Helle Thorning Schmidt

i Topnyheder af

Ok, det ser ud til, at det Socialdemokratiske regering alligevel gerne vil rykke ind imod midten, og ikke, som valget af ministre indikerede, rykke ud imod de mere ekstreme dele af det politiske liv. 

Lad mig være lidt ærlig omkring Socialdemokraterne, og min erfaring med danske Socialdemokrater igennem tiden. 

Sidste gang S var ved magten skete det med den “apokalyptiske hest” AKA Helle Thorning Schmidt. Thorning Schmidt indledte sin politiske karriere med at forfølge mig og min familie. Specielt gik det en del ud over min datter, som hun forfulgte og torturerede. 

Det lyder måske lidt underligt, men prøv lige at relatere det til det som sker med islamkritiker Jaleh Tavakoli for tiden, og du vil vide, at det er en sandsynlig handling fra myndighederne og dermed Thornings side. 

Det kastede mig og mine læsere ud i lidt af en krise. Da jeg jo er international blogger og på det tidspunkt brugte det meste af min energi på at hjælpe den daværende amerikanske Barack Obama med at genrejse sit land, noget som i øvrigt gik godt, så betød det, at jeg skulle forholde mig til Thornings forfølgelse samtidig med, at jeg skulle hjælpe Obama. 

Det var svært, og det betød, at jeg var MEGET kritisk overfor Thorning og Danmark. 

Det betød igen, at PET mistede kontakten til CIA, og Putin, som også er en af mine læsere på den internationale blog blev så forarget over hvordan man behandlede meningsdannere (det er endnu ikke comme il faut i Rusland at torturere systemkritikere børn), så at han lod sin jetjagere flyve ind over Folkemødet og startede Ukraine krigen. 

Det er bare lige, så vi får mit forhold til S i perspektiv. 

Det endte så med, at Jacob Scharf blev fyret, jeg lavede fred med PET og jeg fik væltet Thorning. Derefter har Thorning så ikke fået nogen karriere, men vandrer som et spøgelse rundt i gangene af de europæiske magtkorridorer. Det samme gælder i øvrigt Løkke. 

De andre ledere rundt omkring i Europa har ikke lyst til at engagere sig med en leder som ikke har formået at håndtere et seriøst forhold til en af bloggere de selv holder meget af at læse hele tiden. 

Anyway, nu er det så en ny situation, og vi har en ny Socialdemokratisk statsminister. Jeg har holdt meget af at arbejde med de amerikanske socialdemokrater, så jeg er åben. Men når en af de første udmeldinger jeg hører er, at en af de mere ekstreme S ministre snakker om, at censurere mig, så bliver jeg ærlig talt rimelig bange for, at vi har fået en ny Thorning ved roret. 

Jeg har ikke lyst til at rive op i de gamle sår, for jeg vil bare landet det bedste. Men hvis menuen begynder at stå på tortur af mine børn eller noget andet af den slags, så forsvarer jeg mig med næb og klør. Det kan godt være, at jeg er tynd, men jeg er sej, som Obama sagde når han blev angrebet. 

Tortur af ens børn er noget af det værste man kan gøre imod et menneske, specielt af en minister som “går meget op i børn”, åbenbart så meget, at hun mener at torturen af børn er en helt legitim metode.

Men altså, der er nu en chance for en ny start, og jeg vil gerne give fr. Mette Frederiksen en chance. Jeg kan godt lide hende, og jeg kan faktisk meget godt lide Matthias Tesfaye. Han har også rendt rundt med et jernrør i baglommen, ligesom jeg har i mine unge dage. 

Så, lad os nu se. Jeg er stadig åben for et samarbejde. Hvis der ikke opstår alt muligt underligt pres, men er mere medvind på min cykelsti, så ok, så skal jeg nok guide S i opgøret med de kræfter som ikke vil Danmark, og hjælpe Mette Frederiksen på de internationale bonede gulve. 

Så det er altså en åben invitation. 

Med respekt for de demokratiske traditioner og med håb for det Danmark vi allesammen gerne vil passe på. 

Lad G-d og g-derne bevare Danmark, og lad os hjælpe lidt til med denne opgave.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.