Det debile Danmark

i Nyheder af

Jeg synes, at terrorangrebet i Stockholm er forfærdeligt, jeg har bekæmpet IS med næb og klør de sidste mange år. Ja jeg var faktisk med til at starte hele kampen imod dem sammen med Obama.

Men at påstå at man er overrasket over at de bekæmper Europa er, som mange mener, tæt på komplet sindsyge.

Jeg mener, det er jo ikke fordi vi ikke er blevet advaret.

Ja, helt fra starten har man her i Danmark haft en stædig modstand imod migrationen, idet Glistrup sagde; de kommer for at slå os ihjel.

Det er jo, ganske enkelt, fuldstændig debilt ikke at ville erkende denne helt elementære sandhed.

Hvis man tillader islamister at bygge og bo i landet, ja så går de nu engang som islamister gør.

Jeg synes, at det mest deprimerende med debatten er dumheden ved dem som fortsætter de politikker som undergraver sikkerheden i Europa.

Jeg har tænkt meget over hvad i alverden der sker. Jeg synes at hovedet blev slået på sømmet ved at se hvordan EU behandler østeuropa i deres afvisning af at tage flere migranter. EU truer med at smide Østeuropa ud!

Jeg mener, hvor idiotisk og arrogant kan man være. Man sætter migranterne over hele EUs fortsatte eksistens.

Migranter, nogle af dem med en reel flygtningestatus, skal man håndtere humant. Men det giver da ingen mening at ødelægge hele EU for at gøgle rundt med hvordan man skal håndtere migranter og flygtninge.

Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves.

Vi kan ikke bekæmpe mennesker som er så debile, de kan ikke lave noget om, og hvis de beslutter sig for et eller andet, så er det, som regel, til mere skade end gavn.

På den måde ophæves hele den filosofiske debat, for forudsætningen for at debatten virker er, at politikerne bruger de pointer som debatten arbejder sig frem til.

Men det nægter de jo, og deres argumenter er så stupide, så man ikke kan modsvare dem.

Jeg mener argumentet “internationale konventioner”. Det er jo helt tydeligt endnu en løgn. Østeuropa går imod EU for at slippe for migranter.

De arbejder ikke imod “internationale konventioner”.

Med andre ord, det er ikke internationale konventioner som forhindrer os i at føre vores egen migrationspolitik. Det er EU. Da vi i forvejen har undtagelser som burde forhindre EU i at bestemme over denne politik, så er poltikerne nødt til at lyve, og sige at det er “internationale konventioner”.

Det vil altså sige, løgn, svindel og snyd.

Når det sker, så er den rationelle debat jo ligegyldig. Politikerne gør bare hvad de får besked på fra EU, og lyver for danskerne.

Længere er den ikke.

G-d bevare Danmark, for politikerne er ikke specielt interesserede i det, de er mere interesserede i at støtte galehuset nede i Bruxelles. Hvordan det giver mening for dem, det har jeg endnu ikke rigtig fundet ud af.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.