Mit arbejde

i Topnyheder af

Jeg har, som blogger, utrolig travlt med at servicere alle mulige lande rundt omkring i verden. Efterhånden må det vel være klart for enhver som bare har en smule indsigt i politik, at blogverdnen også har en rolle at spille nationalt som internationalt.

Her har vi i Danmark, som noget meget unikt, en stærk presens i den internationale verden ved min blog rubicon.dk. Rubicon.dk repræsenterer den dansk/platoniske tradition som går tilbage til Kierkegaard, Grundtvig og højskolefilosofi generelt.

Det er noget vi, med rette, bør være meget stolte af. Vi har en indflydelse i verden som ikke afspejler vores økonomiske eller fysiske magt, men udelukkende afspejler vores intellektuelle niveau.

Vi er på det højeste niveau internationalt når det kommer til intellektualisme.

Som repræsentant for denne smukke danske tradition, forsøger jeg selvfølgelig at repræsentere landet godt og med stor respekt for de allierede vi har, og den historie som landet af rundet af.

For tiden arbejder jeg meget med England, som jo altid har været en af vores tætteste allierede, og som derfor fortjener vores støtte.

Det har vi en del ære ud af, og resulterer i en stor anerkendelse fra Englændernes side, ligesåvel som den store anerkendelse fra Amerikanernes side da jeg arbejdede med Barack Obama.

Igen, hvis du ikke har så stor forstand på blogverdnen, så kan du evt. gå ind på på Rubicon.dk og spole frem og tilbage i postings som har været publiceret igennem tiden.

I forhold til den hjemlige scene, er jeg så til gengæld fri til at hjælpe dem som jeg har lyst til at hjælpe.

Det er lidt af et spring at arbejde med Boris Johnson, Barack Obama og Putin til Mathias Tesfaye. Det kan godt være, at mange lokale politikere bliver lidt stødt, hvis jeg ikke lige har overskud til at hjælpe deres projekt. Men jeg er altså kun én mand, og jeg får ikke en bøjet femøre for at blogge. Så jeg må indrømme, at jeg prioriterer i forhold til hvor jeg synes jeg kan gøre mest gavn, men også hvor jeg føler jeg har den største udfordring.

Det er langt mere udfordrende at give UK et comeback end at rode med politiske prioriteringer i Danmark.

Det er større og sjovere.

Jeg har selvfølgelig en forpligtelse overfor Danmark, en forpligtelse jeg tager seriøst. Jeg forsøger at holde hånden under vores sikkerhedsapparat, og jeg arbejder faktisk for at forsøge at holde hånden under de forskellige minoriteter herunder specielt jøderne, som jeg virkelig har bakket op hele vejen igennem. Men andre udsatte som kvinder, børn, bøsser og ja muslimer, hvis de altså ikke drømmer om verdensherredømmet og respekterer Danmark, er også på min positiv liste.

Det kan jeg sikkert blive uvenner med mange om, men jeg mener ikke at islam er ondskaben selv, men at man skal se tingene nuanceret. Der er islamister, som er ondskaben selv. Men der er altså også sekulære muslimer som kurderne, som ikke har noget imod os, tværtimod.

Når det så er sagt, så er jeg altid øje for dialog, hvilket alle som har skrevet til mig forhåbentlig oplever.

Jeg vil gerne snakke med folk, høj som lav, og spiller aldrig smart.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.