Hvor skal man sætte sit kryds?

i Leder af

At stemme til det næste valg er en svær afgørelse, man bliver hurtig udsat for hævede øjenbryn, hvis man skulle vælge at sætte sit kryds ved Enhedslisten eller Dansk Folkeparti. SF er heller ikke helt i orden, det er lidt naivt, men så alligevel ikke helt. Men hvad kan man gøre for at bestemme hvor man skal sætte sit kryds? Ja, man kan, hvis man følger den klassiske filosofi, sætte sit kryds der hvor det giver mest moralsk mening. Hvordan defineres det?

Ja, først og fremmest er definitionen på en ukorrupt politiker en politiker der sætter nationen, bystatet eller landet højere end sig selv. En korrupt politiker er derimod en politiker der er parat til at sælge ud af landet for sin egen politiske vindings skyld.

Herudover ligger moralen i familien, evnen til skelne imellem borgere og ikke borgere, og ansvaret overfor loven og ytringsfriheden.

Hvordan ser det så ud i dag i forhold til det poitiske landskab?

Ja, sjovt nok, er det faktisk omvendt i forhold til hvad mainstream betragter som rigtigt. Typisk ser mainstream medierne og de akademiske institutioner midterpartierne som de gode. Men lige præcis disse partier sætter landet under EU, støtter ikke familien i særlig høj grad, og kæmper målrettet for at ophæve skellet imellem borgere og ikke borgere. Javel der er en del af Venstre som er ærlige og støtter landet, men det er kun en del af partiet og ikke det hele.

Derimod ser vi et stort ansvar overfor landet, familien, borgerne i de to yderpositioner. Både Enhedslisten og Dansk Folkeparti kæmper en indædt kamp imod den korruption som flyder fra EU, de forsøger at beskytte landet. Kun DF kæmper for at opretholde skellet imellem borger og ikke borger, og familien er der ikke rigtig nogen partier der kerer sig så meget om.

Fælles for de to partier er en reel islamkritik, godt nok mere fremtrædende hos DF, men islamkritikken virker seriøs i nogle af Enhedslistens tiltag. SF kommer med som en light version af Enhedslisten, på godt og ondt.

Hermed er det, hvis man ser det ud fra de gode værdier der ligger i landets ide, langt det mest fornuftige og gode at stemme på de partier som vil landet det godt. Jeg er meget uforstående overfor den del af mainstream der mener at det automatisk er godt at stemme på midterpartierne, hvorfor skal man stemme på egoistiske, selvoptagne, korrupte politikere?

Nej, så er det bedre at stemme på de politikere der har hjertet på det rette sted, og reelt vil tjene dig som borger og landet som sådan.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.