PET

i Kritik/PET af

I konflikten imellem Vesten og islamismen, som er defineret ved at være den politiske del af Islam, er de vestlige efterretningstjenester og bureaukratier generelt helt ude af trit med udviklingen.

Det så vi senest med en lille opsat aktion, hvor PET havde inviteret en islamist fra Pakistan. Oven i købet blev denne lille happening arrangeret på mærkedagen for amerikanernes nederlag i New York, hvor de to tårne faldt til Al-Queda. Det var det samme som hvis tyskerne fejrede slaget ved Dybbøl på dagen med pomp og pragt, med de slesvig-holstenske styrker som reelt ville af med danskerne. Med andre ord en direkte statsfornærmelse.

Denne korrupte og verdensfjerne indstilling til tingene er langt bredere funderet end bare lige ved denne aktion. Vi taler om en stat som villigt sælger sine egne borgere som sexslaver, og beskytter voldsmændende når de har voldtaget. Der er altså tale om et af de mørkeste kapitler i den vestlige historie. Aldrig før har staterne på den måde udnyttet og forfulgt deres egne borgere.

Alle initiativer, selv fredelige initiativer, forfølges konsekvent af medier, hemmeligt politi og hvad staten ellers kan finde på. Alt imens de stakkels piger forfølges og udnyttes af islamister. Værst står det til i England, hvor islamister har brugt hvide piger (sådan ser de dem selv) som sexslaver helt ned fra tolv årsalderen. Dette har været fuldt bevist accepteret af det engelske politi.

Vi taler altså om en direkte og stærk undertrykkelse af lokalbefolkningen med de mest ubehagelige og uciviliserede midler.

Jeg har længe forsøgt at råbe myndigheder op, uden held. Jo, politikerne har hørt det, og er efterhånden, lige bortset fra nogle ekstreme partier på venstrefløjen enig med mig i, at det er uholdbart. Men myndighederne er ikke interesseret i at lytte til mine ideer og min kritik. Nej de har konsekvent og ihærdigt forfulgt mig. Det har de gjort med at engagere Lars Hedegaard til at få mig til at være persona non grata i den intellektuelle verden, ved at infiltrere min familie og ødelægge mit forhold til dem, og censurere mine skrevne ord i pressen.

Når vi er kommet over valget i USA, og forhåbentligt har fået fred imellem Rusland og USA, med den effekt at vi kan løse Iran problemet på en solid og civiliseret måde. Med andre ord skifte toppen af Iran ud, og erstatte dem med prodemokratiske støtter. Så kommer vi til spørgsmålet; hvad så?

Der vil være mange konflikter rundt omkring i verden vi skal gøre noget ved. Men vi bliver også nødt til at tackle de nordeuropæiske myndigheder før det går helt grassat.

Derfor denne advarsel til den nordeuropæiske myndigheder. I bliver nødt til at følge med i den internationale udvikling. Det er muligt at man ikke har øje for de ting der sker rundt omkring i verden, og den udvikling der er i den muslimske verden. Det er muligt at man ikke kan se den konflikt der er imellem demokratisk islam og islamistisk islam. Men hvis man ikke snart stiller sig på den demokratiske side, en side som i dag tæller USA, Rusland, Israel, Libyen, Tunesien og potientielt Egypten og andre muslimske lande. Så er man, i al rimelighed, at betragte som en fjende.

Den går snart ikke længere. Danmark, Sverige, Norge og England, bliver nødt til at bakke de demokratiske muslimer op, og deres egne folkeslag. Hvis det ikke sker, vil man ryge på den sorte liste i ledtog med Iran, Hamas, Hezbollah og andre lignende islamistiske grupperinger.

Det er en advarsel, og den skal tages alvorligt, ellers vil min anbefaling til dem som støtter sig op af mig være, at definere de dele af de nordeuropæiske bureaukrati som støtter islamisterne som fjender af demokratiet.

Det gælder ikke de nordeuropæiske forsvar, som alle er klare i deres afstandstagen til islamismen, idet de jo bekæmper dem i Afghanistan og andre steder.

Det er en advarsel, nu vil jeg se noget udvikling. I har til torsdag denne uge.

G-d bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.