Tonen

i Topnyheder af

Jeg har lige en undskyldning jeg bliver nødt til at komme med. I går aftes, da jeg bloggede om retsstaten, der endte jeg med at kalde dem som mener at jeg er en mørkemand for en halalhippie.

Det er jeg ked af, jeg blev provokeret til at blive personlig, og fjernede mig fra den intellektuelle, sandhedssøgende kritik.

Nu skal Venstre altså have en frisk start, og der nytter det ikke noget, hvis vi starter processen med at kalde hinanden kedelige ting.

Forstå mig ret, der er spisesalen og foredragssalen på en højskole.

Spisesalen repræsenterer fællesskabet. Her mødes vi på tværs af hieraki og snakker sammen. Her skal vi respektere hinanden og udvise åbenhed for andres perspektiver.

I foredragssalen må vi gerne være optændt og engagerede i forhold til at søge sandheden.

Det er det det handler om i foredragssalen, folkeoplysningen.

Derfor mener jeg, at i en Folkehøjskole SKAL der være højt til loftet og langt til døren. Det skal være muligt at diskutere og være uenige.

Men vi skal altså formå at mødes i spisesalen igen bagefter.

Det er svært, hvis vi kalder hinanden negative ting som mørkemænd og halalhippier.

Derfor synes jeg, at vi skal tænke lidt over TONEN.

Jeg ved godt, at det er sådan et irriterende radikalt begreb. Men det er altså vigtigt, at vi giver ledelsen i Venstre et godt afsæt til at skabe et nyt og helt parti.

I de her dage, hvor det er på mode at kalde hinanden alt muligt, der skal vi måske huske på, at spisesalen er der hvor fællesskabet trives, og det er altså irriterende at få placeret elastikker under pølsemadden.

Det synes jeg vi skal lade være med.

G-d bevare Danmark og Venstre.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.