Det internationale klubhus

i Topnyheder af

Vi er vitterlig nødt til at forholde os til hvad der gik galt med hensyn til Trump besøget, og hvordan vi forhindrer at tingene løber af sporet en anden gang. 

Hr. Lars Seier, støtter af Liberal Alliance, har ret i en ting. Det politiske niveau er “dilettantisk” i forhold til de internationale spil. Jeg er selv en dybt integreret del af international politik igennem min blog Rubicon.dk, som har de internationale ledere; Putin, Trump, Obama, Boris Johnson, Netanyahu, pave Frans, Merkel og mange andre som læsere. 

Der er ikke særlig mange læsere, men kvaliteten er til gengæld spitzen.

Det render jeg ikke rundt og blærer mig med, men det er, i al beskedenhed konsekvensen af det litterære niveau der er på bloggen. 

Ligesom spejdere har nogle gode blogs der omhandler deres gode ting som feltarbejde, ture osv, så har politikere også deres blogs. 

Nu er jeg ikke så selvfed, at jeg tror, at det er min fortjeneste kun, jeg er et godt produkt af den eksisterende danske kultur. Dansk kultur er internationalt ledende, og det giver mig mulighed for at lave en god blog de forskellige politikere kan relatere til.

Det giver bare nogle udfordringer for et lille land, når de internationale lederes foretrukne DUS pædagog bor i landet. 

Omvendt giver det også en masse muligheder. Hvis de danske ledelse vil, kan vi som land skabe en stærk international position. 

Min holdning er; filosofi er en tjeneste man gør for verden. Altså, jeg har aldrig fået betaling for det jeg laver, og jeg ser det som en form for gave jeg giver verden. 

Ligesom jeg ser det som en dejlig ting at få drenge der har det hårdt på ret kurs (det er det jeg arbejder med som pædagog), så synes jeg det er dejligt at være med til at få lande som har det skidt til at komme i form igen. 

Så jeg er hverken agressiv, vil noget negativt eller noget i den retning. Det er en hjælpegave, som Kierkegaard måske ville have formuleret det. 

Anyway. For at tingene ikke går bananas en anden gang. Så er det nok en rimelig god ide, at pædagogen får et form for klubhus, hvor poiltikerne der kommer til Danmark kan komme forbi og få sig en sludder og en sodavand. 

Problemer er bare, når det er gæster som Trump og Obama, så forventer de et vist niveau. De er vant ekstrem luksus, og når de så kommer til klubhuset, så skal der altså være det samme niveau som de er vant til. 

Derfor er mit forslag; lad os bygge sådan et internationalt fredscenter, måske på Vallekilde Højskole. 

Så kan vi invitere pingerne dertil, vise dem de smukke nordiske freskoer, lad dem se den vidunderlige foredragssal og hygge med dem i spisesalen. 

Så er de mere end tilfredse, og de kan faktisk mødes der på Højskolen en gang imellem. Det vil være en smuk ramme om en form for internationalt fredsarbejde. 

Det er bare et forslag, jeg har ikke snakket med Vallekilde om det, men de vil nok synes det er helt fint med prestigen og det ekstra tilskud til driften. 

Yderligere vil vi vedligehold en smuk dansk tradition for kultur, på en konservativ/kulturradikal højskole.

Det er i hvert fald et solidt forslag, så vi undgår alle de har problemer med mine læsere når de gerne vil snakke med mig, og hygge sig i klubhuset. 

G-d og g-derne bevare Danmark. 

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.