Det virker som om PET´s bandbulle imod det “højreorienterede” miljø enten har virket, eller at den bundede i en mindre væsentlig farlighed end der var belæg for. Under alle omstændigheder er det glædeligt, at der ikke skete noget som i Norge. Det er ikke, på nogen måde, opportunt at lave så radikal en handling. Det er ganske enkelt ikke noget der flytter hen i den rigtige retning.

Når man skal arbejde med politisk arbejde, skal man være realistisk. På nuværende tidspunkt vil en aktion imod politikere ganske enkelt være modproduktiv, og værst af alt; den ville være ulovlig. Hvis politikerne skal straffes, så skal de selvfølgelig enten straffes med oplysning (afsløring) eller ved en retsinstans.

Det er muligt at staten på nuværende tidspunkt er reelt korrumperet og direkte styret fra Bruxelles, men bliver den, højst sandsynlig, ikke ved med.

Realistisk set, er EU´s overlevelse et spørgsmål om tid. Euroen hænger i laser, de fleste af de projekter EU har initieret har haft en modproduktiv effekt. I stedet for at styrke Europa har EU ødelagt Europa, så det er begrænset hvor lang tid europæerne gider at blive ved med at betale for det stupide projekt.

Den eneste mulighed de europæiske politikere har, er at gøre EU til et tyranni, og så er det jo reelt blevet et meningsløst projekt. Det tror jeg ganske enkelt ikke på at de kan få sig til, de er, trods alt, mennesker med noget på hjertet, det er vel derfor de er gået ind i politik.

Kigger vi på den hjemlige udvikling, så ser det, desværre for socialisterne, fantastisk godt ud. Socialisterne har ikke meget at gøre med, og det er mere end tvivlsomt, om de kommer til magten næste gang. Den socialistiske ideologi har misset chancen i forhold til at komme med på den demokratiske vogn denne gang, og det bliver meget svært at vælte Løkke af pinden når han kommer til magten næste gang. Han repræsenterer det nye; demokratiet i opposition til islamismen, og det tror jeg han kommer til at fungere godt med.

Så, reelt set, ser fremtiden lys ud. Det det handler om nu, er at sprede det ideologiske budskab, og få flere mennesker til at ranke sig mere. Udbygge organisationen, tiltrække flere medlemmer, forberede danskerne på den krig der vil komme.

Hvis krigen med islam kommer før Helle Thorning Schmidt træder af, så har vi nu, reelt, PET på vores side, forsvaret er på vores side, og så må vi klare os med det.

Den store fare ligger i, at der kommer så meget kaos, at folk bliver trætte af det, og sætter en tyran på magten. Det skal vi undgå. Der skal være et alternativ, det er der også; Lars Løkke Rasmussen.