PET

i Danmark/PET af

For mig at se, står det efterhånden helt klart, hvad der egentlig skete ved den famøse “afsløring” af Henrik Sass Larsen idet han havde kontakter til rockere. Jeg mener, vi er i et land, hvor politikere helt åbenlyst kan have kontakt til KGB, og det ingen konsekvens har. Men hvis man lader sig beskytte, en gang, af en rocker, som en ven kender, så falder hammeren.

Der er noget der ikke hænger sammen.

Her er min version af sagen, set med en filosofs briller, som efterhånden, på godt og ondt, mest ondt, har erfaring med PET.

Hvem har vi i sagen; vi har Henrik Sass Larsen, Helle Thorning Schmidt og PET. Hvem har hvilke motiver og interesser i det politiske spil der er omkring Henrik Sass Larsen? Det har Helle Thorning Schmidt og PET. Hvordan det? Som vi helt tydeligt så ved den aktion PET organiserede ved den tilrejsende islamistiske mullah, så er PET helt klart stærk infiltreret af islamister. Hvordan skulle de ellers kende til islamisternes behov, hvem de ville have til Danmark., og hvorfor skulle de sende chefen af PET til mødet. Jeg mener, når Dansk Nazist parti holder møde med en eller anden obskur helt, så dukker PETs chef ikke op og signalerer at han støtter arrangementet. Signalementet er her det afgørende bevis for PETs sympatier. Man sætter ikke chefen for PET med til noget, med mindre man støtter det fra højeste sted.

Tilbage til Henrik Sass Larsen sagen. Hvad er Henrik Sass Larsen kvalifikation, ud over at være en dygtig strateg? Den er, at han er islamkritisk. Han tilhører “højrefløjen” i Socialdemokratiet. PET ved udemærket godt, at hvis Henrik Dam Christensen fik en ledende rolle i opbygning og eksekveringen af den nye regering, ville det Radikale Venstres islampositive fløj ikke få nær så meget indflydelse. Derfor savede PET benene på Henrik Sass Larsen.

Hvad er så konsekvensen af den lille aktion. Konsekvensen er at den socialdemokratisk ledede regering kom helt utrolig dårligt fra start. Den stærke venstredrejen som har været den primære værdipolitiske konsekvens af regerinsskiftet, ville ikke være sket hvis Henrik Sass Larsen havde været integrationsminister.

Vi snakker altså om en mini statskup foretaget af PET.

Det er vist efterhånden ved at være gået op for de fleste politikere, at PET er helt ude af kontrol. De operationaliserer en aktiv støtte til hardcore islamister i landet. Og det er, uden sammenligning, et eklatant svigt af vores demokratiske tradition, og de muslimer som gerne vil være en del af den demokratiske orden i Danmark. Hvad får vi ud af, at en behjertet og dygtig journalist som Jaleh Tavakoli skal føle, at vi ikke støtter de demokratiske muslimer. For sådan en er hun faktisk. Hvis man da kan kalde hende for muslim, men i hvert fald er hun repræsentant for en følelse af, at der er nogen som er gode nok; islamisterne. Og nogen som ikke får opmærksomhed; de demokratiske muslimer. Og det er fordi PET støtter, åbenlyst, islamisterne.

Man skal selvfølgelig sige til PETs forsvar, at de ikke har nogle redskaber til at håndtere islamisterne med. De har kun mulighed for at bruge gulerod, og har næsten ingen stok at kunne dele ud. Så de er også fanget ind af de bånd vi har lagt omkring vores magt i disse post hippie happy dage.

Det er dog, for mig at se, helt klart hvad strategien skal være i forhold til PET. Der skal strammes gevaldigt op, om ikke andet for at politikerne selv kan sove trygt om natten. Jeg skal lige advare om, at et hemmeligt politi som ikke kender sin besøgstid i forhold til politkerne er en “loose gun” i en stat.

Vi har i Danmark en demokratisk retsstat som hele verden beundrer fordi den er ukorrupt. Den skal vi altså bevare, også selvom vi er bange for islamisterne.

Jeg ved godt, at PET er edderspændt rasende på mig fordi jeg tillader mig at kritisere dem. Men lad os lige stoppe en halv, for hvad er min rolle i dette spil? Det er at oplyse den danske stat, hvis den ikke lever op til sine egne grundregler, og det må man sige at den ikke gør når det kommer til det hemmelige politi. Så i stedet for at forfølge mig på den ene og den anden måde. Så kunne PET overveje at gøre som jeg siger, og rette sig efter de anvisninger jeg kommer med. Vi er en demokratisk retsstat i Danmark, og det er min pligt og, ja, ind imellem sure pligt, at forsøge at forsvare den med de midler jeg har.

G-d bevare Danmark

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.