Man skal behandle andre som man vil behandles selv

i Topnyheder af

Nu vil hr. Lars Løkke Rasmussen gerne bestemme hvad der er hans eget eftermæle. Altså, det er jo ikke Løkke selv som bestemmer eftermælet, det er hans handlinger og hvordan disse handlinger har skabt en positiv eller negativ udvikling for samfundet.

Det er en relativt objektiv ting. Det er noget vi allesammen diskuterer og så finder en konklusion på.

Da jeg var fedtet rimelig meget ind i alle Løkkes skandaler, først da han åbnede portene for alle migranterne fra Syrien, og derefter Marrakech traktaten, så mener jeg selv, at jeg har en del erfaring og noget at skulle have sige i forbindelse med Løkkes eftermæle.

Lad mig sige det som det er. Løkke er en kanon kommunikator, han er en dygtig politiker i forhold til at skabe kompromisser. Men han har en væsentlig brist; han har ikke orden i sit moralske forhold til sine venner.

Venner skal man passe på, bakke op omkring og udvise anerkendelse overfor.

Det minder lidt om dengang han hældte Bertel Haarder ned af brættet. Haarder havde fået en trøstepræmie for ikke at blive formand for folketinget. Men denne trøstepræmie var en position i Sønderjylland som var taget fra en anden dygtig mand.

Det kunne Bertel ikke leve med, og så blev han ydmyget og degraderet.

Det samme kan man sige om undertegnede. Jeg ville gerne have en mulighed for at have noget beskyttelse i forbindelse med det opgør der skulle tages med islamismen i Danmark. Det var bare ikke lige noget som passede direktøren.

Altså, jeg ved godt at det er ynkeligt, at jeg ikke har styr på min egen sikkerhed.

Men det har jeg altså ikke. Jeg er helt alene, jeg har ingen ressourcer til at beskytte mig.

Så er det altså det mest naturlige at bede sine venner om hjælpe.

Men når ens venner ikke er venner alligevel, ja så bliver man lidt trist og ked af det. Helt ærligt, og så er det venskab nok ikke lige det bedste efter det.

Det mener jeg, at Løkkes største fejl, han er en skidt ven.

Det kom til at koste ham magten, og i sidste ende kommer det til at give ham et skidt eftermæle, for den vigtigste egenskab en chef skal have, er hans eller hendes evne til at stå op for dem han et tættest på. Formår han ikke det, så bliver han selv hældt ned af brættet, ligesom han selv har hældt alle mulige ned af brættet.

Han skaber en situation, hvor karmaen rammer ham selv.

Man siger man skal behandle andre som man gerne vil behandles selv.

Det glemte Løkke, og det kom til at koste ham magten og æren.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.