Ikke høre ikke se

i Top nyheder af

Så skal vi til det årlige Folkemøde. Egentlig støtter jeg ideen. Jeg synes at det giver god mening at give folket mulighed for at komme nærmere på eliten. Det er sundt.

Problemet er bare, det er er narrespil. Folket kommer ikke i nærheden af eliten, for mødet holdes på en svært tilgængelig ø, som ingen kan komme i nærheden af. Yderligere er der ingen relevante diskussioner på øen. De emner som jeg interesserer mig for. Blasfemi paragraffens ophævelse. Islams snigende overtagelse af landet. De dødsensfarlige diskussioner angående Putins gasledning, og meget meget andet. Det skal ikke diskuteres. 

Intet af relevans og vigtighed skal diskuteres. Derimod skal en hoben totalt irrelevante emner diskuteres. Krumningen på agurker, kunstens ligegyldighed, pressens ligegyldighed, idioti og luftkasteller efter min mening. 

TIL GENGÆLD kommer hele sammenrendet indenfor parnasset Jacob Machangama, Lars Uløkke Rasmussen, Zenia Stampe og drikker fadøl imens ungpigerne bliver voldtaget i Aalborg. 

Der er imidlertid en enkelt kommentar til samfundet som virkelig er relevant. Det koloenorme sikkerhedsopbud. Politikerne VED godt, at de har smadret samfundet, hvorfor ellers de mange sikkerhedsfolk, de vil bare ikke diskutere det. I hvert fald ikke direkte. 

Men man skal ikke kende folk på deres tale, men deres handling. Og den er klar nok, Danmark er under angreb, hvorfor ellers alle sikkerhedsfolkene. Men hvorfor så ikke snakke om det?

G-d bevare Danmark. 

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.