Vågn nu op socialister!

i Amerika/Demokrati/Forsvaret/Iran/Israel af

Forudsætningen for at det socialistiske/danske perspektiv kan komme videre er, at det erkender at kommunismen ikke eksisterer i den Sovjetiske form længere. Man skal begynde at vågne op, NEJ! Palæstinenserne er ikke længere allierede med Sovjet og gode kommunistiske venner. Spillet har ændret sig, og det er DYBT PINLIGT! for danskerne når en relativt uerkendt udenrigsminister ikke vil støtte de demokratiske kræfter, som er ved at danne sig i Mellemøsten.

Lad os nu, for Søren da, se at komme videre i det socialistiske perspektiv. Det er som om verden er gået i grus i Sovjets efterår, og man bare står lammet, som kaninen i bilens hastigt nærmende lyskegler, uden at kunne flytte sig fra bilens tordnende indkøring.

OK, lad os prøve at være lidt erkendte omkring verden efter muren faldt.

Hvad er sket?

Islamisterne har overtaget magten i Gaza, sådan er det, hverken mere eller mindre.

Hvem er islamisterne? Det er muslimer som støtter sig enten op af Irans diktatorer, eller Det muslimske broderskabs lidt blødere islamistiske version.

De er altså IKKE VENNER!

Når man så, mange år efter man burde have forholdt sig til dette simple forhold STADIG støtter palæstinenserne, på trods af, at de åbenlyst støtter sig op af Vestens og demokratiets allerværste fjender. SÅ BLIVER DANMARK TIL GRIN!!!!

Det er reelt det der sker, når vores såkaldte udenrigsminister tager til USA, og står og snøvler på engelsk. Han har INGEN respekt fra de amerikanske allierede, fordi de danske socialister ikke har formået at distancere sig fra de dybt usympatiske islamister, men med typisk manglende rettidig omhu har forsat deres støtte, lang tid efter holdbarhedsdatoen er udløbet.

Jeg ved ikke, måske var det på tide at:

Stoppe infiltrationen af det danske samfund af Hamas, Hezbollah, Outlandish, Det muslimske broderskab (det samme som Outlandish), gigantmoskeen på Vibevej 25, kvindeundertrykkelsen, demokratihadet, voldsbølgen, svindlende imamer, jihad i de fleste ghettoer (som går ud over danske borgere og specielt små piger).

Eller hvad?

Nå nej, det er langt nemmere, og sikkert også meget sjovere at sende vores såkaldte udenrigsminister hen til verdens største mest potente supermagt, med et våbenarsenal på 43 milliarder/millioner nettotons våbenkraft, og lade ham håne dem lige op i ansigtet.

Helt sikkert, jeg kan virkelig se det strategiske overblik, ansvaret, intelligensen, det udfordrende overblik.

TAG JEG NU SAMMEN. Vær realitiske, Sovjet er faldet, og den manglende erkendelse og dybe knæfald for islamismen er ikke det der skal til.

Der skal en DEMOKRATISK REVOLUTION TIL!!!!!

Hvis ikke socialisterne snart erkender at holdbarhedsdatoen for de islamistiske sympatier er ganske urealistiske, i en verden hvor hele Vesten står tre splitsekunder fra at angribe hele den islamistiske blok, ja, så er man ganske enkelt ikke egnet til at være ved magten.

Er der nogen der vil hviske det i øret på Søvndahl?

Ja, jeg holder med Israel, ja jeg holder med USA, nej de er ikke perfekte. Men de er vores venner, og de er langt bedre venner end islamisterne.

G-d bevare Danmark

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.