Category archive

Kristendom

Kaos

i Islam/Kristendom/Kritik/Politik/Socialisme/Valg af

Det er helt utrolig hvor elegant den dansk politiske virkelighed følger lærebøgernes diktioner. I følge Platon er demokratiets bagside for meget frihed og for lidt ansvar. Konsekvensen er kaos, som mærkes ved at alle er urimelige, dyr, mennesker, høj og lav. At man ikke skelner imellem borger og ikke borger, at man ikke respekterer lærerne og, i følge Isokrates; at loven nedbrydes.

Alle disse tegn ser vi tydeligt i dagens politik; det er kaos, man respekterer ikke folkekirken ved at sætte en inder som boss, man har en udenrigsminister som ikke kan tale engelsk, en statsminister som ikke kan finde ud af særlig meget, et parlamentarisk grundlag under regeringen som er dybt anarkistisk, og værst af alt en politik som uværligt vil skabe kaos i danskernes hverdag.

At løsne op på udlændinge politikken er præcis som Platon beskriver demokratiets skyggeside, et udtryk for at man ikke skelner mellem borger og ikke borger.

Det utrolige ved den moderne version af demokratiet er at det eksisterende folketing hujer og råber hurra for at kunne endnu mere frihed til muslimerne, og mindre tryghed til danskerne. Det er som om at den nuværende regering fejrer sin egen undergang; hurra vi begår selvmord.

Det er næsten sikkert som amen i kirken at denne politik vil være upopulær i befolkningen, så regeringen begår yderligere selvmord fra start af, de kommer højst til at sidde en enkelt termin med denne politik, og de vil få meget svært ved at komme til magten igen, hvis de kommer så langt som til næste valg. Jeg mener, den politik som de har tænkt sig at føre er langt mere radikal liberal end den norske, og der fik halvdelen af den socialistiske ungdom altså at mærke den værste konsekvens af politik.

Hvis man kigger lidt ud af, så ser det heller ikke godt ud. EU er tæt på sammenbrud; Euroen hænger i en tynd tråd, England overvejer at give befolkningen en mulighed for at stemme om medlemsskabet. Hvis englænderne får lov at stemme, så falder korthuset for alvor sammen, for EU er ikke populær i England, og hvis England melder sig ud, hvad så med de andre lande? Vi står altså overfor EU´s demontering.

Udenrigspolitisk står vi overfor en eskalerende konfrontation imellem islamistiske lande og Vesten. Denne konflikt har sin lokale version i Danmark; oprettelse af moskeer, slåskampe imellem muslimer og danskere repræsenteret ved bikere og indvandrerbander.

Konflikterne vil altså eskalere og regeringen er fuldstændig amatøragtigt sat sammen. Hvis ikke det lige havde været fordi det er blodig alvor, så ville vi stå i en næsten hysterisk Monty Pythonsk situation; “Come back and I will bite your knee!”, råbte den armløse og benløse ridder efter sin udfordrer. “Kom tilbage kære vælgere, og vi vil danse rundt og lave indianerdans, bede om godt vejr og medvind på cykelstierne!” råber den nye regering.

Strategien for oppositionen er imidlertid ganske enkelt; vælgerne vil søge tryghed i en der kan “få orden i tingene”, oppositionen skal altså vise styrke, komme med seriøse konstruktive forslag, kritisere sobert, vise mandsmod og hjerte, og så for guds skyld slappe af og få sig et godt grin en gang imellem. Jeg glæder mig for eksempel til at se Villy Søvndal møde Obama og høre ham forsøge at stave sig igennem magne carta, eller høre hvad de danske præster har at sige om det nye indiske overhoved, eller opleve regeringens hovedløse skræppen op når EU falder.

Jeg glæder mig dog ikke til den forfærdelige virkelighed de vil skabe, for det kommer til at gå ud over dig og mig. Men det er os selv der har stemt dem til magten, så det er vores egen skyld. Korruptionen ligger i dem der stemt gøglerne ind, de har det sidste ansvar, det vil altså sige din mand, din kone, dine børn og dine venner. De kommer til, ligesom vi andre der har lidt mere rationalitet at gøre med, at lide.

Forståelse af konflikten med Breivik

i Europa/Islam/Kristendom/Politik af

Den europæiske politiske elite er ufattelig naiv, man har troet at man uhindret har kunnet islamisere hele Europa uden at skulle stå til ansvar. Det er naivt, selvfølgelig vil det kristne, konservative Europa reagere på et tidspunkt. Reaktionen imod kommunismen var stærk, der var propaganda og skjult støtte til de konservative miljøer fra Vatikanet i Polen, og andre steder. Nu er en, set fra det konservative, kristne Europas synsvinkel, langt større trussel opstået; islam. Den oprindelige ærkefjende er vendt tilbage, vil de reagere på det? Ja, selvfølgelig. Spørgsmålet er ikke om de vil reagere, men hvordan de vil reagere.

Hvis det virkelig er tempelridderne der står bag angrebet på socialdemokraterne i Norge, så er banen lagt for den konservatives strategi; det er en varm krig. Tidligere har Vatikanet stået bag modsubversion og antikommunistisk propaganda, hvilket altså vil sige man har fulgt konflikten af de ikke voldelige, men propaganda orienterede veje som alle andre. Det har betydet at de, lig med KGB, CIA, MOSSAD og den iranske efterretningstjeneste er gået under radaren.

Det er så, hvis Breivik sagen er tempelridderne, et overstået kapitel, nu bliver der skudt med skarpt.

Således er den kolde krig, som reelt gav Europa en syg men fredelige tid, overstået. Konflikterne er igen kommet op til overfladen, og de ansvarlige risikerer nu at skulle leve med en fysisk trussel.

Lad mig prøve at illustrere det for medierne og den politiske elite. Lige nu står der en gigantisk, trænet, effektiv, stiktosset, ja rasende varmkriger og sigter på dem med et arsenal af våben de ikke engang vidste eksisterede. Den varmkriger har kæmpet i Afghanistan, Libyen, Irak og hele verden, for at holde islam stangen. Han er virkelig pissed (undskyld mit sprog) over at truslen ikke tages alvorlig i Europa, men at politikerne åbenlyst kollaborerer med fjenden. Han har gået og bygget en vrede op i over tredve år, siden den politiske elite fandt på islamiseringen, har, synes han, sendt mange klare signaler om at nu er det snart nok, og ingen reaktion fået. Politikerne fortsætter ufortrødent samarbejdet med de kræfter, han bløder hver dag for at beskytte sine folk imod. Altimens skal han se på at hans søster bliver voldtaget, at hans kirke brændes ned, at islamiseringen fortsætter med fuld kraft. Han føler sig magtesløs, og føler sig ikke lyttet til, han ser sin verden falde sammen. En gigant bundet op af feje menneskers slimede bånd. På et tidspunkt drives han derud hvor han tænker, ok, så kan det også være ligemeget, nu fyrer jeg en enkelt lille skud af imod de idioter som islamiserer mit eget hjemland, så kan det være at han reagerer, og vender den anden vej.

Hvordan ville du selv reagere, hvis der stod en machokriger med strittende våben og bad dig om at gå til højre, ellers ville han skyde, ville du så gå til venstre?

Lige nu går den politiske elite til venstre, hvis de ikke erkender hvilken opponent de muligvis har, så risikerer de at den kristne kriger skyder igen, og igen, og igen indtil politikerne kommer i gang med at afislamisere Europa. Først når politikerne reelt nærmer sig det konservative perspektiv, altså fjerner sig fra alliancen med islam, og knytter sig til deres eget folk, vil den testetoronpumpede kriger overveje at sænke våbnene, indtil da sigter han, og kan finde på at skyde igen.

Jeg ved ikke, det er som om at den politiske elite ikke helt har fanget omfanget af den vrede de har skabt med deres europæiske islamiseringsprojekt, men den er, tro mig, gigantisk.

Jeg skrev det tidligere; magtforholdet er assymetrisk; politikerne har meget lidt magt i forhold til den konservative elite, hvis de ikke retter ind, så går det helt galt.

Jeg bliver sikkert brændt på bålet for at sige sandheden, men sådan er det vel altid, det er lettere at skyde budbringeren, end at forholde sig til problemerne. Og jeg er alligevel en gammel såret kriger, så jeg klarer mig.

G-d bevare kærligheden

Go to Top