Danmark under angreb!!

i Topnyheder af

Så kom islamisterne eller i hvert fald nogle kriminelle samfundsforbrydere på gaden, for at udfordre statsmagten. Først et angreb på SKAT, derefter et angreb på politiet. 

Det er ikke tilfældigt at det sker i København nærmere bestemt Nørrebro. Hvorfor? Jo, af den simple årsag, at det er her koncentrationen af islamister er størst. Her ligger de radikale moskeer osv. 

Hvad er de egentlig ude på? Jo, man siger, at krig er politik når dialogen ophører. 

Der er ingen dialog med islamisterne, og de bruger derfor vold imod bygninger for at skabe resultater for sig selv. 

Indtil videre er de ikke fremme med en besked om hvad de gerne vil have. Men kender man dem ret, så vil de gerne have, at Radikale Venstre får mere at skulle have sagt; højere kontanthjælp, flere penge osv. 

Det er klart, at en sådan måde at føre politik på ikke hører hjemme i et demokrati, og det har reelt også den modsatte virkning politisk end den de forsøger at opnå. 

Der er ingen danskere som er med på den form for retorik. Man kan fristes til at have pegefingeren fremme og sige “tonen!!!”. Nå, nej de er jo allierede med Radikale Venstre, så derfor er der ingen der mener at de skal holde den pæne tone. 

Som en formildende ting kan man dog sige, at de har valgt at angribe deres mål mens der ingen mennesker er i bygningerne. Det er udtryk for en eller anden form for civilitet. Det er som bekendt forbudt at angribe civile, selv koranen forbyder dette. 

Men altså, dette er Mette Frederiksens første udfordring som statsminister. Nu bliver det spændende at se hvordan hun reagerer. Jeg ville nok sætte sikkerhedsapparatet i højeste gear og se at få det stoppet før det udvikler sig. Det kan gå helt galt. 

Men tropperne skal ud af barakkerne, og det er alle mand på dæk. Danmark er under angreb!!

G-d og g-derne bevare Danmark. 

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.