Nu er vi så endelig nået til at indsætte tropper på dansk jord.

Jeg har forsøgt at bidrage, så konstruktivt som muligt, til diskussionen.

Til forskel fra resten af journaliststanden har jeg rent faktisk en høj troværdighed, så derfor bliver det vel så taget seriøst.

Nå, men lad os kigge lidt på det, lad os diskutere det lidt igennem.

Venstrefløjen er meget bange for at have tropper stationeret på dansk jord. Det mener jeg er direkte udtryk for uvidenhed om dansk forsvar.

Dansk forsvar er utrolig professionelt, har en meget høj etik og er, sammenlignet med andre landes forsvar, af utrolig høj standard.

Det betyder, at sager med tortur og lignende, har været næsten ikke eksisterende.

Det kan man kun klare, hvis tropperne er topprofessionelle.

Omvendt har vi haft mange problemer med det danske politi her de sidste år. Dels har politiet været alt for dårlige med deres statistik. Voldtægter bliver gemt under undersøgelsesnumre. Men værst af alt, har PET ført en POLITISK kampagne imod sådan nogle som mig, altså kritiske intellektuelle.

Det kan mange af mine venner tale med om.

Det sker med meget horrible metoder som Capone metoden og infiltration af familier.

På den ene side har vi altså et forsvar som har en utrolig høj professionel standard, og på den anden side et politi med en hel del dårlige sager bag sig.

Derfor mener jeg, at det ville være godt for politiet at få lidt rygrad med et mere udvidet samarbejde med forsvaret.

Den store fare ligger selvfølgelig i, at politiet lykkes med at korrumpere forsvaret også, så er det en virkelig skidt idé.

Men det tror jeg ikke vil ske, for der vil være meget stor fokus på forsvaret og deres håndtering af deres opgave, så de vil være opgaven voksen. Det er jeg sikker på.

Er vi i krig?

Yderligere bliver vi også nødt til at kigge på karakteren af truslen. Som hr. Oxfeldt siger, så lever vi i en fredstid. Men er det nu også sandt?

Et forsvar har man for at forsvare territorie, eller bemægtige sig nyt territorie.

Det store problem pt. er, at mange invandrere bemægtiger sig territorie rundt omkring, skræmmer danskerne ud, og forsvarer det imod myndighederne. Det er derfor de kaster med sten og syre imod de offentlige tjenester og studenterkørsel. Det er for at forsvare deres bemægtigede territorie.

Er vi så i krig med dem?

Vi er i krig med dem, det kan vi ligesågodt erkende. For hvis vi ikke erkender det, så ruster vi ikke vores sikkerhedsstyrker tilstrækkeligt til at klare opgaven.

Nu synes jeg at hr. Pape Poulsen har klaret sin ministerpost ganske fortræffeligt. Hele bandeindsatsen er god, men hvor langt er der fra den indsats politiet har lavet på Nørrebro og Odense, og så til reelle krigshandlinger? Meget kort, det er en krig som udkæmpes. Den udkæmpes også med krigslignende midler.

Demokratiets grænser

Grundlæggende handler det om ikke at overskride retsstaten og demokratiets grænser.

De tilfangetagne forbrydere og fjender skal behandles efter den gældende lov og ret. Det kan politiet finde ud af, som regel, og det kan forsvaret også sagtens finde ud af. De opererer også under Geneve konventionen i Afghanistan og Irak.

Med andre ord er det pressen og resten af samfundets opgave at holde skarpt øje med operationerne og kritisere hvis operationerne går ud over de love, som er for området.

Ellers er det vores opgave at bakke vores dygtige forsvar og politi op, når de fortjener det.

Det gør de heldigvis som regel, specielt her på det sidste under Pape.

Men, vi skal også sørge for at have en generel og dyb diskussion af udviklingen, det halter en hel del mere, specielt fordi vores medier er så elendige, men det er vilkårene for tiden, desværre. Vores medier er også bundkorrupte.

Men vi kan klare det, hvis bare vi respekterer den disciplin som er omkring vores love. Følge dem og ikke omgå dem.

Kan vi holde os strengt til reglerne, så vil også have en ren mission.

Og i sidste ende skal vi huske på hvad der er målet, og det er et frit Danmark.

G-d bevare Danmark.