Jeg mener, at det er fantastisk, at politikerne endelig har fået øjnene op for embedsmændendes manglende neutralitet i forhold til den politiske process.

Jeg har, som konservativ været forfulgt, konsekvent af embedsstanden. Det samme er sket i England med min ven Tommy Robinson, som også har været sat under administration.

Det er langt værre med Robinson, men det er tendensen som er skræmmende.

Når man tænker over det, hvad så med Erik Ninn Hansen, blev han ikke også fældet af embedsmændende?

Det er altså ikke problem som er opstået for nyligt, men et problem som har eksisteret i mange år.

Uden at vide det, kunne man gætte på, at det er endnu en gave fra 68´ erne, som har brugt ufine metoder for at gennemføre deres agenda. Behøver man at gentage alle deres korrupte metoder; statsstyring af medier (DR), infiltrering af uddannelses institutioner, styring af kulturlivet. Men i virkeligheden er det mest korrupte og destruktive våben 68´ har; forfølgelse af konservative og andre borgerlige med embedsmændende.

Når man tænker dybere over det, går det op for en, at det er et virkelig dybt problem.

Embedsstandens neutralitet skal sikres helt fra begyndelsen, altså fra deres uddannelse. Den manglende neutralitet falder meget uheldigt tilbage på de uddannelsesinstitutioner, som skulle sikre den neutrale tjener for samfundet.

Hvis vi skal det her til livs, skal vi ind over uddannelsesinstitutionernes pensum. Korruptionen starter et sted, det sted er universiteternes manglende evne til at opretholde en embedstand som ikke blander sig politisk.

Yderligere skal der slås hårdt ned på embedsmisbrug.

Et godt eksempel er mit her i Aalborg. Der SKAL sendes en delegation fra justitsministeriet, altså en reelt neutral delegation, som er interesseret i embedsstandens ry og moralske integritet, og grave MEGET dybt i forholdende her i Aalborg.

De ansvarlige embedsmænd skal findes, og de skal lyses i ban, fyres og i det hele taget straffes så hårdt man kan straffe en illoyal embedsmand.

Hovederne skal rulle.

Det samme skal ske med den sag som har kørt med Lund Poulsen. Lækagen skal findes, og den størst mulige straf skal uddeles.

Det skal IKKE bare accepteres, at embedsmænd begynder at tage stilling til politik.

Embedsmænd må gerne interessere sig for politik, men så skal de melde sig ind i et politisk parti, og gøre det derfra.

Når de er embedsmænd skal de, loyalt, neutralt og tjenende tænke borgernes behov og interesser.

Det er ikke deres opgave at drive politik, og fanges de i det, så er fyringen og yderligere straf konsekvensen.

Den danske embedstand SKAL bevare deres integritet.

G-d bevare Danmark.