Den sidste skanse

i Topnyheder af

Det bliver ikke nemt for S, at holde fast på paradigmeskiftet. Hr. Matthias Tesfaye er kommet utrolig dårlig fra start, det har udelukkende været lempelser og ingen stramninger som han er startet med. Yderligere virker det rimelig urealistisk det han forestiller sig, at Danmark skal ende som Albertslund? Sig det til Sønderjylland, den hopper de nok ikke lige på.

Anyway, what to do?

For at finde ud af hvad hr. Tesfaye kan gøre, bliver han nødt til at erkende hvad hans udfordring er. For mig at se, er det meget enkelt. Det handler om mod. 

Mod er ikke noget som dyrkes indenfor det politiske liv, tværtimod lærer man forhandlingsteknikker, og lever i en isoleret og hyggelig verden. 

Problemet er, at når man så når til at skulle skrue på samfundets håndtag, så er der MANGE som forsøger at ødelægge det for en. 

Ikke mindst pressen, som er ekstremt dominerende og destruktive. Ydeligere er der internationale organisationer, lobbyister, andre partier og som noget nyt i Danmark; islamister. 

Hvad skal så gøre, hvis man ikke er opdraget i modstandsbevægelsen som jeg er, eller er tidligere soldat?

Man bliver nødt til at finde det inde i sig selv, og så kan det være en rigtig god ide, hvis man ved hvad mod ER for noget. Altså HVORDAN er man modig. 

Platon beskriver det i et værk han har dedikeret til reflektionen over hvad mod er. Han beskriver mod som at BLIVE PÅ SIN POST. 

Prøv at forestille dig hvordan den klassiske verden var. Her kæmpede man med sværd og skjold for sit liv. Når man gik i krig, så var det med livet som indsats.

At blive på sin post dengang var ofte det samme som at miste sit liv. Ligesom dengang betød det at man ikke kunne være der for at se sine børn blive gamle, man kunne måske ikke passe på sin gamle mor som så måtte gå for lud og koldt vand. 

Dengang var familien ofte den eneste sociale sikring. 

Det bedste eksempel på denne indstilling er de 300 Spartanere som blev på deres post i Thermopylae passet for at stoppe de fremadskridende persere. 

De vidste, at de ville dø, men de ofrede deres liv alligevel. 

Spartanerne, de rødes egentlige helte. 

Det er denne indstilling de røde skal finde frem, hvis de skal overleve. Modet til at ofre sig for samfundet. Som Leonidas og hans udødelige krigere. 

Med andre ord, når de bløde del af venstrefløjen vil sælge deres gamle bedstemor for at forråde Danmark, så skal Socialdemokratiet stå fast. 

Det kræver spartansk mod. Spørgsmålet er, om Socialdemokraterne har det i sig? De er den sidste chance Socialdemokraterne har for at overleve i Europa. Vil de stå distancen, afværge alle angrebene på Danmark, eller vil de flygte og give op?

Det er spørgsmålet som S skal stille sig selv når det radikale venstre kommer med deres sirenesang om overgivelse, som de altid gør, og som de altid vil gøre. 

Står de der, som de sidste helte for et system som har chancen for at blomstre, men kræver at heltene står fast. 

G-d og g-derne bevare Danmark. 

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.