Category archive

Top nyheder

Arbejde adler

i Top nyheder af

Der findes, efter sigende, ikke en ægte socialdemokratisk jobhjælpspolitik. Det på trods af, at a-kasserne hjælper rigtig mange i arbejde.

Men rent moralsk, altså, hvordan ser en arbejdsmarkedshjælp egentlig ud, set fra et Socialdemokratisk perspektiv ud. Det er der ikke mange som har tænkt over.

På nuværende tidspunkt er jobcentre osv pisk og smæld.

Men er der en anden vej? En vej som er mere værdig, mere effektiv og ikke mindst ren S. ideologi?

Det har jeg taget en snak med hr. John Andersen, produktionschef ved PN beslag om.

Hans vinkel er KLASSISK Socialdemokratisk. Det vil sige, at en arbejder er en stærk, solid og ansvarlig person, som hjælper hvor der er brug for hjælp.

Hør hvad hr. Andersen har at sige om det at hjælpe folk i arbejde.

Danmarks nye rolle

i Top nyheder af

Vi er inde i en svær forandringstid for Danmark. Det her med at forandre vores småstatsmentalitet, til at blive en mellemstor stat på linje med Tyskland og Frankrig, er virkelig svær for os. 

Jeg ved godt, at mange tænker, når de læser mine ting, at jeg er for høj i hatten. Men jeg har faktisk noget at have det i, og pointen er også, at jeg mener at alle andre skal ændre indstilling, så at vi vænner os til vores nye status. 

Hvor Sverige før var den ledende humanistiske stormagt, er Danmark nu, i kraft af sit intellektuelle og politiske liv, blevet en international stormagt. 

Vi har, for at sige det groft, og forhåbentlig uden at fornærme svenskere, overtaget svenskernes rolle internationalt. 

Det skal vi vænne os til, og den gode nyhed er, at vi har en del tid, og at jeg alligevel kører tingene udadtil, og har gjort det med stor succes i mange år efterhånden, så de basale forhold er sådan set i orden. 

Det vi mangler, er at forandre den infrastruktur vi har i Danmark med hensyn til medier, kulturliv og så videre for at forsøge at rumme den nye situation. 

Min internationale succes knytter sig til to principper. Det første er et som min grandonkel Poul Engberg, grundlægger af Snoghøj højskole også havde stor succes med. Det Mellemfolkelige. 

Poul Engberg tog til Færøerne og mødte dem som repræsentant for det danske folk. Med andre ord, der var en stor respekt imellem Poul Engberg, det danske folk og det færøske folk. Denne gensidige respekt er meget vigtig internationalt. 

Man skal ikke være arrogant. 

Det næste princip jeg har arbejdet med, er den ambition Grundtvig havde i at sprede dansk kultur i den forstand, at han mente vi skulle bakke de danskere som er i diaspora op. Forstået på den måde, at alle de folkefærd som er udvandret fra Danmark og Skandinavien generelt skulle vi bakke op. Det vil sige Rusland, England, USA osv. 

Vi er deres rødder. 

Det virker også godt. De ved jo godt, at de udvandrede herfra indimellem for tusinder af år siden. Men den tilknytning de stadig har, er vigtig at være påpasselig overfor. De har brug for, at vi ser dem for det de er. Og måske indimellem er lidt kritiske, hvis de går ud over nogle grænser som ikke er rimelige set med deres EGNE øjne. 

Det virker godt, så nu kommer de allesammen og har brug for at få vandet deres egne rødder. Det skal vi så gøre med ydmyghed, men også med varsomhed for deres identitet. 

Sørge for at bakke dem op, og give dem politiske løsninger, hvis de har brug for det. 

Så der er forsåvidt, intet nyt i det jeg laver. Jeg bruger bare Grundtvigs ideer og traditioner, så at de forbliver virksomme. 

I stedet for at trampe i gulvet og insistere på at vi stadig er en småstat, så synes jeg, vi skal omfavne vores nye rolle. 

Det er HELT unikt, at vi er hvor vi er i dag. Vi står lige nu i en fantastisk guldalder for dansk kultur, det skal vi formå at administrere på en god måde. Det sker nok aldrig igen, så det er nok fornuftigt at nyde det bare lidt, hvis vi kan. 

Change, forandring, som Obama kalder det, er ikke heeeel nem for os. 

Men måske kan vi vokse med opgaven. 

G-d bevare Danmark.

Politiets rundkredspædagogik

i Top nyheder af

Vi bevæger os nu med hastige skridt imod forsvarsforliget. Det er godt, for så kan vi endelige forsøge at komme den forfærdelige krig til livs som er ved at opstå i Danmark.

Hvis vi ikke snart kommer i gang med at diskutere hvordan vi tackler den, på et seriøst grundlag, så går det jo helt op i hat og briller.

Apropos hat og briller, hvad i alverden skal vi så gøre med PETs forslag til at håndtere IS krigere som kommer til Danmark på flugt fra forsvaret i Mellemøsten? Altså at politiet vil gå i gang med en ordentlig omgang rundkredspædagogik, klappe kage med dem og give dem et job i posten?

Det er jo roterende idioti. Vi er I KRIG med den politiske krig af Islam.

Det er et problem at politiet ikke forstår krig. I krig laver man ikke klappe kage med sine fjender, der bekæmper man dem, skyder dem, ødelægger deres infrastruktur, bomber deres hovedkvarterer og sådan noget.

Man forsøger selvfølgelig at gøre det så humant som muligt, undgå at ramme civile osv. Men at begynde at lege klappe kage med POW´erne. Det er sgu da roterende idioti, undskyld mig.

De skal selvfølgelig behandles efter de foreskrifter som er i Geneve konventionen, ikke tortureres, og have sådan nogenlunde tålelige forhold.

Det vi bør gøre, er at bygge nogle lejre eller fængsler som kan holde POW´erne. De skal selvfølgelig være under international observans, så at alle kan se at POW´erne ikke lider unødig overlast.

Men at lukke dem ud i samfundet til et job i posten det er både farligt for borgerne, og det hjælper jo ikke ligefrem i krigen. Så kan de jo indrullere sig selv igen i en ny islamistisk organisation. Grunden til at man holder på POW´erne er for at undgå at møde dem i krigen igen.

Det burde da være rimelig oplagt at forstå det.

Jeg ved ikke rigtig hvad vi skal gøre med politiet. De er gået i pædagogisk rundkreds midt i en krig. Det er faktisk lidt af et problem.

Men måske kan man snakke dem til fornuft, det er trods alt også dem selv som bliver udsat for terroren af de frigivne islamisk stat krigere.

I krig er det sådan her. To ideologiske systemer står overfor hinanden. I vores tilfælde er det demokratiet imod islamismen.

Vi kæmper for demokrati, de kæmper for islamisme.

Ideologi forvinder ikke bare fordi man får lov til at spille bongotrommer og får et job, det er jo netop noget dybere. Politiet kan jo spørge sig selv om de pludselig bliver antidemokrater fordi de har fået lov til at snakke med en psykolog og fået et nyt job?

Nej vel, så gør islamisterne nok heller ikke.

G-d bevare Danmark.

Giver politiets strategi mening?

i Top nyheder af

Det er mig helt ufatteligt, at politiet, eller hvem det er der render rundt og slår konservative og deres støtter ihjel, gør som de gør.

Jeg forstår det ikke på nogle måder. Det giver hverken mening strategisk, ideologisk, mediemæssigt. Det giver ikke mening.

Det helt store problem for de danske værn er, at værnene ikke har en nævneværdig støtte i samfundet. Specielt medierne giver ingen støtte til det danske forsvar og politiet.

Den ENESTE mediemæssige støtte forsvaret og de andre værn har, er her fra Thermopylae.

Derfor forstår jeg ganske enkelt ikke hvorfor i alverden man forsøger at lukke munden på os.

Helt konkret har jeg presset hårdt på for at politiet har fået flere ressourcer, og det er igennem mine strategiske ideer at regeringen er tvunget til at opgradere forsvaret.

Yderligere forsøger jeg at hjælpe med at reflektere offentligt over det strategiske.

Rasmus Jarlov er det bedste kort for konservative osv.

Uden mediemæssig og politisk støtte så ender det ligesom i Sverige. Her er sikkerhedsapparatet i opløsning.

Så jeg fatter det ganske enkelt ikke.

Hvad hvis det så lykkes at lukke Thermopylae. Hvad så? Er politi, forsvar og hjemmeværn så i en bedre eller dårligere position?

Med den kontante forfølgelse af de konservative støtter, saver forsvaret den gren over som de selv sidder på.

Ok, det virker måske lidt ligegyldigt i det store billede. Men kommer først borgerkrigen. Så skal vi stå i bedste opstilling. Ellers dør vi, og forsvaret har svigtet sin opgave. Intet mindre.

G-d bevare Danmark.

VÅGN DANMARK!

i Top nyheder af

Nu er det efterhånden gået op for det meste af den del af befolkningen som rent faktisk har hjerte, at venstrefløjen svindler som sindssygt, og bruger løgnen som redskab i deres politiske udvikling. 

De er yderligere ligeglade med små børn, så længe de får det til at passe ind i deres politiske spil. Det er derfor de har de har blå isnende øjne, det er fordi der intet hjerte er bag ved. BARNEBRUDE! Jeg forstår simpelthen ikke hvordan de kan få sig selv til det. Men ok, målet helliger midlet, hvis man ingen interesse har i ret og vrang. 

Det virker yderligere også som om, at venstrefløjen lyver om lovgrundlaget. Der findes da ingen lov der tillader barnebrude!

Jeg har set adskillige love som selvfølgelig forbyder det, og jeg har endnu ikke set venstrefløjen give mig en grundig indføring i hvad hun har gjort galt, men indrømmet, jeg har heller ikke læst alle de artikler venstrefløjen har produceret. Så måske har BEGGE ret.

Eller lad mig gætte. Selvfølgelig svindler venstrefløjen også her, som sædvanlig. Det handler jo kun om små børn!

For mig at se, må vi gentage det som Amerikanerne gjorde, da de bekæmpede og besejrede Sovjetunionen. Med deres “Radio Free Europe”, fortalte de konstant SANDHEDEN!

Alle de her fake news og fordrejninger, alle de her kyniske spil som venstrefløjen fyrer af, skal AFSLØRES og folket skal se venstrefløjen som den er: En korrupt politisk del af Danmark, som vil slå Danmark ihjel.

Og de er få år fra at have lykkes med deres projekt, for de har arbejdet på det de sidste fyrre år.

Det er sandheden. Alle de muslimer, voldtægterne, migrationen. Det er en del af venstrefløjens projekt for at slå Danmark ihjel. Ja højrefløjen er også, til dels, ansvarlig. Men det har aldrig været for at slå Danmark ihjel, det har været venstrefløjens projekt. 

Bare se på vores folkeskole, fyldt med migranter, som skolelærerne “integrerer”, eller med andre ord, forsøger at ødelægge de danske elevers historiske rødder med. 

Sådan kunne man blive ved, hvis ikke snart danskerne vågner af slumren, så er det forbi. 

Det er tid, som under besættelsen at danskerne VÅGNER!

G-d bevare Danmark.

Folkemødet

i Top nyheder af

Der er mange der brokker sig over, at vi bloggere, eller det vil vel sige mig (resten af pressen tør ikke at nævne mit navn) brokkede mig over Folkemødet, og ikke deltog. 
Til det er der at sige, at jeg deltog faktisk sidste år. Men min oplevelse var, at jeg fik næsten absolut intet ud af det. Det eneste jeg fik ud af det, var en forpligtelse overfor Søren Pind i forhold til at forsøge at passe lidt på ham. Det gjorde jeg også. Men der var det faktisk ikke mig der fik noget ud af det, det var, ret beset, Søren Pind der fik noget ud af det. 
Jeg havde ellers troet, at jeg endelig havde muligheden for at komme i snak med mange af dem jeg ellers ikke må snakke med, fordi jeg er forvist til at sidde ude i sidste revle og blogge. Normalt ville jeg nok have en lidt mere central placering, altså i et normalt velfungerende demokrati. 
Jeg havde læst hele programmet igennem, og jeg mener det hele, der var et rimeligt stort program. Og på trods af at jeg boede sammen med en flok sindsyge (på en god måde) kunstnere på en båd, som drak sig i hegnet, stod jeg op kl. 7.00 hver morgen og farede rundt til alle de arrangementer jeg kunne. 
Jeg troede at jeg kunne komme til at snakke med chefen for DR, chefen for PET og mange, mange andre. 
Den eneste jeg lykkedes med at komme til at snakke med var chefen for DR. Jeg foreslog hende, at hun skulle tage bloggerne ind på DR. Idet jeg mener, at vi er en del af samfundet som skal dækkes af DR, ligesom som mange andre. Vi var ellers dejligt enige om folkeoplysning og så videre. 
Da jeg kom hjem var jeg opfyldt af en stor optimisme. Jeg tænkte; det danske demokrati virker. Jeg er kommet igennem til mange mennesker, nu sker der endelig noget. 
Hvad sket der? Nul, zip, nil, INGENTING. 
Ud over Søren Pind, som jeg jo hjalp, så havde jeg en faktisk en god kontakt til center imod tortur, Karin Verland. Som var interesseret i at tage min sag med PET op. Det er jo sådan set deres opgave. Men jeg blev så ramt af alverdens “uheld”, at jeg godt kunne se, at hvis jeg arbejdede videre med Verland, så var der en seriøs risiko for at PET ville likvidere mig. Sorry Verland. 
Men det var det. På trods af et stort arbejde, en herkulisk indsats for faktisk at komme derover, på trods af en meget begrænset økonomi, fik jeg absolut intet ud af det. 
Så kan det jo ligesom også være ligemeget. Så tænkte jeg i år. Jeg giver det en chance til, det kan være at nogen vil invitere mig til at tale, så kan det måske gøre en forskel. Jeg foreslog det også til en enkelt person med indflydelse, men det kom der så heller ikke noget ud af. Det på trods af, at jeg lige havde vundet blasfemisagen med John Salvensen. Det var da en ret oplagt sag at diskutere på Folkemødet, om noget. 
Så derfor tænker jeg, at den er helt gal med Folkemødet, ja og ved nærmere eftertanke også at den er helt gal med hele den demokratiske samfundsorden. 
Det virker ikke som det er skruet sammen nu, så derfor skal vi lave det helt, helt om, så også den lille mand får noget at skulle have sagt. 
G-d bevare Danmark.

Elitens svigt

i Top nyheder af

Der har været en del uro omkring voldtægten af en fireårig pige i Århus, tæt på det indvandrertætte Trillegården. 

Jeg følger lidt med på Facebook, og har nogle informationer som vores ellers uduelige presse ikke gider at bruge energi på. De er jo også allesammen på ferie på Bornholm, imens danskernes børn voldtages. 

I følge den tråd jeg følger, så har politiet været varskoet af mange, mange borgere i mange år. Op til tyve gange. Men politiet har altså valgt ikke at gribe ind. Der var ikke “beviser nok”. Vi har med en migrant at gøre, som, virkelig mange gange, har gramset på småpiger, har forsøgt at forcere hegnet til en børnehave og meget andet. Dette er åbenbart ikke tilstrækkeligt til at politet har tænkt sig at gøre noget. Man kunne jo for eksempel sætte en undersøgelse i gang. Spørge rundt for at finde ud af hvad i alverden der er gang i. 

Men nej, det var der ikke hverken vilje eller ressourcer til. 

Folkemødet derimod …..

Nej, lad os holde os lidt til voldtægten af det stakkels barn. Historien er, at migranten lykkes med at forcere hegnet en dag pædagogerne kiggede den anden vej. Stjal en lille pige på fire år, og voldtog hende. 

Sidenhen er hans FAMILIE flygtet fra Trillegården, fordi de er bange for repressalier. 

Hvorfor flygter FAMILIEN? Fordi det viser sig, at hele familien har dækket over svinet. 

Politiet har så anholdt manden, men resten af familien er stadig på fri fod, og der går rygter om at faderen også har været involveret i voldtægten af barnet. 

HVAD I ALVERDEN FOREGÅR HER?

KAN I SÅ SE AT FÅ FINGEREN UD AF ET VIST STED OG KOMME I GANG!

Hvis ikke snart politiet dropper deres afskyelige prioritering, så vil politiet miste befolkningens opbakning, og så bliver det borgerkrig. 

FORSTÅR i ikke hvad der er ved at ske?

Landet er ved at gå til i absurd kaos, som “eliten” har skabt. 

Danmark er ved at dø, og så er det måske ikke lige tid at ævle løs men AT GØRE NOGET!

G-d bevare Danmark.

Kejserens nye klæder

i Top nyheder af

Det er lidt underligt at være udenfor samtalen. Indtil nu har argumentet været, at jeg var for radikal og at min tilstedeværelse potentielt kunne stikke hele Mellemøsten i flammer. God dag mand økseskaft, og tak for kaffe PET. Det viste sig selvfølgelig at der ikke var fugls føde på den påstand. Nu har vi afskaffet blasfemi paragraffen og der er absolut intet sket. Mellemøsten kunne ikke være mere ligeglade. 

Men jeg er stadig ikke en del af samtalen. Så det kan ikke kun være derfor. Måske er det noget andet. Jeg tror at det handler om tre ting:

1. Jantelov

2. Socialisme

3. Middelmådighed

At være den bedste skribent er ikke særlig fint, tværtimod er det det værste, du kan være i et land som Danmark som hylder jante. Det havde været meget bedre, hvis jeg var lidt dårligere. Så behøvede vi ikke at sætte jante i gang, den svindler og uhyggelige funktion i samfundet. Men sådan er det, jante kan IKKE lide Asger. 

Socialismen er ved at dø. Eller den har ændret sig. Hvor det før var Frankfurterskolen som dominerede, altså minoriteternes tyranni, så er det nu mine egne tanker. Det som man også kalder for Red Toryism. en middelvej imellem konservatisme og socialisme. 

For det danske system er det bare ikke noget som er erkendt, og som konsekvens bliver jeg set som en trussel imod den eksisterende socialisme. På trods af at jeg jo bare har udviklet dele af den eksisterende socialisme, der hvor den alligevel ikke fungerede. 

Middelmådigheden hænger sammen med janteloven. Af en eller anden mærkværdig grund elsker vi det jævne. Vi hader alt som er bedre end andet. Så slemt, at vi forfølger og forsøger at ødelægge de gode. Det er gået hen og blevet institutionaliseret. I skolen skal man ikke være for kvik eller dygtig, så bliver man straks holdt nede, eller der kommer nogen og sætter en sammen med alle de dårlige, bare for at holde det jævne niveau. 

Universiteterne for eksempel.

Hvordan kan det være de hader mig som pesten, det er fordi jeg rent faktisk laver noget seriøs forskning som virker. Det var alligevel ikke meningen, det var ikke meningen at det rent faktisk skulle have en positiv indvirkning på samfundet, det er mening at det hele bare skal køre rundt en den samme store grød. Ingen er dygtige, så ingen er dårlige. 

Det er disse destruktive elementer i vores kultur, som er ved at kvæle os. Vi VIL ikke reddes, men kæmper med arme og ben imod alle som siger et eller andet fornuftigt. De SKAL holde mund, så vi kan fortsætte ned af slidsken imod idiotien og dommedag. Vi VIL ikke reddes. Vi vil meget hellere sidde i glaspaladser og diskutere hvilke skønt tøj kejseren har på. Det på trods af AT KEJSEREN IKKE HAR NOGET TØJ PÅ!

Så fat det dog. 

G-d bevare Danmark. 

Ikke høre ikke se

i Top nyheder af

Så skal vi til det årlige Folkemøde. Egentlig støtter jeg ideen. Jeg synes at det giver god mening at give folket mulighed for at komme nærmere på eliten. Det er sundt.

Problemet er bare, det er er narrespil. Folket kommer ikke i nærheden af eliten, for mødet holdes på en svært tilgængelig ø, som ingen kan komme i nærheden af. Yderligere er der ingen relevante diskussioner på øen. De emner som jeg interesserer mig for. Blasfemi paragraffens ophævelse. Islams snigende overtagelse af landet. De dødsensfarlige diskussioner angående Putins gasledning, og meget meget andet. Det skal ikke diskuteres. 

Intet af relevans og vigtighed skal diskuteres. Derimod skal en hoben totalt irrelevante emner diskuteres. Krumningen på agurker, kunstens ligegyldighed, pressens ligegyldighed, idioti og luftkasteller efter min mening. 

TIL GENGÆLD kommer hele sammenrendet indenfor parnasset Jacob Machangama, Lars Uløkke Rasmussen, Zenia Stampe og drikker fadøl imens ungpigerne bliver voldtaget i Aalborg. 

Der er imidlertid en enkelt kommentar til samfundet som virkelig er relevant. Det koloenorme sikkerhedsopbud. Politikerne VED godt, at de har smadret samfundet, hvorfor ellers de mange sikkerhedsfolk, de vil bare ikke diskutere det. I hvert fald ikke direkte. 

Men man skal ikke kende folk på deres tale, men deres handling. Og den er klar nok, Danmark er under angreb, hvorfor ellers alle sikkerhedsfolkene. Men hvorfor så ikke snakke om det?

G-d bevare Danmark. 

De korrupte politikere

i Top nyheder af

Det er langsomt ved at gå op for mig, hvad der er sket i sagen med voldtægterne af den stakkels pige på Park Hotel. Prøv at se det fra hendes side. Hun er sytten år, i tiltro til at samfundet sikrer hendes rettigheder og fysiske sikkerhed. Pludselig bliver hun GRUPPEVOLDTAGET!

Hvis jeg var hende, ville jeg anklage samfundet for at svigte hende, det er vores pligt at sikre at vores unge mennesker kan bevæge sig frit rundt uden at skulle bekymre sig om deres sikkerhed. 

Det virkelig perverst korrupte er dog politikernes håndtering af sagen. Jeg har nu igennem en kontakt i byrådet fået et nogenlunde overblik over sagens sammenhæng. Det er lidt teknisk, men her kommer det. 

I byrådet er der to lag af styring. Det øverste lag er magistraten. Magistraten er et mindre udvalg bestående af borgmesteren og fire fem andre politikere. En form for regering. 

Herunder er byrådet, som er at sammenligne med folketinget. 

Den daglige styring er altså ikke kun det fælles parlament, men en lille udvalgt skare af toppolitikere. 

I sagen med Park Hotel er der sket det, efter al sandsynlighed, at politet har informeret magistraten, som så har siddet på informationen. 

Det kan man se ved det, at magistraten tydeligvis kendte til sagen, men at de ikke havde lagt planer for at flytte migranthotellet midt i byen. 

Med andre ord, de har vidst det, men de vil ikke indrømme det. Men værst af alt. De har VIDST at en ung pige er blevet gruppevoldtaget på hotellet, men har INTET foretaget sig. En ansvarlig handling havde været at flytte migranterne ud af byen i det mindste. Men også at SIKRE sig at der er styr på hvad i alverden migranterne render rundt og laver. 

Når en så slem udvikling er i gang, skal migranterne ikke have lov til at rende rundt i samfundet, men skal sikres på dertil indrettede lejre. Indtil det er sikkert at de ikke render rundt og voldtager. 

Hvis man gør mindre, spiller man hasard med de unge pigers ve og vel. Hvem har man mest ansvar overfor; vores børn eller nogle opportunistiske migranter?

Hvis ikke der bliver ryddet op i det her korrupte styre, så sker det igen, og igen, og igen, og igen. For det er helt tydeligt: 1. At politikerne er komplet ligeglade med at unge piger betaler prisen for deres sindsyge projekter. 2. Politikerne har ikke den personlige moral der skal til for at varetage deres embede. Enhvert normalt begavet og moralsk forpligtet menneske ville STOPPE udviklingen ved bare sandsynliggørelsen af et problem. 

Der skal rulle hoveder og der skal luftes ud i de øverste gemakker i den magistrat. De er ikke i stand til at varetage deres opgave med tilstrækkelig integritet og menneskelighed. 

G-d bevare Danmark.

Go to Top