De fleste normale danskere er enige om en ting; racisme er skidt. Det har de ret i, der findes ikke flere menneskeracer, kun én; mennesket. Men de fleste vender ansigtet væk fra de farlige racister; de kulturradikale; Politiken, Gyldendal, P3, X factor. Hvorfor? Fordi disse idle racister promoverer racismen i skjul af en bekæmpelse af den.

Ofte er argumentet; vi bekæmper racismen fra DF. Dette er også flot, og jeg er enig, den del af DF som er reelt racistisk skal man ikke beære på nogen måde, og jeg tager også stærkt afstand fra den. Jeg anerkender og beærere den del af DF som er reelt kæmpende for Danmark uden af have en race ideologi bag sig, altså demokraterne men nazisterne, som indgår i DF´s arsenal vil jeg ikke have noget med at gøre. Men hvordan kan denne “DF afstandstagen” være udgangspunkt for racisme i det kulturradikale parnas? Jo, det er en lidt mystisk projektion som reelt gør de meget magtfulde kulturradikale til de reelle formidlere af racismen. I stedet for bare at ignorere begrebet, så gør de hvad de kan for at “blande racerne”. Man ser det tydeligt i programmet X faktor hvor deltagerne tydeligt er castet efter hvilken race de har. I USA opererer man åbenlyst med forskellige menneskeracer; causasian (hvide) og afroamerican (sorte). Men de kulturradikale caster bare på hudfarve, de skal have en hvid en sort en brun, og så er de glade. De vælger altså deres venner og ser deres verden ud fra hudfarvens præmis. Det er racisme. Det er muligt at man forsøger at bekæmpe racismen ved at blande “racerne”, men man har godtaget den racistiske præmis, og med det bliver man selv racist.

Løsningen er selvfølgelig at opløse raceideen, det er ret nemt, for den er, hvis man betragter dens ophav: socialdarwinismen, en uvidenskabelig og reelt forkert terori. Der findes ikke forskellige menneskelige racer, der findes kun en race når det kommer til arten mennesket, nemlig mennesket. Så har vi selvfølgelig lidt forskellige fjerdragt og hårtype, men vi er stadig kun en race.

Derfor bør alle anstændige mennesker bekæmpe både den nazistiske racisme såvel som den kulturradikale racisme, for dermed, endeligt at lægge Hitlers projekt i graven. Vi er et folk, men det er vi primært p.gr. af vores kultur, ikke på grund af vores hudfarve.