skyldig.

HVORFOR DR, skal min lille otteårige datter fyldes med sådan en omgang sort racisme, HVORFOR?

Har i ingen skam i livet?

G-d og g-derne bevare Danmark.

Billede: Louis Farrakhan, leder af en sort, antisemitisk, muslimsk bevægelse.

Familiepolitik

i Ikke kategoriseret af

Det er lidt interessant i disse dage. Langsomt er højrefløjen ved at komme sig over sidste valg, meningsmålingerne kravler langsomt den rigtige vej, Stram Kurs har ikke rigtig gjort væsen af sig, og selvom vi er lidt svage, så er der håb forude.

Hvad er det egentlig der er ved at ske?

Helt grundlæggende er det gået op for venstreorienterede kvinder, at de har tabt kampen for deres børns ve og vel i deres iver efter at kæmpe for migranterne.

Deres moderinstinkt er simpelthen blevet brugt på migranter og ikke deres EGNE børn.

Det er ikke for at kritisere denne kamp de har haft for migranter. Indimellem synes jeg den har været lidt for naiv, men mere for at pege på det problem, at deres EGNE børns problemer har stået i skyggen af de udfordringer venstrefløjens søde damer har prioriteret.

Det har reelt betydet, at deres egne børn er endt i en situation, hvor de går for lud og koldt vand.

Bare tag de regler der er på arbejdsmarkedet mht. forældres rettigheder for at passe på deres børn.

Lige på det her område er vi faktisk milevidt fra Sverige. I Sverige har de LANGT bedre forhold som forældre. Længere barsel, mulighed og ret til deltidsarbejde når ungerne er små og så videre.

Altså nogle ordninger som prioriterer børnenes tarv og ikke arbejdsmarkedets tarv.

Nu mener jeg, at det selvfølgelig er vigtigt, at arbejdsmarkedet er sundt og velfungerende. Men også her er tingene faktisk bedre i Sverige, deres industri og produktion er i verdensklasse, over vores i kvalitet.

Deres forhold til migration er helt hen i vejret, men deres industri er bedre end vores. Scania, våbenproduktion og så videre.

Nu hvor venstrefløjen er ved magten, så bruger venstrefløjen ikke deres energi på det som bekymrer deres vælgere. Altså de går ikke specielt højt op i, at de danske børn får bedre vilkår, men er stadig fanget i at gå op i at migranterne har det godt.

Det er derfor vælgerne begynder at sive fra venstre til højre.

Det giver et godt fingerpeg til hvad næste valg kommer til at handle om, hvis man vil have vælgere ind over midten; familiepolitik.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Tilliden

i Ikke kategoriseret af

Det virker som om, at der endelig er begyndt at komme lidt gang i den teologiske reflektion i Danmark.

Der bliver hvisket i krogene ang. G-ds eksistens, og måske er folkekirken blevet så presset, at den endelig er parat til at vende tilbage til de ægte rødder den er bygget på, altså en Grundtvigiansk/Kierkegaard basis.

De var selvfølgelig meget forskellige de to, Grundtvig var for Israel, Kierkegaard var imod Israel.

Men i det mindste kan man sige, at der er et spænd imellem de to, som vi kan undersøge, i stedet for bare at slette Israel i biblen.

Det er altså primitivt, undskyld jeg siger det.

Hvad er så fremtiden for dansk tro?

Her mener jeg, at man skal tage fat i den sidste store tænker K.E. Løgstrup. Hvis man ikke gør det, så risikerer vi, at vi klipper navlestrengen til en tradition som er både meget smuk, og umådelig positiv.

Men for også at række ind i det nye årtusinde, så er vi tvunget til at bygge videre på den basis som vi har fået videregivet af Løgstrup.

Den etiske fordring.

At være et ordentligt menneske, det er bundlinjen hos Løgstrup.

Så kan man mene, at tillid, åbenhed og barmhjertighed er dårlige værdier. Men er det ikke præcis de værdier vi betragter som meget danske?

Tilliden. Er det ikke netop tilliden vi værner så meget om, i disse dage hvor multikulturalismen æder vores samfund op, og vender det på hovedet?

Hvis ikke vi starter med at undersøge hvad etikken er med udgangspunkt i tilliden, så mener jeg, at vi mangler at vise respekt for den sidste store teolog.

Så det er det vi skal kæmpe for, i min bog, at kunne bevare tilliden til hinanden.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Socialismens mål

i Ikke kategoriseret af

Der er så meget socialister ikke forstår, blandt andet forstår de ikke deres egne ideer.

Her er der en gennemgang, som måske kan løfte diskussionen ang. lighed lidt.

FORMÅLET med at tale lighed eller at stræbe efter lighed er glæde. Eller som Platon formulerer det; harmoni.

Democrit, den materialistiske filosof som Marx var meget inspireret af, for at skabe lighed var samtidig GLÆDENS filosof.

Man ser ham tit afbilledet som en glad mand.

Simple Living, som også er lidt af en venstreorienteret fad, kunne med fornuft gå tilbage til Democrit, og læse ham.

FORMÅLET med at leve simpelt både hjemme og på arbejde, er at være glad.

Husk lige det socialister, når feminismen harcellerer over den manglende lighed eller kapitalismen bekæmpes.

Formålet er glæde.

Hvis man ikke skaber glæde, så rammer man forbi målet med den materialistiske ide.

Husk det nu, vi andre er lidt trætte af den meget negative attitude.

Vi siger det bare.

Vi ville ønske, at socialister blev lidt gladere, hvis ikke, så er de ganske enkelt ikke socialister, og så må de nok se sig om efter fejlen i deres egen filosofi.

Lad mig afsløre fejlen her. Socialister gør midlet til mål.

Målet med socialismen ikke lighed. Lighed er midlet til at nå glæden.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Folket bestemmer

i Ikke kategoriseret af

Hvad i alverden er der gået galt i hele processen med styringen af Covid 19 infuenzaen?

Lige nu skyder politikerne på lægerne, og lægerne dukker hovedet.

Mit svar på problemet er; uigennemsigtig beslutningsproces.

Vi har et demokrati, og det er sådan, at i et demokrati, så er den offentlige debat den højeste myndighed. Det er ikke dommerne, det er ikke embedsmændene. Det er, ideelt set, den viden og erkendelse som borgerne i samfundet når frem til.

I denne situation ser vi hvor galt det kan gå, når embedsmændene og politikerne ikke lytter til den offentlige debat, men kører deres eget ræs.

Nu er det ikke fordi de ikke har lyttet, det har de faktisk. Men HVER ENESTE gang, politikerne og lægerne har kørt deres eget spil, så er det gået galt.

Her er et par eksempler; politikerne ville ikke sende oplukningsplanen til debat. Det gav en meget usikker proces. Havde man lagt ideerne ud i plenum, og givet danskerne og de forskellige meningsdannere et par dage eller tre til at melde ind, kunne planen være langt bedre implementeret.

Det samme er det med lægernes ide om masse immunitet. Den ide blev, at gode grunde (læs; unødigt tab af menneskeliv, og det fornuftige i at bruge andre metoder) afvist af offentligheden.

Danskerne ville hellere ofre deres økonomi end at slå deres gamle mor ihjel.

I sådan en situation, er det altså MEGET vigtigt, at lægerne, på trods af deres faglighed har evnen til at lytte til offentligheden.

Det er ikke altid at offentligheden har ret, men i etiske spørgsmål, som valg af immunitetstrategi overfor test og vaccine strategi, så har offentligheden altså RET til at melde ind. Det er borgernes liv, ikke?

Således kan plenum diskussion være dødirriterende og tidskrævende, men det samler borgernes intelligens op, og skaber en dybere erkendelse af problemstillinger.

Vi er offentlige tjenere af borgerne, vi er ikke herskere.

Det er det der ligger i vores grundhverv, at vi TJENER offentligheden ikke styrer den.

Glemmer vi det, så går det galt.

Der er altså en årsag til, at vi har to ører på hovedet, det er fordi det altså ikke koster noget at lytte til folk rundt omkring os.

Den rationelle debat virker i så oplyst et land som Danmark, og det skal vi være glade for, fremfor at være irriteret over det.

Folkets samlede intelligens vil altid slå den stærkeste fagmand, det skal vi altså lige huske på i denne diskussion af embedsværket op imod folket.

Folket bestemmer, husk lige det.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Økonomi og fælleskab

i Ikke kategoriseret af

Socialisterne har nu en unik chance for at skabe håb for danskerne, men det kan kun lykkes, hvis de/vi forholder sig til to begreber; 1. Fælleskab. 2. Økonomi.

Lad os starte med fælleskabet, for hvad er egentlig fællesskabet for socialisterne. Er det det “fællesskab” man har dyrket med radikale islamister? Altså et fællesskab med åndeligt søgende og udøvende personer med en hang til hugge hovederne af de mennesker der ikke tror på G-d?

Det kan være, at mange socialister betragter dette fællesskab som et reelt fællesskab, men erfaringerne er klare. Det er en dødsdom over socialismen.

Det er selvmord ikke at erkende dette.

Spørgsmålet er så; er det fællesskabet med arbejderen der er det reelle?

Her er forholdet til økonomien selvfølgelig meget væsentlig og afgørende. Hvis der ikke er arbejdspladser til arbejderne, altså til Arne, så er dette fællesskab ikke eksisterende.

Hvis man gerne vil fælleskabet med arbejderen, så skal man sørge for, at de arbejdspladser som skaber nogle gode muligheder for arbejderne eksisterer.

Her er forholdet til arbejdsgiveren alfa og omega. Det dur ikke, at man bliver uvenner med arbejdsgiveren, for så flytter han bare sine arbejdspladser til udlandet.

Derfor er det en god ide at hjælpe arbejdsgiveren nu hvor arbejdsgiveren er så presset. Ligesom alle mulige andre grupper i samfundet er arbejdsgiveren mennesker, som fortjener hjælp og solidaritet.

Hjælp arbejdsgiveren nu, og man hjælper også arbejderen. Jeg har altid været en stærk fortaler for den familieejede virksomhed, fordi de tit er meget loyale overfor det fælleskab vi har her i Danmark. De hjælper deres arbejdere, når tingene kradser.

Yderligere er sunde familier en vigtig forudsætning for et sundt samfund.

Det leder os til at forholde os til den egentlige mening med begrebet “økonomi”. Hvad betyder økonomi egentlig? På græsk betyder det “husholdning”. Det vil sige, det er et budget der, ligesom en husholdningsbudget, skal balancere.

De bedste økonomer er forsåvidt, husmoderen, som passer på pengene, sørger for at sætte lidt til side så man har lidt at stå imod med, og sørger for ikke at komme i gæld.

Lige nu brænder vi opsparingen af. Det er også det rigtige at gøre. Det er derfor vi har en opsparing. Men opsparingen skal altså bygges op igen på den anden side af krisen, og det er utrolig farligt at blive for afhængig af banken.

Så vi skal være påpasselige med pengene.

Alt det leder os igen hen til diskussionen af fælleskabet.

For ideen med kommunismen er, at vi samler os i et fælleskab.

Her er samfundet meget præget af frankurter kulturmarxismen, som tror på en regnbuenation, altså et fælleskab med minoriteter af forskellig slags.

Dette samfund er urealistisk, ja det har den direkte modsatte effekt end hvad meningen var med kommunismen, altså et fælleskab. For det skaber det modsatte, nemlig kaos og manglende fælleskab.

Hvis man ikke har fanget den endnu, så er man ganske enkelt forbenet dogmatiker.

Hvilket fællesskab skal vi så sætte i stedet?

Her har mit svar været lidt usædvanligt. Det kommer sig af min erkendelse af Folkehøjskolen. Det gik op for mig, på et tidspunkt, at Folkehøjskolen bygger på de samme principper som Marxismen, med den væsentlige forskel, at det rent faktisk virker fremfor det meste kommunisme.

Grundtvig er inspireret af Cambridge og Oxford, som er replika af den spartanske communitare.

Ligesom Karl Marx.

Vi har altså i Danmark en hel unik forståelse af den spartanske messe, som hedder Folkehøjskole.

Det er noget vi skal videreudvikle og bruge.

I stedet for at køre Frankfurterskole kulturmarxisme, skal vi køre Grundtvigiansk Folkehøjskole.

Mødes i fælleskøkkenet, som et Dansk folk.

Det virker, så hvorfor ikke bruge det?

Så, det er retningen fr. Mette Frederiksen, ellers slukker håbet hurtigt igen.

Vi skal passe på det danske folk, og vise venlighed overfor dem som bebor de danskes øer.

Så har socialismen en chance, ellers er den færdig som politisk/filosofisk bevægelse.

G-d og Grundtvig bevare Danmark.

De danske medier

i Ikke kategoriseret/Topnyheder af

Det er da godt nok gået helt galt med nedsablingen af Radio 24/7. Jeg har ingen medlidenhed, men det er alligevel radikalt, at en radio så hårdt hugges ned af staten. 

Hvordan i alverden er vi kommet hertil?

Strategien mht. medierne var at presse dem økonomisk, indtil de tillod en mere fair dækning af virkeligheden, herunder en klar islamkritik, en patriotisk indstilling og forsvar for demokrati. 

Det er faktisk lykkes sådan nogenlunde med DR. DR har skåret betydeligt ned for hijabberne, selvom kulturmarxismen titter frem overalt. 

Det er da alligevel udtryk for, at de forsøger at rykke sig. Nu mangler vi bare, at de også tager de kulturkonservative debattører ind i debatten, og dropper det kulturmarxistiske syn helt. Men med et par nedskæringer mere, skal det nok kunne lade sig gøre. 

Med Radio 24/7 er strategien dog slået helt fejl. Ideen med presset var, at de skulle ændre sig, og prioritere anderledes. De overholdt ikke paragraf 10 i public service loven, og vi ville have dem til Jylland. 

Men jeg tror simpelthen presset blev for stort i forhold til hvad Ramskov og Brügger kunne overskue. Yderligere havde de, med ansættelsen af en kriminel muslim og afskedigelsen af René Fredensborg, rykket sig i en mere kulturmarxistisk retning. Bare dette politiske ryk viser, hvor korrumperet deres indstilling er. 

Hvordan medieverdenen skal kunne forholde sig til det simple faktum, at DF har fået rollen som tungen på vægtskålen, skal jeg ikke sige. Men jeg har på fornemmelsen, at der kommer til at flyde en del mere medieblod, før de retter ind på de nye vilkår. 

Den “uafhængighed” de har haft, har de brugt til at holde DF journalister og meningsdannere ude af public service. Så de er ikke politisk uafhængige, de er kulturradikale af den gamle skole. Det her med uafhængighed er en illusion. 

Når medierne har en solid rød bias, så er det også ok, at rette dem mere ind imod midten, i hvert fald hvis staten skal betale.

G-d og g-derne bevare Danmark. 

Danmark og EU

i Ikke kategoriseret af

Jeg synes nu, at vi har haft en rimelig grundig diskussion af Marrakech traktaten, og den diskussion er kommet i vejen for finanslovsforhandlingerne. 

Det var sådan set ikke det som var min ide, jeg synes bare, at jeg havde en moralsk forpligtigelse i forhold til at bringe de politiske diskussioner til torvs, som vælgerne nu engang er berettiget til at have. 

Jeg forstår at hr. Lars Løkke Rasmussen nu tilbyder DF en plads i regeringen. Det har jeg hele tiden været fortaler for, så det synes jeg selvfølgelig er en god ide. 

Men hvis det bare handler om, at Løkke så kan underskrive Marrakech traktaten for en deltagelse i regeringen, så synes jeg, at det er forkert. 

OK, politik handler om det muliges magt, men at tage sig betalt for endnu et søm i den danske ligkiste med nogle ministerbiler, det er simpelthen for korrupt. 

Jeg forstår heller ikke, hvorfor LA og Venstre er så forhippede på den traktat, EU er i en langsom nedsmeltning alligevel. Så det giver ingen mening at underskrive og effektuere en traktat af en politisk enhed som alligevel er ved at brase sammen. 

Min plan går på, at nedbringe EUs magt til et niveau hvor det giver mening. Det er fint at EU adminstrerer frihandel og koordinerer politisamarbejde og den slags. 

Men de danske politikere bestemmer over Danmark, punktum. 

I stedet for at spendere en svindende beholdning politisk kapital på et projekt som er færdigt, så burde de liberale, efter min mening, engagere sig i at bringe Danmark frem i verdenseliten mht. forretning, landbrug, uddannelse og sikkerhed. 

EU har udviklet sig til et tyranni, og ikke en humanistisk, tolerant samarbejdsorganisation. 

Det er det som sker, hvis man sætter amatører til at udvikle på så svære projekter. 

Jeg har tilbudt dem en hånd, men det vil de ikke have. Så det er ikke min skyld at tingene er ved at brase sammen for dem, det er ene og alene deres egen skyld. 

Så, kom nu tilbage til Danmark og se at godt nok er vores højeste bjerg ikke særlig højt, men vi kan nu alligevel nogle ting her i Danmark vi skal være stolte af. 

G-d bevare Danmark.

1 2 3 5
Go to Top