Politiets rundkredspædagogik

i Top nyheder af

Vi bevæger os nu med hastige skridt imod forsvarsforliget. Det er godt, for så kan vi endelige forsøge at komme den forfærdelige krig til livs som er ved at opstå i Danmark.

Hvis vi ikke snart kommer i gang med at diskutere hvordan vi tackler den, på et seriøst grundlag, så går det jo helt op i hat og briller.

Apropos hat og briller, hvad i alverden skal vi så gøre med PETs forslag til at håndtere IS krigere som kommer til Danmark på flugt fra forsvaret i Mellemøsten? Altså at politiet vil gå i gang med en ordentlig omgang rundkredspædagogik, klappe kage med dem og give dem et job i posten?

Det er jo roterende idioti. Vi er I KRIG med den politiske krig af Islam.

Det er et problem at politiet ikke forstår krig. I krig laver man ikke klappe kage med sine fjender, der bekæmper man dem, skyder dem, ødelægger deres infrastruktur, bomber deres hovedkvarterer og sådan noget.

Man forsøger selvfølgelig at gøre det så humant som muligt, undgå at ramme civile osv. Men at begynde at lege klappe kage med POW´erne. Det er sgu da roterende idioti, undskyld mig.

De skal selvfølgelig behandles efter de foreskrifter som er i Geneve konventionen, ikke tortureres, og have sådan nogenlunde tålelige forhold.

Det vi bør gøre, er at bygge nogle lejre eller fængsler som kan holde POW´erne. De skal selvfølgelig være under international observans, så at alle kan se at POW´erne ikke lider unødig overlast.

Men at lukke dem ud i samfundet til et job i posten det er både farligt for borgerne, og det hjælper jo ikke ligefrem i krigen. Så kan de jo indrullere sig selv igen i en ny islamistisk organisation. Grunden til at man holder på POW´erne er for at undgå at møde dem i krigen igen.

Det burde da være rimelig oplagt at forstå det.

Jeg ved ikke rigtig hvad vi skal gøre med politiet. De er gået i pædagogisk rundkreds midt i en krig. Det er faktisk lidt af et problem.

Men måske kan man snakke dem til fornuft, det er trods alt også dem selv som bliver udsat for terroren af de frigivne islamisk stat krigere.

I krig er det sådan her. To ideologiske systemer står overfor hinanden. I vores tilfælde er det demokratiet imod islamismen.

Vi kæmper for demokrati, de kæmper for islamisme.

Ideologi forvinder ikke bare fordi man får lov til at spille bongotrommer og får et job, det er jo netop noget dybere. Politiet kan jo spørge sig selv om de pludselig bliver antidemokrater fordi de har fået lov til at snakke med en psykolog og fået et nyt job?

Nej vel, så gør islamisterne nok heller ikke.

G-d bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.