Den lille mand

i Topnyheder af

I forbindelse med en skilsmissesag som en af mine gode venner Gal Cohen har været igennem, har jeg, first hand, været vidne til hvordan systemet nedprioriterer mænds og jøders rettigheder i forhold til danskere og kvinders rettigheder.

Det danske statssystem, som repræsenteres ved Statsforvalntingen og i dette tilfælde Signe Badsberg Ovesen har ingen respekt for de dele af samfundet som måske ikke er så god til at formulere sig på korrekt dansk.

For mig handler det med at være dansker ikke om at være lyshåret og med blå øjne. Det handler om, at være loyal overfor Danmark, at ville slås for Danmark, at være parat til at ofre sit liv for Danmark.

Det vil Gal Cohen gerne. Men denne indstilling har ingen effekt når man sidder overfor systemets repræsentant.

Der er en em af indforståethed i Statsforvaltningens håndtering af Gal Cohens sag.

Han har i over 1 1/2 år været undertrykt af sin ekskone. Det er hele tiden fordi at han “ikke er parat”, at hans unger “ikke lige har lyst til at se ham”, og så videre.

Fordi Gal ikke kan snakke særlig godt dansk, så er han taberen. Fordi han er mand, så går Statsforvaltningen automatisk ud fra, at han ikke er godt til at passe på sine unger.

Jeg kender manden, og ved at det modsatte er sagen. Han er et fantastisk menneske, med nogle rigtig gode værdier. Ok, hans kibbutz opdragelse er måske ikke lige normal her i Danmark. Men hvad er der nu galt i kibbutz?

Resultatet er, at han bliver taberen i et system som er prædisponeret imod ham.

Han er mand, han snakker ikke godt dansk, ergo han er en dårlig far.

Det er endnu et justitsmord som sker her i Aalborg, og kun fordi han har en ven som har en lille avis hører du om det.

Der er utrolig mange som du ikke hører om, men som lider med tabet af deres børn.

G-d bevare Danmark.

3 Kommentarer

  1. Sikke en omgang bullshit at lukke ud. Statsforvaltningens inkompetance berører ikke kun folk er ikke har lyst hår og blå øjne den rammer sgu alle

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.