Samarbejdet

i Topnyheder af

Venstre havde under Anders Fogh en god tid, hvor der var styr på alting. Ok, der var mange som var trætte af, at han gav plads til DF. Men alt i alt, mente alle at Fogh gjorde det godt.

Så kom Løkkes kaotiske og ofte moralsk flossede styring, som bragte landet fremad i en eller anden forstand, men samtidig også skabte en stor splittelse ikke bare indenfor Venstre, men jo også i den borgerlige lejr i det hele taget.

Løkke var ikke nogen seriøs ven, det kan mange som undertegnede skrive under på. Jo, når det passede ham, men så snart det ikke passede ham, så kunne man se i vejviseren efter støtte og opbakning.

Det koster at have en chef med skidt moral, det koster i menneskelige sår og nederlag. Det største nederlag var vel hr. Kristian Jensen, som jo gik den slagne Venstrevej, hvor han satte partiet først, foran sig selv.

Gode mennesker bliver let udnyttet af dårlige mennesker, hvis de ikke siger fra.

Tillid kommer af etik og moral, at man kan stole på mennesker omkring en.

Når man har haft en skidt oplevelse, så farer man som regel i den modsatte retning. Nu har vi haft en splitter, så skal vi have en samler.

Det er også rigtigt, og i stedet for at se det som noget mekanisk, så synes jeg måske, at vi kan lære af det.

Der er mange af os på højrefløjen, som har det med at stille urimelige krav. Samuelsen kravlede op i sit træ, jeg ville have noget økonomi, men ville ikke komme med projekter som politikerne kunne støtte, Nye Borgerlige og Stram Kurs mener at de er de eneste som kan redde Danmark, og så videre. Vi er ikke særlig gode til at samarbejde, fordi vi er så individualistiske.

Det er ligesom om, at vi har kørt den individualistiske måde helt ud hvor det endte med at ødelægge hele højrefløjen, og måske skal vi overveje hvordan vi bliver bedre til at samarbejde?

Lige nu har vi brug for slikke sårene, både internt i Venstre, men også hele vejen rundt i den borgelige lejr. Alle har tabt noget.

Men i stedet for at se det som en negativ process, så lad os se det som en mulighed for at bygge nye ideer og projekter op. Så vi har noget at levere til næste valg.

Vi har brug for hinanden, men vi har selvfølgelig også brug for at være forskellige.

Det er den balance vi skal finde nu, balancen imellem det at vi er forskellige og det vi har til fælles.

Vi har i hvert fald noget til fælles, vi har Danmark til fælles. Det Danmark vi allesammen gerne vil støtte og skabe bedre rammer for.

Men det kan vi altså kun, hvis vi formår at samarbejde på tværs af forskelligeheder.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.