PET

i PET af

Der en nu kun en dag tilbage til at de nordeuropæiske efterretningstjenester kommer i en mere fornuftig retning. Lad mig forsøge at tegne billedet op for dem.

På nuværende tidspunkt er min filosofi den mest dominerende i verden. Der er, reelt, skabt en opposition imellem demokratisk islam og muslimsk – traditionel islam. Det ses i Libyen, i Tunesien, og det ses, initielt i Iran.

Dette paradigmeskift har jeg bedt om skulle slå igennem i de nordeuropæiske efterretningstjenester også. Hvilket altså også inkluderer at stoppe med at forfølge min person. Hvis det ikke sker, og her mener jeg at har været fair og vente, vil jeg anbefale de militære enheder af forskellig slags, herunder de enheder under amerikansk forsvar som er både offensive og hemmelige, ligeledes de israelske og de russiske at betragte de nordeuropæiske efterretningstjenester som fjender. Det vil sige, at der kæmpes både i Mellemøsten og Nordeuropa i en dobbelt konfrontation. Herudover vil de militære kræfter blive sekunderet af den politiske bevægelse som primært består af eksmilitærfolk og modstandsfolk som kaldes SIAD og DDL plus andre defenseleagues, at, indenfor lovens rammer, at foretage en offensiv også.

Lad mig sige det som det er. Det eneste der reelt, på nuværende tidspunkt holder dem tilbage, er undertegnede. De vurderer, at jeg, som er relativt strategisk orienteret, har fingeren på pulsen, og kan drive udviklingen frem med så lidt skade på de forskellige nationer som muligt.

Det er rigtig. Sagen er, at med den afsløring af de stakkels pigers liv som sexslaver, som har stået på i over ti år, og ikke mindst den offentlige tilkendegivelse af støtte til stærk islamisme, så er efterretningstjenesterne uden for kontrol.

Det skal der laves om på, ellers vil min anbefaling, i morgen, være, at se efterretningstjenesterne, med rette, som fjender.

Hvis efterretningstjenesterne anholder mig, så er dette hermed startskuddet til at infiltrere, og generelt bekæmpe de nordlige efterretningstjenester. På sigt, vil det betyde et militær oprustning.

Det er sidste advarsel, nu synes jeg virkelig at jeg har været fair.

G-d bevare de nordeuropæiske nationer.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.