Er SF vågne?

i Leder af

Jeg har lige haft den store fornøjelse af snakke med partisekretæren for SF´s folketingsgruppe, en flink fyr ved navn Lars Nielsen. Men, med al respekt, så stopper det flinke også ved afgrænsningen af hans humør, for hans indstilling til Islam, og den kørende konflikt imod Iran og deres allierede her i Danmark, er ikke noget der interesser Hr. Nielsen. Efter at have forsøgt at klæde Nielsen på med indsigt i det mest hotte politiske emne; konfrontationen imod Islam, fik jeg, allernådigst at vide, at jeg var proppet ind i en database med interessante emner, og at Islam ikke var noget der interesserede partitoppen i SF, næh det handlede nu økonomi, det på trods af, at Iran har erklæret Vesten (inkl. Danmark) krig.

Når nu dette faktum yderligere knyttes til det andet faktum, at Iran har udbygget sin infrastruktur her i Danmark med moskeer, skoler og “sleeping cells”, altså små mobile kampenheder, så er det måske ikke det, efter min ydmyge mening, smarteste udgangspunkt at have til en samtale om Islam. Det minder lidt om en struds der står med hovedet begravet i sandet alt imens strudsejægerne, i ro og mag, står og sliber lidt på slagtekniven.

Ser vi lidt på det hjemlige politiske spil, er dette, efter min mening også utrolig ustrategisk. “Værdipolitiken”, eller hvad man skal kalde det, er det som rykker på stemmerne, og med store dele af vælgerne som ikke er afklarede med hvor de sætter deres kryds, så er det ikke smart.

Det er selvfølgelig ikke sådan, at man nødvendigvis hele tiden skal snakke om Islam, men man skal være forberedt på det værste, specielt i denne meget volatile situation.

Den som ikke er vågen bliver spist af den som er mere vågen.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.