De korrupte politikere

i Top nyheder af

Det er langsomt ved at gå op for mig, hvad der er sket i sagen med voldtægterne af den stakkels pige på Park Hotel. Prøv at se det fra hendes side. Hun er sytten år, i tiltro til at samfundet sikrer hendes rettigheder og fysiske sikkerhed. Pludselig bliver hun GRUPPEVOLDTAGET!

Hvis jeg var hende, ville jeg anklage samfundet for at svigte hende, det er vores pligt at sikre at vores unge mennesker kan bevæge sig frit rundt uden at skulle bekymre sig om deres sikkerhed. 

Det virkelig perverst korrupte er dog politikernes håndtering af sagen. Jeg har nu igennem en kontakt i byrådet fået et nogenlunde overblik over sagens sammenhæng. Det er lidt teknisk, men her kommer det. 

I byrådet er der to lag af styring. Det øverste lag er magistraten. Magistraten er et mindre udvalg bestående af borgmesteren og fire fem andre politikere. En form for regering. 

Herunder er byrådet, som er at sammenligne med folketinget. 

Den daglige styring er altså ikke kun det fælles parlament, men en lille udvalgt skare af toppolitikere. 

I sagen med Park Hotel er der sket det, efter al sandsynlighed, at politet har informeret magistraten, som så har siddet på informationen. 

Det kan man se ved det, at magistraten tydeligvis kendte til sagen, men at de ikke havde lagt planer for at flytte migranthotellet midt i byen. 

Med andre ord, de har vidst det, men de vil ikke indrømme det. Men værst af alt. De har VIDST at en ung pige er blevet gruppevoldtaget på hotellet, men har INTET foretaget sig. En ansvarlig handling havde været at flytte migranterne ud af byen i det mindste. Men også at SIKRE sig at der er styr på hvad i alverden migranterne render rundt og laver. 

Når en så slem udvikling er i gang, skal migranterne ikke have lov til at rende rundt i samfundet, men skal sikres på dertil indrettede lejre. Indtil det er sikkert at de ikke render rundt og voldtager. 

Hvis man gør mindre, spiller man hasard med de unge pigers ve og vel. Hvem har man mest ansvar overfor; vores børn eller nogle opportunistiske migranter?

Hvis ikke der bliver ryddet op i det her korrupte styre, så sker det igen, og igen, og igen, og igen. For det er helt tydeligt: 1. At politikerne er komplet ligeglade med at unge piger betaler prisen for deres sindsyge projekter. 2. Politikerne har ikke den personlige moral der skal til for at varetage deres embede. Enhvert normalt begavet og moralsk forpligtet menneske ville STOPPE udviklingen ved bare sandsynliggørelsen af et problem. 

Der skal rulle hoveder og der skal luftes ud i de øverste gemakker i den magistrat. De er ikke i stand til at varetage deres opgave med tilstrækkelig integritet og menneskelighed. 

G-d bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.