Category archive

Danmark

FLERE TRÆER!

i Danmark af

Der er desværre ikke så mange, der har set mit interview med hr. Uffe Elbæk. Jeg synes ellers, at det er et kig værd. MEN, for ikke, at nogen skal gå glip af, hvilken fantastisk pointe, som hr. Elbæk og jeg nåede frem til. Så vil jeg lige præsentere det motto, som vi endte med, efter at have snakket træer i San Franscisco og og natur generelt:

“FLERE TRÆER”!

Vi skal have FLERE træer. Store, gamle, fantastiske træer, som er kloge og som kan give os noget. Evighedstræer, lige træer, krogede træer, gamle og nye.

Uffe fortalte om en oplevelse han havde i San Francisco, hvor en skov som ligger tæt på byen er lavet sådan, at man føler, at man går rundt inde i en katedral, og jeg fortalte ham, at den katedral har vi allerede i Hans Kjeldsens skov. Yderligere snakkede Uffe også om at bruge træ i byggeri. Han mener, at vi skal kunne snakke sammen, og er også med på videnskabsmændenes vogn.

Men altså, vi kom frem til et motto, som måske kan bruges af alle, og det er: FLERE TRÆER!!!

G-d og g-derne bevare Danmark.

Når voldsmonopolet brydes

i Danmark af

Det er et meget stort problem, når de offentlige instanser kommer, politisk set, ude af balance i forhold til resten af samfundet.

Ved den sidste politiske affære, altså diskussionen af islamistbørnene, her er de danske sikkerhedsapparat helt ude af sync med resten af samfundet.

Deres holdning; at islamistbørnene skal til Danmark, og muligvis deres terroristmødre med, flugter med kommunisternes holdning, og det er oven i købet ikke alle kommunister som støtter dette perspektiv, der er store dele af de kommunistiske bagland som er lodret uenig.

Med andre ord, repræsenterer FE og PET den mest yderliggående tendens indenfor politik. OK, dele af LA har så meldt sig under fanerne sammen med kommunisterne, forstå det hvem der kan. De var jo ellers kendetegnet ved at være islamkrititkere. Men alle de store partier; Socialedemokratiet, Venstre, Konservative, Dansk Folkeparti ja selv store dele af Radikale Venstre, og så selvfølgelig Nye Borgelige er direkte imod PET og FEs holdning.

Så er man godt nok ude af sync med det politiske liv, og dermed selvfølgelig også med befolkningen.

Yderligere er de hasarderede udmeldinger en kæmpe fare for Socialdemokratiets stramme udlændingepolitik, som PET og FE helt åbenlyst forsøger at undergrave.

Det er et meget stort problem. Det er et gigant problem for Socialdemokratiet, som er ved at få undergravet sin politik af embedsmænd. Men det er også et meget stort problem for PET og FEs opbakning i samfundet. Det er vigtigt, at samfundsinstitutioner afspejler samfundets holdning. Ellers bliver det disse institutioner laver samfundsnedbrydende, og i sidste ende en udfordring for den demokratiske retsstat.

Voldsmonopolet hviler på en samfundskontrakt. Denne samfundskontrakt er, at borgerne giver retten til vold til de offentlige myndigheder, for så til gengæld at være fri for, at der begås vold imod dem.

Denne samfundskontrakt brydes, idet politiet og hæren skaber mere vold imod borgerne, for det er, helt oplagt resultatet af den kampagne som politiet fører for Islamisk stat.

Det er et problem, et problem vi bliver nødt til at diskutere i samfundet.

Når først vores institutioner svigter deres opgave, så lider borgerne. I dette tilfælde, hvor en statsinstitution svigter det grundlag det er bygget på, så har vi et problem.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Islamisk stat

i Danmark af

Der er åbenbart mange, som ikke helt forstår, hvorfor jeg ikke bare kan respektere det her med, at de stakkels små islamfascistbørn skal til Danmark.

Ok, prøv at lade mig forklare.

For fem år siden snakkede jeg med en af mine venner, som, på det tidspunkt, var spændt for den demokratiske/humanistisk vogn imod islamfascismen. Han røg ind og ud af fængslet for at sætte klistermærker op på elkasser.

Derinde, hvor han sad i fængsel sammen med mordere og stortyve kunne de andre indsatte ikke rigtig forstå, hvorfor han sad der. De sagde, jeg har slået et menneske ihjel, hvad har du gjort, jo jeg har sat klistermærker op for at provokere.

Det er min virkelighed, hvor var tudekoret af politikere og meningsdannere dengang, da min ven han var i fængsel for at sætte klistermærker op. Nå nej, han var jo ikke fjende, så han skulle undertrykkes, nu har vi endelig en fjende som vi kan støtte, på en syret omvendt måde, så skal alle sejl sættes.

Eller en anden ven, som også var demokratisk/humanist. Han blev fængslet uden grund og sat ind et sted, med det åbenlyse formål at dem som sad i fængslet skulle slå ham ihjem. Han blev sat i en celle, hvor de andre i fængslet hver dag smed lort ind igennem vinduet. Samtidig gjorde myndighederne hvad de kunne, for at chikanere hans familie. Hvor var tudekoret henne dengang?

Eller en anden ven, som blev fængslet for at lave en happening imod Islamisk stat, vel og mærke også en af dem som kæmpede, på det tidspunkt for humanisme og demokrati.

Eller min egen ringe person, som har været censureret i femten år.

Selvsamme myndigheder som har udført denne klapjagt på de demokratiske humanister, de kaster nu deres støtte ind i kampen for islamisk stat.

Det er ikke fedt, og det er et forræderi imod dem som har stået op for frihed og demokrati imod Islamisk stat.

Jeg har længe arbejdet på at normalisere tingene, skabe dialog og forsoning.

Det kan man vist ikke lige sige at venstrefløjen har været åben overfor, nej, de vil åbenbart mere krig og støtte til Islamisk Stat, nu helt åbenlyst.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Samtalen

i Danmark af

Jeg driver en lokal tvstation med offentlige midler bag sig.

Det betyder, at jeg bedriver det man kalder “public service”. Årsagen til at jeg er gået ind i det projekt, og tro mig, det har ikke været populært alle steder, er fordi jeg er træt af at brokke mig over DR, og derfor forsøger at vise hvad det egentlig er jeg vil.

Jeg vil gerne styrke samtalen i samfundet, ikke bare med mennesker jeg er enig med, men sørge for, at alle kan komme til i tv.

Så vil jeg gerne gøre op med al den irriterende overfladiskhed som er i fjernsynet. Det er som om alle programmer i dag er sådan nogle dåseprogrammer. Det er designet i et eller andet kontor med nogle mennesker som reelt ikke er særlig idealistiske. De tror ikke på Grundtvig og demokrati. For dem er det bare et job som skal udføres.

Jeg er troende højskolemand. Jeg kæmper for Grundtvigs ideer om Folkeoplysning og Sandhed i samtale.

Jeg tror på, at hvis vi formår at skabe dialog imellem borgerne i samfundet, så får vi også et bedre samfund.

Her skal fjernsynet forsøge at tjene borgerne, og ikke omvendt. Finde de mennesker i samfundet som ved noget om en problematik, og så formidle deres holdninger til magthaverne.

Man kan komme utrolig langt med Grundtvig. Hans ideer holder bare.

Så nu render jeg rundt i Nordjylland og forsøger at tale Nordjyllands udfordringer op til Folketinget.

Helt ærligt, meget af det er teknisk set ikke helt på plads. Indimellem er der nogle grimme farver på billedet, og lyset er underligt. Det arbejder jeg på.

Men samtalerne jeg har forsøgt at formidle har allesammen været relevante og har betydet noget for nogle mennesker.

Det er Grundtvig, og måske Poul Engberg min grandonkel fra Snogerup. Den poetiske livsoplysning i Himmerland, på Læsø, i Dronninglund og Aalborg.

Poesien ligger I at man kan tillade sig at tage sig tid, høre hvad folk har at sige, uden at afbryde dem hele tiden, og sætte sig selv i centrum.

Ernst Trier min tipoldefar og Vallekildemand, han rejste fra bondehus til bondehus for at fortælle dem sandheden. Ikke sin egen sandhed, men den demokratiske ide som Grundtvig havde ment han skulle fortælle om.

Det er bare så dejlig en opgave, lad mig sige det på den måde.

Det kunne man måske lære lidt af på DR.

Højskolen er ikke en dårlig ting, og den har altså værdier som vi er ved at glemme i samfundet, undtagen på TV Frihed.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Værnsmæssigt paradigmeskifte

i Danmark af

Så er vi ved at være i mål med DISKUSSIONEN af de nye værnsmidler og metoder der skal tages i brug af de danske værn i forbindelse med sikkerhedsapparatets paradigmeskifte.

Med andre ord, et skift fra et RV ideologisk drevet politi, hvor islamkritikere forfølges og islamister aes med håret.

I det nye paradigme accepteres og støttes islamikritikere og islamister bekæmpes indenfor retsstatens rammer.

Her er det meget vigtigt, at en af de helt grundlæggende ændringer indenfor det sikkerhedsmæssige paradigmeskifte er, at loven lægges til grundlag for det politimæssige arbejde. Skredet fra respekten for lov og ret som RV stod for, skal ganske enkelt vendes den anden vej, og respekten for loven skal genindføres som det reelle grundlag under politiets arbejde.

Det vil sige; ingen caponemetoder, chikanerier af islamkritikere uden dommerkendelser, forfølgelse af islamkritikere på den ene eller anden facon. Skal politiet handle, skal det ske på et reelt lovgrundlag.

Hvis man er interesseret i en kriminel, så skal den kriminelle handling føres for en dommer, og vedkommende skal dømmes.

Alt det her snask, for at sige det som det er, som har udviklet sig under RVs ideologiske ledelse skal ganske enkelt stoppe, og det skal stoppe i går. Er det så bøjet i neon og helt klart forstået?

Ingen lovoverskridelser indenfor værnene.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Nordfront

i Danmark/Topnyheder af

Den forfærdelige hændelse i Randers med gravskænderier af jødiske gravsten, påklistringen af nazistiske jødearmbånd og andet er helt ubegribeligt.

Hvordan er vi endt her? Da jeg var tyve, der kunne jeg rende rundt til den tidlige morgen i byen og se solen stå op over Istedgade. I dag er landet utrygt over det hele.

For at forstå den stigende klassiske antisemitisme, bliver man altså nødt til at forsøge at forstå hvilke samfundsmekanismer som skaber unge menneskers engagement i en af verdens stærkeste men også mest usympatiske ideuniverser.

Jeg kan huske min gamle mentor Per, alias Tom, en stærk modstandsmand fra Vesterbro. Han fortalte mig, at man skal ikke undervurdere styrken i nazismen. Den var, og er, effektiv.

Jeg har selv sat et af de plakater op på Thermopylae, som Tom fik lavet for mange år siden under modstandskampen.

Men, og her er vi altså nødt til at kigge lidt indad for at forstå hvad der sker. Magt opstår ikke uden en årsag.

Kigger vi på Nordfront, som efter al sandsynlighed er den organisation som står bag defamationerne af gravpladserne, så er den organisation som efter sigende er opstået i Sverige.

Det er tydleigvis også der den står stærkest. Det er en skandinavisk organisation med hovedsæde i Sverige.

I Sverige er multikulturen og kulturmarxismen langt stærkere end her i Danmark. Derfor er modreaktionen imod multikulturalismen også langt stærkere.

For at forstå hvad Nordfront er, så bliver man nødt til at forstå, at Nordfront er en modreaktion imod multikulturalismen.

Man kan sige, at det er ok at være kritisk overfor multikultur, det er jeg også selv, men det er ikke ok at hænge sin analyse op på konspirationsteorier som er usande.

Det er her Nordfront, efter min mening, kører af sporet. Multikulturen i Danmark er et føderalt projekt indført af Lykketoft og Marianne Jelved. Det er, som bekendt, ikke to jøder. De er ganske almindelige danskere.

Det betyder også, at vi, som samfund, både skal bekæmpe de konkrete trusler imod os jøder. Man skal ikke være naiv, hvis der ikke gøres noget, så bliver jøder myrdet i Danmark indenfor en overskuelig fremtid. Det er allerede sket i Frankrig, USA og mange andre steder.

SAMTIDIG bliver vi også nødt til at adressere de grundliggende årsager til at Nazismen trives. Den trives fordi samfundet er i sikkerhedsmæssig krise. Al den vold og destruktion man oplever rundt omkring i landet er motivationen bag organisationer som Nordfront. De forsøger at beskytte kvinder og børn.

Derfor er min holdning; det skal ikke kun være symptombehandling. Der skal også investeres massivt i, at sikkerheden kommer i orden igen. Som det mindste.

Yderligere skal vi investere i repatriere de banditter som udgør truslerne rundt omkring. Det er meget uheldigt, at IS krigerne pludselig kan komme tilbage til Danmark.

De skal ikke ind de skal ud.

Så der er en god strategi til at undgå at Nordfront vokser sig større, vi har bare det problem, at de internationale organisationer bekæmper vores forsøg på at løse problemerne med næb og klør.

I midten er jøderne fanget i en konflikt, som de fleste jøder absolut intet har med at gøre.

Det ægtepar som fik sat jødestjernen på deres postkasse kender jeg lidt. De arbejder for fred, og er et utrolig sympatisk par. Der er absolut intet negativt eller imperialistisk over dem. De vil bare det gode.

Sådan er der så meget, jeg håber, at vi kan komme igennem denne krise. Men det kræver altså, at vi handler på sikkerheden i Danmark, og lader være med at acceptere at Danmark skal være et safe haven for alverdens sindssyge forbrydere.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Institutionernes svigt

i Danmark af

Institutionerne promoverer inkompetence for at beskytte sig selv.

For ganske nylig læste jeg en fremragende blog-post fra en tidligere katolsk præst, der heri gav en beskrivelse af skandalen om seksuelt misbrug i kirken som den havde foldet sig ud indefra.

Her kom han med en formulering, som jeg har tænkt over siden. Noget i retning af:

’Der smerter mig umådeligt at sige, men det ser grangiveligt ud til, at mange elsker kirken højere end de elsker kristus.’

Hans version af begivenhederne var, at misbrugsskandalerne havde fået lov at vokse til uhørte proportioner, fordi der ganske enkelt var for mange af kirkens folk, der lod stå til, og undlod at gøre noget, fordi de ikke ønskede at rage uklar med nogen, og sætte deres egen plads i kirkehierarkiet på spil.

Hvis vi ser hvad der ligger helt symbolsk i udtalelsen om at ’elske kirken højere end Kristus’, ser vi en tendens udtrykt, som er voldsomt dominerende i de vestlige samfund som sådan, og som – det er jeg overbevist om – gennemsyrer stort set alle vores magtfulde institutioner:

Nemlig at institutionen som sådan sættes uendeligt meget højere end den FUNKTION, som institutionen hævdes at varetage.

Når vi fra universiteternes side, f.eks., ser en fuldstændig disproportional promovering af queer-teori, post-kolonialistisk teori og lignende, og samtidig må undre os over det totale fravær af kritisk ikke-venstreorienteret teori, seriøs beskæftigelse med underbelyste spørgsmål som national identitet og fællesfølelse, og ikke-frivillige gruppetilhørsforhold, og når vi aldrig hører humanistiske ’eksperter’ nære skepsis overfor radikal omfordelingspolitik eller skattestigninger eller bureaukrati-vældet… ja, så er det ikke fordi at disse sidstnævnte ting ikke ligger lige til højrebenet, men fordi at du som professionel akademiker vil komme i stormvejr fra ’venner’, kollegaer og ledelse, hvis du kæmper for dem.

Hvis et seriøst ikke-venstreorienteret perspektiv fik akademisk fodfæste, ville det jo betyde, at en stor mængde af det, som akademikerne beskæftiger sig med i dag skulle til at retfærdiggøre sin egen eksistensberettigelse. Forskerne ville være nødt til at BEVISE deres relevans.

Men det behøver de ikke pt., og det behøver de ikke så længe, at der ikke eksisterer seriøs kritisk modvægt til den herskende diskurs indenfor institutionens vægge.

…og alt den tænkning der foregår udenfor institutionen, kan man belejligt stemple som useriøs. For ’hvis det var seriøst ville det jo være repræsenteret på universitetet’.

Spørgsmålet om samfundsmæssig og teoretisk relevans er ikke i spil. Det handler om at holde den selvreferentielle boble-verden kørende så man kan have sine penge, sin prestige og sin selvforståelse i fred.

Kristus er ikke velkommen i kirken.

Dansk kunst

i Danmark/Topnyheder af

Nå, nu får jeg nok ikke stillingen som direktør i producentforeningen. Det er selvfølgelig ærgeligt, men også symptomatisk for kulturlivet. 

For hvad er egentlig grundlæggende problemet?

Problemet er, at venstrefløjen har ændret landet så dystopisk og markant, at kulturlivet simpelthen ikke kan følge med rent estetisk.

For at kunst er kunst er forudsætningen at det er sandt. Det kan være sandt som svenske krimier, som berørerer destruktionen af det svenske samfund indirekte, fordi mainstream ikke tillader kritik af det multikulturelle samfund. 

Eller det kan være sandt som når D.A.D. indirekte berører islam med “Jihad Im getting mad”. 

Men det er ikke kunst, når der blandes racer. Hvorfor? Fordi det er ikke virkeligheden rundt omkring i landet. De unge mennesker deler sig op i grupper, og vil ikke snakke med hinanden. 

Det siger jeg ikke, fordi jeg er imod racer. Men fordi det ganske enkelt kommer til at virke phony, når DR konstant blander racer. Resten af Danmark ved godt, at det er en løgn.

Hvad gør kunstlivet så i en situation, hvor de etablerede forklaringsmodeller pludselig bryder sammen?

De udvikler nye forklaringsmodeller, som passer til den virkelighed vi lever i.

Det behøver ikke at være negative forklaringsmodeller.

Jeg har for eksempel lige set Far til fire sammen med mine unger. Det er, forsåvidt, en sand fortælling. Den fortæller historien om den danske familie i al sin rodethed og varme. 

Udviklingen for dansk film og spil, ville være, tror jeg, hvis jeg havde haft chancen for at fortælle Dansk Producentforening, at FORSTÅ Danmark på ny. 

Have modet til at genfortolke Danmark, historisk, moderne, på de forskellige parametre som Danmark er, helt ærligt. 

Det er vejen frem, for mig at se.

Kunst virker selvfølgelig ikke, hvis den presses ind i nogle kunstige rammer. Men det er et rimeligt kunstnerisk krav at stille fra Statens side, at kunsten er sand.

Der findes mange sandheder, men ingen gider at støtte en løgn, slet ikke kunstnere. Hvis de skulle være ærlige.

G-d og G-derne bevare Danmark.

Kunstverdnen er indenfor rækkevidde

i Danmark/Topnyheder af

Jeg har lige fået en opfordring til at søge stillingen som direktør for film og spilprodutionselskabernes forening.

Jeg må indrømme, at jeg blev meget overrasket. Indtil videre har undertegnede og nogle få jyske kunstnere været alt som har været konservativt indenfor kunstverdenen. Så jeg er mere en vant til, at være det sorte får.

Men, når nu det er sagt, så søgte jeg simpelthen stillingen lige med det samme. Hvorfor? Fordi kunstverdenen er åbenbart indenfor rækkevidde når det gælder dialog ang. kunstens retning.

For at sige det som det er, jeg mener, at kunsten skal bevæge sig i en mere patriotisk retning. Det er min holdning, jeg kæmper for det, jeg skaber patriotisk kunst, jeg forsøger at organisere danske kunstnere omkring denne ide.

Det gør jeg ikke for at tage brødet ud af munden på andre kunstnere, men fordi det er nu engang det som jeg tror på.

På en meget positiv måde, altså ikke udskammede eller negativt, men fordi jeg mener, at Danmark er et smukt, dejligt sted.

Jeg kæmper for at holde landets kulturelle rødder i live, og give et Danmark videre til næste generation.

Samtidig må jeg sige, at jeg ikke er så selvfed, at jeg ikke kan give plads til andre dygtige kunstnere. Jeg elsker faktisk Lars von Triers film, selvom jeg er et helt andet sted rent ideologisk.

Jeg elsker ham for hans evne, ekvilibrisme og kunsteriskhed.

Det mener jeg, er en god vej frem for Dansk kunst. En balancegang, således, at de nye patriotiske ting kan vokse frem på en sund og fin måde, altimens jeg ikke mener, at Staten skal blande sig i, at der bliver lavet lidt kulturradikal kunst rundt omkring i hjørnerne.

Det er ok, der skal være plads til alle.

Derfor mener jeg, at dansk kunst skal give plads til de nye og de gamle.

Jeg sidder lige og kigger på mit nye billede jeg lige har malet af Freja. Jeg malede billedet sammen med min datter, og det ligner mest af alt et Kørner billede med psykedeliske farver. Men det er Freja.

Sådan mener jeg, at en ny patriotisk kunst kan være.

En nysgerrighed efter de danske rødder, men ikke som et oldnordisk projekt, som et nyt projekt. Fyldt med nutidens former, metoder og ånd.

G-d og g-derne bevare Danmark, og tak for det udstrakte hånd.

Det danske sprog

i Danmark af
Jeg læste Asger Trier Engbergs betragtninger om globaliseringen vs. “nationaliseringen” og så tænkte jeg, at det tilsyneladende ikke gør sig gældende på det sproglige område og så kom disse tanker flydende til mig:
Det handler ikke så meget om, at sproget fornyes – bl.a. gennem måske for store indlån fra andre sprog. Det er højst et symptom på en kulturel dominans. Det har aldrig i sig selv udryddet et sprog, men har somme tider, i balanceret form, været med til at forny det. Men det er det folk kaster sig over (om end i visse tilfælde forståeligt) samtidigt med at de så nærmest vender sig til den anden side og jubler over “internationalisering”, hvilket for dem så er lige med engelsk (men det er jo kun en delmængde) og synes det er “smart” at tale engelsk i stedet for dansk og have engelsk som undervisningssprog. Men det er lige præcis det der, på sigt, er farligt.
Nu er dansk målt på den globale skala måske i virkeligheden et af verdens 100 største sprog, det er samfunds – og statsbærende og kan, endnu da, anvendes indenfor alle områder, politik, skole, kirke, retsvæsen, medier, administration, kultur – og det har en stolt litterær tradition. Så udgangspunktet er i den forstand godt. Men der er jo eksempler på samfunds – og kulturbærende sprog der er (næsten) forsvundet. Mange. Irsk-gælisk er et nærliggende eksempel. Omvendt er hebræisk genopstået som levende sprog. Men der har også været en jernvilje bag.
Men i de områder, hvor et sprog er under pres og man på flere og flere områder begynder at tale et andet sprog – og der heller ikke er prestige og status i at kunne sproget – der går det galt. Det var langsomt ved at ske med tysk (højtysk og plattysk) i Danmark, men der kom en modreaktion. På den ene side set bør man måske nok ikke “overnormere” sprog (sådan som fransk), men man skal på den anden side set holde fast i brugen af det – og der er der små tegn på, at det vakler i dag. Det skal der rettes op på.
 Nogle indledende svenske undersøgelser tyder da også på, at de der udelukkende har haft svensk som undervisningssprog, kan blive lige så gode til engelsk, men at omvendt dem der i stor udstrækning har haft engelsk som undervisningssprog, ikke kan formidle deres viden på ordentligt og dækkende svensk – og det er et problem!  Der lader også til at være mindre dialog og færre spontane spørgsmål, når det foregår på engelsk.
Desuden er det et problem, at der ikke er interesse for at lære andre sprog. Det er ved at blive en mangelvare med kundskaber i andre sprog. Lettest er det her som dansktalende at starte med få ugers “sprogbad” i svensk og norsk, så er man allerede det første skridt videre uden at skulle bruge flere år på det og når længere ud kulturelt, socialt og erhvervsmæssigt.
Hvad angår indvandrere, er der sagt og skrevet meget. I en overgangsperiode lader det til at være bedst også at undervise deres børn i det gamle sprog, dels betyder det at de kan kommunikere med deres ældre slægtninge, dels indlærer de bedre på det sprog de er fortrolige med (f.eks. matematik), dels er nogle af sprogene faktisk ret store sprog, som man lige så godt kan udnytte til gavn for både den enkelte og erhvervslivet. Men der er tale om en overgangsfase. Jeg mener ikke at man skal have særlige mindretalsrettigheder til tid og evighed, når man er flyttet til et nyt hjemland. Men dette er uanset ikke en trussel mod dansk sprog, da indvandrerne jo taler mange forskellige sprog og ofte med tiden faktisk begynder at anvende dansk, når de skal tale med hinanden. Men hvordan skal man få en fra Enhedslisten, en fra Det radikale Venstre, almindeligt borgerlige og folk fra DF og Ny Borgerlige til at forstå alt det? De vil hellere råbe op om hvad de “tror” eller “føler”. Men det er altså langt fra altid det rigtige, når det gælder sprog.
Jakob Buhl

 

1 2 3 41
Go to Top