Proaktiv mediestrategi

i Topnyheder af

Politiet mangler ressourcer, og det er ikke godt. Vi kan se hvordan politiet i Sverige langsomt mister kontrollen over samfundet, og den udvikling skal stoppes. 

Her er et godt og solidt politi nu engang forudsætningen for, at det kan lade sig gøre. 

Hvordan skaffer politiet sig flere ressourcer?

Ja, altså man kan sige, at politiet bliver simpelthen nødt til at tænke mere på mediernes cyklus, hvordan politiet sætter dagsordnen, og hvordan de historier som politiet gerne vil have frem kommer frem. 

Lige nu er det meget tilfældigt hvorvidt politiets historier dukker op i medierne, og det sker som regel ved større hændelser som skuddramaet ved Krudttønden, bombningen af SKAT og en politistation osv. 

Det er det man kalder reaktiv mediestyring. Det vil sige, man REAGERER på det som sker. 

Den smarte og mere professionelle mediestyring eller spin er PROAKTIV mediestyring. 

Det vil sige, at man forholdes sig til sine reelle problemer, hvilke prioriteringer man gerne vil have resten af samfundet til at forholde sig til, og giver så pressemøder osv. mht. til de problemer man møder. 

Lige nu er det kun de store problemer vi hører noget om, vi hører slet ikke noget om alle de besværligheder politiet har med alle de små ting. 

Det vil sige at politiets ressource allokering ikke altid modsvarer de udfordringer politiet har. 

Derfor er løsningen, at man hyrer en rigtig dygtig spindoktor, giver vedkommende en del opmærksomhed, og derefter begynder at sætte en reel mediestrategi op for etaten. 

Det er klart, at det skal ikke være en manipulerende eller usand mediestrategi, men en mediestrategi som gør, at befolkningen reelt forstår de udfordringer politiet står overfor. 

Det vil gøre, at resten af samfundet får en langt bedre forståelse for politiets problemer, og dermed kan hjælpe til hvor der skal hjælpes. 

Vi vil utrolig gerne hjælpe til, det kan vi bedst, hvis vi ved hvad der sker rundt omkring. 

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.