Nu vil hr. Lars Løkke Rasmussen gerne fortsætte som statsministerkandidat for højrefløjen. Ok, jeg troede lige han arbejdede på en S regering. Hvordan skal vi så forholde os til det her på højrefløjen?

For det første, så synes jeg, at man skal forholde sig til det simple forhold, at han ikke er til at stole på. 

Han skifter alliancer som han skifter underbukser. Det vil reelt sige, at han den ene dag er din ven, den anden dag er en andens ven. 

Det er den moralske korruption, som politik desværre skaber i mennesker. Hvis ikke man har en stærk karakter, vil alle de kompromisser man hele tiden indgår i sidste ende gøre en til en stor kompromismaskine.

Hvis man ikke holder fast i nogle klare idealer, og lader være med at svigte sine venner, så kommer man til at flakke. Det er sandheden.

Det her med at kunne indgå kompromisser er ikke en dårlig ting, men der er en bagside af denne evne som bliver principløshed.

Yderligere må man være ærlig og se på hvad problemerne er. Man kan sige meget om Paludan, men en pointe havde han, som var og er sand. Vi står overfor et folkemord på danskerne. 

Det kan være det er svært at erkende, at det er til at grine over, og folk ikke tror på det. Ligesom de ikke troede på Glistrup da han sagde, at muslimerne er kommer her for at slå os ihjel. Eller da jeg advarede imod islamismen og voldtægtsbølgerne. 

Bare fordi det er svært at forestille sig, så er det desværre stadig en overhængende sandsynlighed. 

Det kan man let forvisse sig om, hvis man kigger på de demografiske statistikker. Om to generationer vil de etniske danskere være mindretal i Danmark. Måske før. 

Det er den klare sandhed man kan se ud af statistikken. 

Det er bare sådan det er. 

Når man kigger på de mennesker som stille og rolig er ved at afløse danskerne i Danmark. Er det så venlige venligboere, eller er det krigeriske folk?

Det er det sidste. 

Det vil sige, at om to generationer lever vi under kalifat, sharia, kvindeundertrykkelse, bøssehad og imamernes herredømme. 

Det er sådan det er. 

Demografi er skæbne, hvis man ikke forholder sig oplyst til verden. 

Det er i dette lys, at Lars Løkke Rasmussen ikke dur som statsministerkandidat. Han har ikke erkendt de problemer vi står overfor, og han vil, vigtigst af alt, ikke gøre noget ved det. 

Jeg siger ikke, at vi skal gøre noget inhumant, men vi skal i det mindste erkende problemet, og så forholde os til det. 

Det mest åbenlyse at foretage sig, er at reducere antallet af migranter der kommer til landet, og forøge antallet af migranter der rejser ud af landet. 

Det er en diskussion som vi har haft hele tiden, og vi var tæt på at komme i mål med. 

Problemet var bare, at Løkke ikke ville tage de livtag med islamisme og kriminelle migranter, som skulle til. 

Han ville hellere Marrakech og myrderi på unge danskere. 

Lad være med at misforstå mig, jeg er ikke ude på at foretage noget inhumant. Jeg forsøger at forhindre noget inhumant, nemlig folkemordet på danskerne som ligger indenfor de næste tyve års tid. 

Det er bare lige så vi forholder os til kendsgerningerne. 

Hvis man ikke stoler på min dømmekraft, så kig selv på statistikkerne. 

Min løsning har været, at vi repatrierer islamister og kriminelle migranter. 

Det såkaldte paradigmeskift. 

Det har venstrefløjen så taget til sig, i en eller anden form. 

Men hvad nu hvis de ikke kommer i mål med paradigmeskiftet, men falder for de falske humanister på venstrefløjen som af en eller anden grund ser det som en fantastisk ting med folkemordet på danskerne. 

Der mener jeg, at vi har en forpligtelse overfor det danske folk, således at det overlever. 

Det er altså den egentlige opgave for enhver person med magt her i landet, bare lige så i husker det. 

Ellers er der ikke mere Danmark indenfor et par generationer, og det danske folk vil uddø.

G-d og g-derne bevare Danmark.