Tillykke Jakob Ellemann-Jensen

i Topnyheder af

Kære Jakob Ellemann-Jensen, hjertelig tillykke med formandsposten, og den mulige chance for at vinde statsministerposten.

Jeg synes, personligt, at det tegner meget lyst.

Men som enhver som har været i politik ved, så er der mange farer som lurer fremad.

Hvedebrødsdagene vil sikkert hurtigt fortone sig, og så kommer kampen. Kampen for at samle den borgerlige flok, kampen for at skabe en fremtid som politiker og kampen for Danmark.

Potentialet er der, en solid indsigt i sikkerhed, en evne til at række over midten, en potentiel samarbejdsmulighed til højre for Venstre og stærke kommunikative evner.

Potentialet er helt åbenlys, og jeg tilslutter mig i koret af håbefulde meningsdannere som bare vil Venstre og resten af Danmark det bedste.

Hermed min fulde opbakning, det bliver svært at holde skuden ret, men jeg skal nok forsøge at blæse vind i sejlene, så godt jeg kan.

Jeg stopper også med at være kritisk overfor Venstre hermed. Jeg ved godt, at mine egne frustrationer over at være holdt udenfor, være forfulgt, se mine venner blive ødelagt af presset, det har farvet min holdning til dansk politik.

Men jeg håber jeg selv kan formå at tilgive og hele, så at mine evner kan bruges til at hele videre i Venstre, og hvor der er brug for det.

Man er ikke bedre end når man gør sit bedste, men man kan forsøge så godt man kan, og holde fast i sine egne idealer.

Hver dag beder jeg til, at jeg kan være med til at bidrage positivt.

Det lykkes ikke altid, men intentionen er der.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.