Tankeværn

i Topnyheder af

Det er sjovt som bøger nogengange dukker op i hånden på mig. Jeg har lige skrevet et citat fra Eliphas Levi, som gennemanalyserede socialismen med udgangspunkt i socialismens egen ide og tro. 

Det er sjovt med den bog. Jeg har arvet bogen fra en gammel hippie som boede i Thy lejren indtil han gik bort her for et par år siden. Dankwerk, Tankeværn hed han. 

Han var med til at bygge Thy lejren og udvikle de tanker som ligger til grund for Chistiania osv. Ja han fyldte en stor del af Øvigs bog Hippie om det samme. 

Så når jeg citerer fra bogen, så er det vel det samme som at citerer fra Christianias inderste hjerte. Det er bare lige så i ved alle i mediehippier. 

Det er ikke svindel eller manipulation. Når jeg læser bogen, så er det altså den ægte vare. 

For mig at se, så er den danske socialisme ved at gå til i forfald. Jeg mener, som Levi selv siger; ondskab er at tage tidens moralske forfald og gøre en dyd ud af det. Joy Mogensen, at kalde migranter for flygtninge, at acceptere voldtægter af unge piger ved islamisternes hænder. 

Det er pludselig “normalt” elller “godt”. Nej det er det ikke, det er bare moralsk forfald, ikke andet. 

Når nu socialisterne har fået magten, så kan de enten lade være med tage et opgør med deres egen forfald, og så dermed ende som resten af socialismen i verden, altså døde. Kig ud over Danmarks grænser, og se hvordan socialismen er færdig de fleste steder. Eller de kan tage et opgør med eget forfald, og skabe en levedygtigt og fremtidsorienteret socialisme. Ja man kan sige, det er vel sådan set det resten af den socialistiske verden håber på vil ske. 

Jeg ser desværre ikke den bevægelse, men en bevægelse imod accepten af forfaldet som det egentlige modus operandi. Det får man altså ingen revolution eller rennaissance ud af. 

Men der er en chance, og det er at tage Levis holdninger op til overvejelse igen. 

Jeg skal nok fyre pointerne af, så kan i selv forholde jer til det. 

Det er “tough love”, men ægte venskab og kærlighed er ikke at støtte folk i deres nedtur og misbrug, men at hive dem op af det, så de kan leve et seriøst og normalt liv igen. 

Lige nu er socialismen altså inde i den terminale fase, og det er kun hvis nogen indenfor det miljø formår at tage fat og vende skuden for alvor at ideologien overlever. 

Det er vist det budskab Tankeværn, Thy lejren og Christianias ideologiske grundlægger forsøger at formidle fra de højere magter hvor han nu residerer.

G-d og g-derne bevare Danmark. 

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.