PET

i PET af

Kigger vi på en direkte metode til at modgå den islamistiske trussel, så bliver vi nødt til at forholde os til, de fysiske infrastrukturelle forhold som råder i landet.

Jeg har en del erfaring, fra mit arbejde med modstandsbevægelsen, med de parter som skal og bør operere med islamismen, og lad mig sige det helt klart; det er ikke noget kønt syn.

Primært er det PETs opgave at infiltrere og uskadeliggøre de islamistiske celler og intellektuelle magtcentre. Der er intet sket. Det på trods af, at der har været et intenst mediefokus på problematikken, og den tidligere regering havde området som sit hovedfokus. Problemerne bare vokser og vokser.

Så, hvis statens immunforsvar skal fungere, så skal de syge dele have en kur for at komme i form igen.

Nu er det ikke fordi vi ikke bruger penge på sikkerhed, tvært imod har den tidligere regering opgraderet PETs budget, men altså uden den ønskede effekt.

Der kan være mange årsager til dette. Vi ved ikke præcist hvorfor PET er så uvillige i forhold til at trevle de islamistiske miljøer op, så der kan altså kun være tale om gisninger. Vi ved imdlertid følgende med sikkerhed:

– PET var, efter al sandsynlighed, infiltreret af KGB under den kolde krig. I de forsøg politikerne har på at stille politikerne til ansvar for den kolde krig, er alting strandet på at PET ikke vil udlevere materiealet. Her tænker jeg selvfølgelig specifikt på Bent Jensens forsøg på at forske i området. Det er, hver gang, strandet på PETs modvilje. Hvorfor skulle de være så modvillige hvis de ikke selv var en del af infiltrationen? Der er yderligere indicier, idet Bent Blüdnikow har dokumenteret at den ansvarlige chef for PET i starten af 70´erne havde en lidt mystisk bekendtskab der gennem en lidt nærgående teknik, får ham overbevist om flere ekstreme venstreorienterede synspunkter.

– Jeg er selv blevet passet op af en tyrker, med dansk baggrund, der, efter al sandsynlighed var PET agent. PET har så sidenhen undskyldt og sagt at det var en form for amatørisme, men alligevel. At man så villigt bruger tyrkere, og, skal det siges, en tyrker som gladeligt tog partisantørklædet på, det er lidt underligt.

Der er mange andre indicier som tegner et lidt skævt billede af PET, men ovenstående er da, i hvert fald tilstrækkeligt til at kaste en stærk mistanke over PET, og stærkt sandsynliggøre, at de har været infiltreret.

Hvis de har været infiltreret en gang, hvad skulle så forhindre en sekundær infiltration? Det kan altså ikke udelukkes, at de ikke har haft tilstrækkelig tæft til at gennemskue islamisternes dobbeltspil, og jeg ved, at de har haft et samarbejde med dem. Bl.a. under Mohammedkrisen, hvor de sørgede for at de danske islamister ikke gjorde oprør.

Anyway. Første skridt for at få bugt med de danske islamister, er altså at gennemgå PET i sømmene. Hvordan gør man det? Det bedste er, at skifte den øverste ledelse ud med folk som man stoler på. Her tænker jeg på FET. Forsvaret er, efter min erfaring, ikke infiltreret af hverken KGB eller islamisterne. Så en erfaren FET mand, ville kunne bruges i forhold til at få ryttet op i PET.

Når det er sket, vil næste skridt være at få ryttet op i de islamistiske miljøer. Få dem optrævlet, få repatrieret de ledende kræfter, og de personer som forsøger at overtage landet med list.

G-d bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.