Faren

i Islam/PET/Politik af

Den “racistiske højrefløj” er mere end bare en samling skydeglade texasinspirerede nutcases. Min oplevelse med miljøet er, at det er et intelligent, handlekraftigt, dødsensfarligt miljø, som ofte er kompromisløst i sin ageren.

Det undrer min ikke at PET nu udsender en advarsel for de miljøer. Det har været min fornemmelse her på det sidste, og, uden at vide noget konkret, også min rædsel, at der skal ske noget som skete i Norge med Breiviksagen.

Lad mig sige det helt klart; faren er større nu end nogensinde før; fronterne er trukket hårdt op, politikerne virker helt upåvirket af de faresignaler der lyder fra det ekstreme højremiljø, og det er virkeligt naivt.

Konkret er analysen klar; der er ingen forskel på den ene eller den anden regering; Danmark bliver fjernstyret fra Bruxelles, og der er ingen erkendelse af den fare islam udgør. Hvis der ikke handles nu, så er det for sent for Danmark og for Vesten generelt.

Analysen er korrekt, men konklusionen er forkert. Det er ikke i orden at skyde på politikerne, de er mennesker, og de har, ligesom resten af det danske statsapparat, et problem i forhold til de overstatslige magter som kigger dem over skulderen.

Vi har stadig mulighed for at klare ærterne med et vågent PET og en handlekraftig politistyrke.

Jeg vil med al den autoritet der ligger i at have tegnet nogle af de ideologiske strøg i forhold til kampen imod islam, fraråde at begynde at slå politikere ihjel. Det er ikke fornuftigt på nogen måde.

Men hvis man vil gøre noget, så kig på de muligheder der ligger i at kombinere mediearbejde med demonstrationer, på den ene og den anden måde.

Set fra politikernes side, så må man tage truslen alvorligt. Det er ikke særlig smart at fortsætte islamiseringen af landet samtidig med at man har et rødglødende, agressivt undergrundsmiljø af danskere som udsættes for islamiseringen. Det konkrete handlemønster er forkert, men det er, reelt, forståeligt.

Jeg har tidligere advaret meget kraftigt; PAS PÅ! Hvis ikke tager folks aggression alvorligt, men fortsætter med at handle som om politik foregår i en boble som kun dækker Christiansborg, så går det galt.

Nu er i advaret, og hvis i fortsætter uhindret, så er i, reelt, meget lette mål for bare en enkelt voldsmand.

Det er oppe over, og hvis i ikke handler med omtanke, så bliver konsekvensen uoverskuelig.

Nu er i advaret, ikke bare af mig, men også af PET. Hvis i bare kører videre af samme spor, så er det med reel fare for jeres eget liv.

G-d bevares Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.