Velkommen hr. President

i Topnyheder af

Så har jeg anbefalet den amerikanske President at komme til Danmark, og jeg håber han kan få en god tur. Det virker som om, at den danske presse holder lidt tilbage med de negative historier om trump, og det håber jeg fortsætter. 

Det er ganske uhøfligt at behandle en af vores tætteste allierede skidt, og Trump er ikke så slem som mange føler og mener. Det siger jeg som Obama mand, og ikke som konservativ i et Amerikansk perspektiv. 

For Danmark er det utrolig vigtigt, at vi ikke satser på en hest, altså den tysk-franske alliance i EU, men formår at række ud til den anglikanske alliance bestående af USA, Storbritannien og resten af det engelske imperie. 

Fremtiden er meget, meget usikker og vi ved ikke om EU går nedenom og hjem. Noget tyder desværre på det med de sidste toner ang. migration, som stadig fylder for meget i EUs system og som stadig ikke er løst som problem. 

På den anden side mener jeg, at vi har historiske forbindelser til England, vi var engang et rige under kongerne Knud og andre konger. Yderligere har vi på det sidste været tæt allieret med Amerikanerne, ikke mindst ideologisk med støtten til Barack Obama. 

Så det gode forhold er vigtigt at opretholde, det synes jeg vi allesammen kan være enige i, uanset om vi står på den ene eller den anden side af det politiske skel.

Så jeg håber på et godt visit, om ikke andet, så er det altid interessant med besøg fra udlandet. 

En pessant kan man måske lige nævne, at de lige har fået en ny PM i Storbritannien. Det var måske også en ide at række ud til ham, for at skabe balance imellem støtten til Merkel. 

Vi har meget dårlig erfaring med at lægge alle væres æg i en skål. Da vi satsede på Napoleon mistede vi Norge. 

Der er det nok bedre, at finde en mere afbalanceret støtte, specielt når nu Amerikanerne og Englænderne nu er så glade for os. 

Så, min anbefaling er; lad os bakke op omkring vores allierede, som de jo bakker os op. 

G-d og g-derne bevare Danmark. 

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.