Ny chef for de borgerlige

i Topnyheder af

Nu skal vi til at have ny chef for den borgelige side. Jeg har hele tiden sagt; at kun hvis man har en chef som rent faktisk kan nå fra Stram Kurs til Kristendemokraterne er det en værdig chef for os borgerlige. 

Problemet er, for at sige det som det er, at de nye partier kommer med nye ideer, som gør op med de gamle måder at gøre tingene på.

Det er sådan det er. 

Politik er svær, hvis man ikke er fleksibel og kan inkorporere nye ideer og tanker i sin politik. 

Jeg har det for eksempel sådan, at der er mange til jeg er meget kritisk overfor Stram Kurs med, men jeg anerkender de nyskabelser partiet kommer med. Der er en kerne af sandhed i det, at det danske folk er truet som sådan. 

Det har de ret i, og det må vi altså forholde os til. Jeg er egentlig klassisk liberal når det kommer til islamkritik, men når nye partier kommer med nye ideer, så må man lytte. Det betyder ikke, at man skal tage alle tingene til sig. Det betyder, at man skal tage nogle af tingene til sig. 

Det samme gælder kristendemokraterne. I nogle hjørner er deres politik uspiselig for resten af den borgerlige lejr, i andre hjørner kommer de med nogle rigtig gode ideer. 

Kunsten for os borgerlige, for mig at se, er at finde de ting vi kan blive enige om, og så acceptere, at vi ikke får alle vores ting igennem hver for sig. 

Det her med at nogen er inde i varmen, og andre er udenfor, det er altså gift for den borgelige lejr. 

Det er fair nok, at man kritiserer og er uenige, men i sidste ende skal man altså acceptere at vi har forskellige holdninger. 

Vi skal finde en chef, som kan acceptere Stram Kurs og Nye Borgerlige også og danne en koalition fra venstre til højre. 

Her var Fogh altså suveræn, fordi han netop formåede at skabe denne alliance på tværs af partiskel. 

Yderligere er det vigtigt at bossen har hår på brystet. 

Jeg skal ikke bestemme hvem det bliver, men det siger sig selv, at det skal være en kompetent, dygtig og fremfor alt rummelig person. 

Hvis ikke Venstre kan levere en kandidat som har vi Pape som reserve. Han har faktisk udviklet sig meget positivt, og han er jo konservativ. Så de nye konservative partier vil have det lidt nemmere med ham. 

Men igen, Venstre har serverretten, og jeg håber virkelig at Venstre kan levere en samlende og super kompetent kanditat. 

Jeg skal nok bakke vedkommende op uanset. Men det er vigtigt at det er en person med evnen til at række fra højre til venstre. 

G-d og g-derne bevare Danmark. 

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.