Category archive

Det konservative Folkeparti

Konservative folkeparti

i Det konservative Folkeparti af

Det konservative folkeparti er virkelig i problemer. Det grundlæggende problem er, at man ikke kan formå at trænge igennem med et sammenhængende politisk projekt.

Det bliver til enkeltsager og det store hele forvinder.

Grundlæggende er problemet, at med den svindende vælgeropbakning, så er det også, reelt umuligt at præsentere et troværdigt projekt som går hele vejen rundt.

Yderligere er Lars Løkke meget optaget af de ideer han fik sammen med Fogh, som nu efterhånden er ti år gamle, og derfor ikke holder.

Ok, her er en strategi som kan bære igennem:

Find de svagheder Venstre har, og kom med et troværdigt alternativ.

Tag for eksempel Løkkes misere med smykkerne fra flygtningene. Her er den oplagte strategi; at man ikke vil tage smykkerne fra flygtningene, men give dem en ordentlig behandling. Dog skal de ikke forvente at de skal være her i al evighed, men skal tilbage til deres hjemland hvis der er fred. Hvis de kommer fra et land med fred i forvejen, skal de tilbage dertil. Præcis som man gør i resten af Europa.

Mht. integration skal man være klar på at ikke alle migranter kan eller skal integreres. De fleste kan eller skal ikke. De skal have en klar aftale fra start og så skal det køre.

Det er det befolkningen vil have, det er det de andre borgerlige partier er med på, og resten af Europa.

Kør hårdt frem med det.

Vi kan ikke forvente at medierne vil dække det som kommer fra det konservative folkeparti, derfor må man søge andre veje. I stedet for hele tiden at gå efter mediernes gunst, så gå efter at bygge en stærk profil på de sociale medier, på mail og på de nettet generelt.

Det er det som Bernie Sanders og Obama gør, og det virker.

Byg en mediegruppe op, som udelukkende forsøger at ramme vælgerne fra andre vinkler end aviserne og fjernsyn.

Det vil give et langt mere personligt touch, og vise at vi ikke er gået helt i glemmebogen.

Brug gerne mig mere offensivt, jeg har så meget erfaring fra både nationale såvel som internationale valgkampe, så jeg kan hjælpe jer.

Hvis strategien er at undgå de gamle medier, så vil jeg alligevel være et sikkert kort, da jeg ikke har og ikke får en gennemtrægning der.

Så, op på hesten, prøv at vinkle kommunikationen langt mere moderne, og kæmp!

Det er det det grundlæggende handler om, at gå fra defensiven til offensiven.

Og på nettet er det ikke en fordel af være sød og rar der skal man være en kriger. Så det burde ligge til os.

Det Konservative Folkeparti

i Det konservative Folkeparti af

Der er mange, der i dag, specielt indenfor Det Konservative Folkepartis egne rækker, som spørger sig selv; hvad vil det egentlig sige at være konservativ. Der er mange skønånder indenfor det Konservative, men det har været svært at tegne et mere helhedsorienteret billede af en fremadrettet politik som partiet kan vinde valg på.

Man kan sige, at moralen er lav. Det vil sige både selvtilliden og det ideologiske valg. Jeg er ikke den som skal dømme Det Konservative Folkeparti, jeg er måske mere den som kan stikke en ny kurs ud, i nogle sammenhænge.

Grundlæggende er altså spørgsmålet; Hvilket fundament står vi på?

Primært er det grundlæggende fundament; retsstaten. Retsstaten er, ideelt set, kongehusets gebet, og knytter sig til vores politi og lidt løsere, men alligevel vores forsvar.

Det vil sige, at i forhold til retsstaten kan vi altså, trygt, basere vores politiske virke på de ideer og principper der danner denne samfundsstruktur.

Retsstaten er en gammel, meget gammel størrelse. Den starter helt tilbage i Babylon, med idemænd som Hammurabi og Nebuchadnezzar.

Læs videre

Go to Top