Sikkerhedsstrategi

i Danmark af

For at se den eskalerende bandekonflikt i et mere dystert men realistisk lys, bliver vi altså nødt til at hæve os over de operationelle sager, og se konflikten i et verdenspolitisk lys.

De ting som sker i Danmark er ikke isoleret til kun at ske i Danmark, men er en international politisk udvikling som udspiller sig i Danmark på vores måde.

Man taler om makropolitiske udviklinger.

Jeg har, i al beskedenhed arbejdet en del med det, først med Obama, og nu også med Trump.

Den første helt grundlæggende erkendelse man skal komme til er, at konflikten imellem indvandrerbander og politiet er den makropolitiske resultat af EUs politiske magt.

Af en eller anden uforståelig grund er det meget på sinde at sprede så mange migranter rundt i Europe som overhovedet muligt.

Jeg skal ikke stille mig til dommer for hvorfor EU gør det, kun konstatere at det er deres strategi.

Et godt eksempel er Metock dommen, som tvinger Danmark til at familiesammenføre migranter. Det er jo et stort problem idet migrationen så er helt ude af danske myndigheders kontrol.

Det væsentlige makropolitiske forhold som gør sig gældende her er, at EU mister mere og mere magt. Det er ganske enkelt ved at skvatte sammen. For tiden er der problemer over alt. I Østeeuropa, i Storbrittanien, i Italien og selvfølgelig Grækenland. Den centralisering og detailstyring af hele det Europæiske kontinent som har stået på de sidste tredve år, for Danmarks vedkommende, er ved at bryde sammen.

Hvad betyder det? Det betyder, at vi selv skal overtage ansvaret i løbet af de næste par år. Det er allerede så småt begyndt med oprettelsen af grænseovergangene og den modstand som regeringen forsøger overfor de mest sindsyge EU regler.

Denne udvikling vil, sandsynligvis, accelerere.

Der har Danmark muligheden for at være et foregangsland i håndteringen af EUs sammenbrud. De problemer vi har i Danmark er jo de samme i resten af Europa.

Jeg har planlagt det her i over ti år, så for mig er det bare realiseringen af mange års arbejde. Jeg vidste det kom, og har forsøgt at forberede Europa og verden på det. Min store angst har været et ukontrolleret sammenbrud, det ser ud til, at vi kan lave et kontrolleret dekonstruktion.

Den næste erkendelse som vores sikkerhedsfolk skal komme til, er SKALERINGEN. Problemet med den nuværende bandestrategi er, at den kun kradser i overfalden. Forsåvidt er det jo kun godt at fjerne banderne, og jeg støtter det også. Jeg mener politiet skal være ordentligt beskyttet, så der ikke sker mord på politifolk. Men derudover er det jo kun godt.

Problemet er imidlertid, at i og med at man kun skubber lidt til det grundlæggende problem, at der er hundredetusinder utilpassede migranter, så skaber det MERE ballade. Når man begynder at fængsle spydspidsen af migrantbanderne, så skaber det så megen uro, at resten af miljøet begynder at reagere voldeligt. Det er det vi ser nu.

Derfor bliver vi nødt til at erkende at vi også skal have fat i BAGLANDET til banderne for for alvor at stoppe volden.

Der har vi så det reelle problem, for hvor stort er baglandet? Hvis vi kigger på statistikkerne, vil 80 % at de herboende migranter hellere leve under sharia end den demokratiske retsstat.

Det er mange, mange, mange mennesker. Hvis vi går ud fra at der er ca. 600.000 migranter i Danmark, hvilket er lavt sat, så er det altså 480.000 mennesker som udgør bandernes bagland. De kan være mere eller mindre aktive, men det er altså den mængde mennesker vi snakker om, realistisk set. Det er oven i købet lavt sat.

Det er præcis derfor at politiets ressourcer forslår som en skrædder i helvede. Man skal have en relativt stor og tungt bevæbnet organisation for at kunne flytte rundt med så mange mennesker.

Men det er altså den bundne opgave. Det er derfor alle tre værn skal i gang og samarbejde.

Hvordan tackler og håndterer vi det?

For det første skal vi have nogle klare og gode efterretninger. Det siger sig selv at der er knudepunkter i migranternes kriminelle og antidemokratiske aktivitet. Specielt omkring de radikale moskeer er der problemer. Men også omkring alle mulige andre moskeer er der problemer. Prædiker de Sharia er de at sammenligne med nazister i den forstand at de så vil omstyrte det demokratiske samfund, hvis de får muligheden. Se bare på Tyrkiet.

Så vi skal igennem en seriøs oprustning, have strategier for massemigration, fast kontrol over de store migrationsområder osv.

Det betyder i sin enkelthed; oprustning, fodsoldater, træning af hjemmeværn osv.

Det er det som kommer til at ske, og vi kan ligeså godt vænne os til tanken, selvom det er svært.

G-d bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.