Indsats imod islamismen

i Topnyheder af

Politiet og resten af sikkerhedsapparatet bliver nødt til at udvikle sig, for at møde den nye sikkerhedspolitiske strategi som køres af Folketingspolitikkerne, EU, og resten af embedsapparatet. 

Lad og kigge lidt på det. 

Indtil videre har politiet fulgt de liberales strategi i forhold til håndeteringen af Islam. I sin essens har strategien været; hvis Islam ikke kritiseres, så er der ro. 

Denne strategi kan køre et stykke tid, men her på det sidste har det vist i Sverige, som har kørt denne strategi i højere grad end Danmark, at det er lidt ligesom at tisse i bukserne. Det varmer i et kort stykke tid, derefter bliver det meget koldere. 

Igennem de sidste fyrre år har myndighederne i Sverige kørt en konsekvent nultolerance overfor islamkritikere, hvilket har betydet, at islamkritikere i dag er en noget nær uddød race. 

Der er lige Vilks, og nogle professionelle blogs, men i det store hele er al kritik af multikultur og Islam blevet effektivt udryddet. 

I Danmark er situation lidt anderledes. Her har islamkritikken ikke mødt den samme massive forfølgelse som i Sverige, men har med massiv opbakning fra politikerne, ja nu faktisk også Radikale Venstre, holdt hovedet ovenvande. 

I Sverige er volden, kriminaliteten, og islamismens fremskridt langt større end i Danmark. 

Den logiske konklusion må altså være, at islamkritik faktisk er medvirkende til at holde volden og islamismen i ave, og ikke omvendt. 

Det vil sige, at politiets strategi i Sverige faktisk har haft den modsatte effekt end tilsigtet. 

Som socialpædagog kan jeg så afsløre, at hvis bøllerne ikke holdes i ørene og holdes nede, ja så bliver deres opførsel bare værre. 

Prøv at forestille jer en DUS med et par bøller som terroriserer de andre børn. Hvad vil der ske hvis man lader dem være, ja så vil deres opførsel blive værre. Hvad vil der ske hvis man skrider ind, ja så bliver deres opførsel bedre. 

Det er altså ikke raketvidenskab. At forfølge sådan en som Jaleh Tavakoli er lidt ligesom at fjerne en dygtig pædagog i DUSen. Så er der en mindre pædagog til at holde bøllerne i ørene. 

Derfor er min holdning; følg det politiske spil i deres afstandstagen til islamismen. Slå hårdt ned på de ledende islamister, hjemsend dem, gør hvad der skal til, for at bøllerne og andre islamister og kriminelle fatter budskabet. 

Det er politiets reelle opgave. At holde kriminelle migranter og demokrati fjendtlige muslimer ude af den offentlige sfære. 

Yderligere handler det også om Danmarks gode ry og rygte. 

Vi har lige haft en forfærdelig skandale i Sverige, hvor en sort amerikansk rapper kom op og slås med en kriminel migrant. 

Der tog sikkerhedsapparatet den kriminelle migrants side, til stor forfærdelse for USA. Ja, deres præsident gik ind i sagen. 

Det skal vi altså helst undgå i Danmark. Det er internationalt ydmygende og så mister vi virkelig anseelse udadtil. 

Ja Sverige er gået fra at være helt på toppen med deres humanistiske lederskab til i dag at være en foragtet parianation for verden på grund af deres forkerte politik. 

Så sikkerhedsapparatet har også et ansvar for Danmarks anseeelse udadtil. 

Så, se at komme i gang med at sætte ind overfor islamister og kriminelle migranter. Det meste af Danmark og Folketinget står stærkt bag jer. Det meste af verdenssamfundet er bag jer, så det er endelig op til jer. 

G-d og g-derne bevare Danmark. 

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.