Medietyrraniets fald

i Topnyheder af

De farligste dyr er de sårede dyr. Dem som står i et hjørne og ikke kan se nogen vej ud af deres problemer. Sådan har medietyrranniet det lige for tiden. De kan se, at deres tid er ved at rinde ud, først Brexit, så Trump, hvad bliver det næste? Som Bonnichsen siger; PET har ingen samvittighed. Det har mediemaskinen ved G-d heller ikke. Alle tricks bruges, samtidig med at man skyder med skarpt imod alle andre for at snyde. Er hykleriet til at føle på?

Og så imod mig, som sidder og arbejder på at de også kommer tilbage ind i kampen. Er idiotien til at føle på?

Vi skal passe lidt på med dem, de er desperate, og de kan finde på hvad som helst, hvad hærværket imod min båd viser i al tydelighed.

Men min holdning er nu; slå nu den halte krikke ihjel (metaforisk) inden den ødelægger flere ting, smadrer flere både, limer låse til eller værst; skyder dem den ikke kan lide (Pim Fortuyn og Theo van Gogh).

Tyranniers fald er ganske uskønne, det må man sige.

G-d bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.