Category archive

Mannaheim

Danskerne trænger til fred

i Grundtvig/Mannaheim af

At slås for noget i Danmark, er en tradition vi danskere er født med; Odin, Thor, valkyrierne, hærfaderen. Det er traditioner som går tilbage til dengang Helge hærgede de danskes øer med fynd, klemt og ånd.

I dag er vi blevet nogle svage, ugidelige svæklinge sammenlignet med vores forfædres kæmper. Det er en direkte fornærmelse at kalde danskerne for arvinger til vikingerne, ikke en fornærmelse imod danskerne, men en fornærmelse imod vikingerne. At tro at de duknakkede, idiotiske og svækkelige mennesker som vandrer rundt i Københavns natteliv, mens de sælger sig til højestbydende, og lader som om at alt bare er topdollar, lige i øjet, og ih hvor har vi det bare dejligt, er arvinger til vikingerne, det er en direkte fornærmelse imod de kraftkarle, vi har som forfædre.

Jeg kan huske da jeg læste Tacitus, og hans beskrivelse af de høje germanere som mødte romerne i konflikter for snart totusinde år siden. Romerne var fascinerede af at germanerne, der satte sig på deres skjolde og kørte ned at sneen på bjergskåningerne. Men mest fascineret var jeg af beskrivelsen af germanernes leder; en stor skikkelse, indhyllet i ulveskind, som lo hjerteligt af romernes trusler. Han bekæmpede dem med al sin styrke fra Mannaheim, med al sin fynde, med al den respekt der lå i at le når man går i døden for sit land og sine frænder.

Det er vores forfædre. Det skulle man ikke tro i dag, hvor vores ledere lister sig langs muren, bange for dem, og så bange for dem, og det kunne jo være, hvis nu vi ikke snakker så højt, så kan vi muligvis undgå…. Der er kun en ting at sig; skrællinger, skrællinger alle til hobe, det er det de er.

Danskerne gider det ikke mere, ikke mere skrællingeri, ikke mere skraben langs murene, ikke mere “nu må vi hellere liiiiige passe på”. Nej nu er det simpelthen nok, nu kan det være nok med al den skraben og bukken for det højhellige EU og alle deres sycophanter. Vi gider det ikke mere, og hvis ikke snart politikerne tager sig sammen og siger fra, så ender det med at vi, som folk, selv siger fra, på den ene eller den anden måde, nok er nok.

Vi vil have vores højskoledanmark tilbage, vi vil have lov til at være os selv, stå op for det vi tror på, ranke ryggen, være ærlige og stolte over det som er vores, være noget vi kan være stolte af. Hvis det giver så uendelig meget mening for politikere og andre folk at være en del af Europa, være en del af “den europæiske ide”, hvorfor rejser de så ikke bare ned til Bruxelles, og er det dér? Og så lader danskerne have Danmark i fred? Så kan de supereuropæere, være helt i balance med deres egne ideer, mens at danskerne kan få fred.

Go to Top