Marrakech traktaten 3

i Topnyheder af

Det er virkelig skuffende, at Anders Samuelsen har underskrevet Marrakech aftalen. Jeg har kigget dokumentet igennem, og det er bare en stor omgang kulturmarxistisk ævl. 

Marxismen var liberalismens fjende, var det ikke noget med det? Var der ikke noget med, at Ayn Rand beskrev hvordan det marxistiske samfund så ud. Et rent mareridt. 

Vi har i dag fået syn for sagen ang. kulturmarxismen i Sydafrika. Her er hvide den nye underklasse, den nye minoritet, de nye sorte. 

Det er effekten af kulturmarxismen, endnu et mareridt. 

HVORFOR, underskriver Anders Samuelsen så et marxistisk dokument. 

Jeg mener er der da absolut ingen ideologisk konsekvens. 

Yderligere, hvorfor er der ingen borgerlige medier som stiller skarpt på dette dokument, som jo, om noget er en tilslutning til noget af det mest korrupte indenfor marxismen. Det er identitetspolitik på piller, halløjpiller. 

Man skal ikke gå langt for at se konsekvenserne for disse sindsyge ideer, kig ud af vinduet. “Multikulturalismen” er bare en omskrivning af et kulturmarxistisk samfund. 

Det er marxisme skjult med et nyt navn. 

Hvorfor støtter vi det?

Hvor er Henrik Dahl, Mikael Jalving og alle de intellektuelle som jo ellers er dygtige og konsekvente i deres diskussion og oppositionen til kulturmarxismen?

Jeg mener, Henrik Dahl må da vide at hans partifælle lige har underskrevet det mest afskyelige kulturmarxistiske dokument, som søger at omdanne Danmark til en regnbuenation af sorte, hvide, gule og grønne. Med det resultatet, at jo længere denne proces støttes, jo nærmere kommer vi til Sydafrika. 

Tag derned og se hvordan hvide mennesker bliver trukket ind i ghettoerne for at blive lynchet. Det er endestationen, som det ser ud nu for det dokument; Marrakech traktaten, som Anders Samuelsen lige har underskrevet. 

Hvordan er det lige, at det giver mening?

Svaret blæser i vinden, men jeg er godt nok træt af det. 

Det samme er resten af den danske befolkning. De har ikke lyst til at blive trukket ind i ghettoer for at blive lynchet. 

Ok, der er blevet gjort meget. Men hvordan i alverden skal vi bevæge os videre, hvis vi ikke siger fra?

G-d bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.