Et forenet Norden

i Topnyheder af

Nu varer det forhåbentlig ikke så længe før Venstre har fundet ud af deres problemer mht. en ny chef, og vi endelig kan komme videre med at definere nye borgerlige standpunkter.

Men jeg synes allerede nu, at vi kan bevæge os lidt derudaf. Det vil jeg meget gerne gøre med støtte til et nyt initiativ som hr. Bertel Haarder har taget.

I forvejen er Haarder formand for Nordisk råd, det vil sige en tænketank/interesseorganisation for et forenet Norden.

Som formand for foreningen slår hr. Haarder til lyd for en højskoledemokratisk kritik af islamismen og specifikt den islamistiske organisation Hizb-Ut-Tahrir.

Denne udvikling er en potentiel gamechanger for Norden som helhed på flere forskellige fronter.

For det første, så har Danmark udviklet meget af den højskoledemokratiske kritik af islam ud fra et demokratisk/liberalt perspektiv.

For det andet, er dette perspektiv sket ikke slået igennem i resten af Norden, men er en dansk ting.

Godt nok er det spredt til USA og England, men resten af Norden mangler at komme med på vognen.

Kan vi sætte noget i gang her, vil vi have en spændende projekt at præsentere for vælgerne, og kunne skabe en reel fremgang for Norden.

Det er et gigantisk problem for resten af Norden at Sverige er ved at bryde sammen under den massive indvandring. Det kan selvfølgelig hjælpe at lukke grænsen fysisk, men så længe man kan komme let over Øresund i en lille båd, så giver det jo ikke meget mening kun at lukke grænsen. Reelt er det umuligt at lukke grænsen hvis de kriminelle bare køber sig en båd.

Yderligere sker der en skræmmende udvikling indenfor de nynazistiske miljøer i Sverige. En udvikling som allerede har påvirket Danmark lidt, men kan få vind i sejlene, hvis der ikke snart skabes en positiv udvikling i Sverige.

På den måde kan vi faktisk hjælpe svenskerne med deres problemer, og så samtidig hjælpe os selv. Vi kan ikke lukke af overfor Sverige mentalt eller fysisk, det er virkeligheden, så derfor mener jeg, at vi skal samarbejde med svenskerne for at hjælpe dem med at løse deres problemer.

Så hermed 100% opbakning til Bertels Norden projekt, det kan kun blive en vinder, hvis det lykkes.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.