Category archive

Undertrykkelse

Danmarks strategiske situation og overvejelse om kærlighed

i Amerika/Demokrati/Grundtvig/Iran/Islam/Israel/Socialisme/Undertrykkelse af

I erkendelsen af den næste storkrig, bør vi, som danskere (ja jeg er også jøde), være bevidste om det simple faktum, at vi skal forberede os ordentligt.

Det har vi, på ingen måde, gjort ved at vælge en regering som viser sig, at være ganske ueffen, og uden noget seriøst internationalt overblik. Det er den reelle baggrund for den store diskrepans imellem den røde og den blå blok.

Det er ganske enkelt gået op for det fleste vælgere, at den røde blok er uerkendt, udygtig, dårligt klædt på ideologisk, klodsede, storladne uden seriøs grund og ganske enkelt ikke egnet til at sidde på magten.

Det betaler de selvfølgelig for.

Vi bør, som danskere, være os bevidste, at vi vil miste det eneste vi reelt har at stå imod med i forhold til de store EU lande; vores suverænitet.

På nuværende tidspunkt vil der ikke være muligt at trække i land længere; Helle Thorning Schmidt er parat til at sælge Danmark, det hele kongerige, fra Dannevirke til nordøstlig Skåne for at sæt Pradabriller og et knald i… nå, låget kan man måske ikke kalde det, det ville være at overdrive den mindre ædle dames manglende intelligente overblik.

Lad os kigge lidt på verden.

P.t. er det store drama for verden den kamp der imellem Putins KGB tro folk og det gryende demokratiske census korps som den behjertede Medvedev står for. Vi har altså en kamp imellem demokrati og en form for røver/efterretningstjenestes styre. Det virker som om, at folket har valgt; de vil have Medvedev. Hans ærlige demokratiske idealer er noget for russerne, de har sagt fra overfor Sovjet og vil have et seriøst retsstatesstyret demokrati.

Det betyder, på den lange bane, at Sovjets sidste rester, som det nu lidende KGB står for, er ved, for alvor at forsvinde.

Hvad betyder det for Danmark?

Det betyder, at de sovjettro kræfter som står stærkt i Mellemøsten; PFLP, PLO usw, er ved at uddø. Ja, der er stadig Abbas, som på magisk vis har haft lidt af et comeback imod Obamas ellers velkomponerede forsøg på at skabe fred i Israel. Han lykkedes kun at stikke en kæp i hjulet, det var godt nok ærgeligt, jeg havde undt Obama den sejr, men Libyen var stadig noget vi kan være stolte af, det satte håbet i gang i Mellemøsten, og vil, for altid, være det startpunkt som vi kan se tilbage på, når de demokratiske kræfter skal se deres genese. Sikke en start 🙂

Nå, men den langsomme døende effekt af Sovjets sidste korrupte systemers svigt har selvfølgelig en indenrigspolitisk effekt.

Hvordan ser det ud? Ja, Hamas står relativt stærkt i Odense og i København/Malmø. I København har de teamet op med det iranske styres direkte frontpost; moskeen Vibevej 25. Bare det at skrive det her, sætter mit liv lidt i fare.

Anyway. Vi har altså at gøre med en iransk frontpost som både inkluderer deres korrupte islamistiske håndlangere og flere Københavnske politikere, som er i direkte kontakt med flere af de ledende islamistiske/palæstinensiske ideologer, også kaldet imamer.

Dette samarbejde kan måske give mening i København, hvor islamisterne efterhånden har fået opbygget et meget stærkt netværk som de Københavnske politikere er meget rædde for. Bedre hjælper det vel ikke, at politiet virker handlingslammede, og ikke vil pille ved de reelle sharialovzoner som er over alt i landet.

Vi har altså at gøre med en kombineret indenrigs og udenrigspolitisk situation at gøre. Det er lykkedes det socialistiske parnas at give rum for en meget stærk islamistisk opbygning af infrastruktur, missionsvirksomhed, og politisk propagandavirksomhed, som de ikke kan styre.

Denne angst gør sig så gældende i det samarbejde politikerne har med islamisterne; de kryber for dem, og formår ikke at beskytte de demokratiske kræfter i landet som bekæmper dem. Jeg taler selv af erfaring.

Den krybende og underdanige strategi er nu ved at sætte Danmarks strategiske position i fare. Der er ingen tvivl om, at de bedste allierede for Danmark lige nu er Israel og USA. Der er sket meget i Mellemøsten siden Libyen krigen, og Israel har reelt et potientiale til at sprede demokrati og menneskerettigheder i Mellemøsten. Samarbejdet med USA er evident, og denne dua har det der skal til, for at vende verden imod et bedre potientiale. Nej befolkningerne i Mellemøsten vil ikke have islamisme i sidste ende, de vil have demokrati.

Når, Hr. Villy Sleepingdale så anerkender menneskerettighedsorganisationer som reelt er frontorganisationer for hedengange kommunistiske systemer, som er udkonkurreret af Hamas, så er det ikke ligefrem udtryk for et reelt overblik over den nationale og internationale trendsetting.

Når man så samtidig spiller kålhøne overfor den israelske ambassadør, altså det land som, potientielt kan vende hele Mellemøsten om, så har man ikke lige fattet hvad verden egentlig handler om.

Med andre ord, vi har en udenrigsminister uden strategisk overblik, med et bagland som er fanget i et verdenssyn som ikke er gældende længere, en gammeldags og outdated ideologi, som ikke kan virke.

Vi taler om en mand med en katastrofal dømmekraft, en mand som ødelægger Danmarks sikkerhed ved sin klodsede tale, og uintelligente handlemåde.

Vi taler om en mand som, potientielt, kan køre Danmark helt ud i en position hvor vi ikke kan bunde. Vi skal ikke stå og hænge på en sympatitilkendegivelse overfor et islamistisk folk, hvis vi kan stå som demokratiforkæmpere i Mellemøsten, eller hvad?

Hjertet bør tale; vil vi islamisme, eller vil vi demokrati og menneskerettigheder. Hele banden; Hamas, Hezbollah, Iran, de fleste og afgørende stemmer i Gaza, har valgt. Hvad vil Danmark vælge? At gå med Napoleon før hans Waterloo?

Ja, hvis vi er dumme nok, så ender det som sidste gang vi engagerede os i en konflikt; vi mister Norge. Problemet er bare at vi ikke har mere at miste end den sidste bid af Danmark. Vil vi så også miste den, fordi vi satte en halvforstående person op som udenrigsminister, en mand der ikke kan andet end at tale efter munden uden at fatte hvad det hele handler om, og så samtidig forsøge at snyde vores tætte allierede bag om ryggen.

Ja, og så skal man måske lige overveje, at deres undertegnede, den ydmyge filosof, Hr. Asger Trier Engberg efterhånden er den eneste der reelt taler med en seriøs stemme overfor vores allierede. Så den manglende anerkendelse og reel heksejagt overfor hans person, er måske heller ikke det mest taktiske at gøre på nuværende tidspunkt. Det er vel også noget man kan overveje, sådan rent strategisk.

Min loyalitet ligger hos Grundtvig, han placerede min jødiske tipoldefader som højskoleforstander for Vallekilde. Den opgave er derfor gået i arv, og kun fordi at Grundtvig gjorde dette er min loyalitet for Danmark indiskutabel. Det skal man måske forstå at værdsætte.

Men never mind, kærlighed er at give, og jeg giver mit intellekt til Danmark og Israel.

G-d bevare os allesammen

Svanelandet

i Politik/Undertrykkelse af

Jeg sidder lige og læser Troels Kløvedals dejlige bog; Fra mit hjerte, min køjesæk og min græske dagbog. Troels fortæller lidt om hvordan skiftet i starten af halvfjerdserne skete, på sin egen fornøjelige måde. En sømand går i land, og kvinderne er blevet tossede.

Han fortælle om et arrangement i Fælledparken, nærmere bestemt en Land og Folk festival. Han har været ude og sejle i lang tid, og han har ikke rigtig fulgt med i den påvirkning samfundet fik dengang af hard core kommunister og deres tilhørende kvindefrigørelsesidealer.

Troels er uddannet skibselektriker, og han har lovet kvinderne at hjælpe dem med at trække nogle ledninger i deres telt. Et telt hvor de holder pow wow, synger solidariske sange, og hader mænd. Da han først kommer ind i teltet mærker han den ubehag, som er forbundet med at have øjne efter sig. Hadet skyllede imod ham, hvorfor? Fordi han var en mand. Hvad i alverden lavede han lige der, nu hvor de sad og afholdt kvindemøder, snakkede om menstruationscyklusser, debatterede hvorledes blodet faldt som rødgyldne dråber ved afslutningen af kødets cirkels afslutning.

Sådan er det stadig lidt rundt omkring. Emmen efter kvindefrigørelsen hænger som en fad lugt rundt omkring i hjørnerne. Det korstog de kørte imod manden, og den frihed og den lighed de søgte er stadig sat som små indædte rynker ved hjørnet af mundvigene.

Men det værste er uvilkårligheden. Det er det som Troels egentlig formulerer reelt, synes jeg. Jeg mener, hvad havde Troels gjort? Hvorfor var han pludselig ond? Det giver ingen mening, det er reelt en stupid og overfladisk ideologi at betragte alle mænd som dumme. Det giver ganske enkelt ingen mening, selvfølgelig er der både gode og dårlige mænd og gode og dårlige kvinder. Ja, vi som mennesker indeholder både godt og ondt.

Men det er som om venstrefløjsmiljøet, er ved at vågne lidt. Siden halvfjerdserne har de sådan set levet i en åndelig pow wow, hvor alle der ikke lige mente som dem var dumme, onde eller ude på noget der ville ødelægge det for den store rorgænger, hvad han så end hed. Det var de lette løsningers ideologi, og venstrefløjen har levet med denne overfladiskhed i alle de år.

Jeg har tænkt lidt over om det kun er venstrefløjen som lever med overfladiske ideologier og kan bilde sig selv ind, at de har fundet de vises sten med en relativt idiotisk ide. Det er det nok ikke, for P.H. havde det med at harcelere imod dumheden. Han hadede den vendekåbe mentalitet som var end del af Danmark, øv hvor der var meget bøvl med den.

Så det er nok bare en del af dansk mentalitet, vi er for lette, vi er til fals for de enkle forklaringer. Vi regner med at FN og EU bare vil os det godt, og kan ikke gennemskue islams snyderi og plattenslageri.

Men så, på den anden side. H.C. Andersen er, som altid, manden der har formået at formulere hvad det danske egentlig er. Han gør det i historien; Den grimme ælling. Ja, da svaneungen var lille, der blev den skældt ud af alle de irriterende og smålige ællinger, men pludselig viste det sig, at den grimme ælling ikke var en grim ælling, men derimod en svane.

Vi har altid haft svanerne i blandt os; Stangerup, P.H. H.C. Andersen, Kierkegaard, K.E. Løgstrup, Niels Bohr, Glistrup, Dan Turell, Troel Kløvedal. Og det, for mig at se, vigtigt at vi ser os som svaner mere end som ællinger.

For som P.H. sagde Rend mig i traditionerne!

Go to Top