Hvad nu lille Danmark?

i Topnyheder af

Så kom der endelig en regering.

Jeg synes faktisk, at det ser meget fornuftigt ud. Ok, jeg er med på, at mange af de politiske “skræmme” metoder er blevet pillet ud af migrationspolitikken.

Altså typisk de her lejre, Lindholm osv. Der vist også noget med grænsen.

Omvendt, så holder S fast i remigrationspolitikken.

Så, for mig at se, kommer det an på, hvor stor fokus der kommer på remigration.

Problemet lige nu er, at det reelt ikke virker i praksis. Der er ikke nogen remigration. Dels virker det ikke internationalt, da det ikke er lykkes at sparke dørene ind rundt omkring i verden. Dels sker det ganske enkelt ikke i de enkelte kommuner.

Så, hensigtserklæringer er ikke nok, der skal handling til.

Reelt handler migrationspolitik om en ting; kommer der flere eller færre migranter til Danmark.

Hvis vi acceterer 500 kvoteflygninge, og vi så samtidig får 100.000 migranter ud af landet. Så er det forsåvidt fint nok.

Det handler om hvad der sker i praksis.

Jeg tror ikke på skræmmekampagner, men en solid, menneskelig repatriering af de mennesker som ikke kan eller vil Danmark.

Så det interessante bliver; hvad kommer der til at ske i Danmark.

Det vil vi så vente med at se på.

Her er det ufattelig vigtigt, at de ministre som vil skulle håndtere området også kan levere. Det er de bedste ministre som skal sidde på migrationsområdet, for det bliver, reelt, det sværeste.

Held og lykke, jeg skal nok bakke jer op på det her område.

G-d og g-derne bevare Danmark.

2 Kommentarer

 1. Vi har siden 5. juni vidst, at der ikke vil ske nogen ændring. Og set ud fra det, vil jeg da give dig ret i Asger, at det ser meget”fornuftigt ud”.

  Børn på Sjælsmark eller ej. Lindholm eller ej. Kvoteflygtninge eller ej. Det bliver sat op som stor forskel på partierne. Men faktum er jo, at intet af det ændrer på noget som helst. 4 år under Lars Løkke har budt på ca. 83.000 ikke-vestlige indvandrere til Danmark. Både rød og blå blok har solgt det til en stor del af befolkningen som en succes. Men 83.000 på 4 år er lig med ca. 1 million over de næste 50 år.

  Hvis der i 2070 er 1,5 mil. ikke-vestlige mod ca. 6 mil. danskere i Danmark, er vort land færdigt. Det kan hverken et “regeringsgrundlag” eller “forståelsespapir” ændre noget på. 83.000 på 4 år med Løkke eller 90.000 på 4 år med Mette-pigen. Det betyder intet. Det er kun et spørgsmål om tid, før borgerkrigene begynder i vesteuropa. Hvor lang tid tog det på Balkan? I Libanon?

  Som 40 årig kan jeg kun håbe, at jeg ikke oplever det, men mine børn og børnebørn vil komme til det, hvis der ikke sker en monumental ændring indenfor de næste 10-15 år.

  Mette F, Morten Ø, Lars Løkke. Det betyder INTET. Og så længe selv DF kan sælge de sidste 4 år som en succes, er vi fuldstændig tabt. Jeg har ingen tiltro til hverken de nuværende politikere eller vælgere.

  I min egen familie ser jeg heldigvis en stor forståelse for problemerne, men f.eks. min faster siger de samme ting – og stemmer alligevel SF. For det er der hun har været i de sidste mange år. Det er jo helt hen i vejret! Og netop det store problem. Mange nikker genkendende til problemerne, men når det kommer til stykket, stoler de på løgnepolitikerne. DET er den store kamp. At få en stor del af befolkningen overbevist om, at de bekymringer de trods alt har, ikke bliver løst med de nuværende politikere. Tror jeg på at de vil indse det? Nej, desværre ikke ret meget.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.