Det er virkelig bekymrende at TV Frihed er ved at blive hældt ned af brættet altimens DR får flere penge.

Hvad har det reelt af betydning for Socialdemokratiets mediepolitik.

Ja, det siger sig selv. Det er opgradering af de promuslimske medier, og nedgradering af de islamkritiske medier.

Jeg troede ellers at Socialdemokratiet gik til valg på en mild islamkritisk indstilling, stod inde for paradigmeskiftet osv.

Her har vi i hvert fald et klokkeklart skridt væk fra den liberale islamkritik henimod en mere kælen indstilling til islam.

Jeg skal lige sige, at det selvfølgelig ikke handler om alle muslimer, men den del af islam som mener at det er ok at skyde bøsser og behandle kvinder som undermennesker, dem er jeg personlig kritisk overfor.

Når den Socialdemokratiske kulturminister så hælder mit projekt ned af brættet, altimens DR som er åbent promuslimsk nu får flere penge, ja så kan vi jo godt se hvad klokken er slået.

Mindre demokrati, flere regler svømmehallen, mindre Danmark mere islam.

Det er kalkulen, det er den vej S er på vej ned af, hvis ikke der bremserne bliver slået i.

Skal vi til at have svenske tilstande i Danmark? Skal vi ofre vores velfærdsstat på globalismens blodige alter? Skal vi acceptere, at kriminaliteten blusser op?

Her i Aalborg er tre kvinder blevet forulempet her for et par uger siden, den ene gang blev en enkelt kvinde forsvaret modigt af unge danske drenge.

Det er fremtiden, mere af det, eller mindre af det?

Det svar blæser i vinden, men det er tydeligt, at den Socialdemokratiske mediepolitik er på vej af en muslimsk spor. Er det ok?

G-d og g-derne bevare Danmark.