Der er en del snak om “fake news” for tiden. For mig begynder tingene at løbe lidt sammen. Jeg er årsagen til at den liberale presse i USA startede med at gå efter “fake news”, da de store amerikanske dagblade New York Times og Washington Post og andre, lod sig inspirere af mine ideer omkring oplysning.

Men i Danmark er jeg bestemt ikke en del af mainstream, men helt klart omfattet kategorien “fake news”.

Jeg forstår det bare ikke, for nyheder i dagspressen og specielt Ritzau, er, som Jeppe Cholewa Samuel Juhl så elegant har afsløret, fyldt med plat og svindel. Man “vinkler” sine artikler, hvilket betyder at man, helt bevidst, lægger et politisk eller etisk indhold ind i artiklen. Man vælger den del af sandheden i artiklen som flugter bedst med ens egen holdning.

Det er i sig selv en glidebane. Der burde slet ikke finde vinkling til. En journalist skulle slet ikke have muligheden for at tillægge en artikel et moralsk indhold, men holde sig, så streng som overhovedet muligt, til at afbilde virkeligheden som den er.

Forudsætningen for at bevare ansvaret og prestigen som den fjerde statsmagt er, at man, uden politisk bagtanke, går efter at afsløre korruption i landet. Der skal ikke være nogen som er mere lige end andre.

Det der driver mig, ud over at være meget rebelsk, er at beskytte de svage. De svage er, som altid, bøsser, jøder, mange kvinder, børn.

I dagens Danmark, er alle disse samfundsgrupper truet af multikulturen. Kvinders sikkerhed er truet, børnene bruges i det multikulturelle eksperiment, idet deres skoler og børnehaver “blandes” med mange kulturer. Det giver ofte meget dårlige skoler med utrolig megen vold og et lavt fagligt niveau. Bøsser jages rundt i gaderne af unge migranter, og jøder, ja dem slår migranterne ihjel.

Det er virkeligheden, uden vinkling.

I en verden som ændres så markant som de kulturradikale har gjort i mine forældres generation, kan det være utrolig svært at følge med. De sandheder som var i går, er ikke brugbare i morgen, eller i dag.

Derfor ser vi også, at de bedste intellektuelle, de mest sandru og moralske går foran og analyserer tingenes tilstand radikalt anderledes end de fleste. Avantgarden, de første, har et fundamentalt anderledes syn på verden end mainstream. Det er fordi verden er lavet helt om.

De nye medier er ikke fake news, de er avantgarde. De ser den verden som Marianne Jelved har skabt, og ser et mareridt. Det var vel ment det som Jelved forsøgte at skabe, men virkeligheden er helt anderledes.

Oplysning i denne forbindelse, er at se verden som den er, uden filter. For kun på den måde, kan vi rent faktisk redde en form for humanisme ud af det kollaps som mine forældre har skabt.

Den højeste oplysning er, efter min mening, uendelig vigtig at holde fast i, for kun igennem den kan menneskeligheden bevares.

G-d bevare Danmark fra det mareridt som Marianne Jelved har smidt os ud i.