Status over dansk politik

i Topnyheder af

Det ser endelig ud som om, at støvet er ved at lægge sig efter Socialdemokratiets sejr ved sidste valg, og højrefløjens sammenbrud.

Skal vi zoome ind på årsagen til sammenbruddet, så er det ret klart hvad der gik galt, og så også årsagen til, at S nu får mange år ved roret, i hvert fald med Elleman ved roret hos Venstre.

Højrefløjen gik ned, fordi Løkke ikke ville smide alle de kriminelle islamister ud.

Det vil S gerne.

Med det har S de facto en strammere udlændingepolitik end Venstre, og så er højrefløjens eneste stærke kort reelt spillet ud af hænderne på højrefløjen.

Med de svingende og svage signaler Elleman udsender, jeg har for eksempel skullet kigge i vejviseren efter støtte til min ansættelse ved Nordisk Råd. Så er det tydeligt, at der i hvert fald fra Ellemans side ikke er støtte til den stærke håndtering af migrationspolitikken.

Det er klart, at når det er situationen, så vinder højrefløjen ikke lige med det samme. Det er jeg ked af, men det er desværre den kolde analyse. Det er bedre, at være realistisk end at håbe på noget som ikke sker.

Omvendt kan man sige, at for Danmark står vi i en helt unik situation, hvor vi, sammenlignet med vores naboer, er stærkt kørende. Det betyder, at vi reelt bevarer en økonomi, vil styrke vores intellektuelle førerposition internationalt, vil kort sagt, bevæge os imod bedre tider.

Når Sverige, som jo ellers har været Skandinaviens førende magt kommer til os for at finde løsninger, så er vi altså ret godt kørende.

Det er så her, at vi skal forsøge at finde optimismen frem. Jeg kan se, på de politiske projekter jeg har kørende rundt omkring, at de virker.

I USA, hvor jeg har haft mulighed for at sætte nogle politiske projekter i vandet, der er landet på vej frem.

Det samme er ved at ske her i Danmark.

Så, det går bedre og bedre.

Det vil, over en 30 års tid, som min levetid er, forhåbentlig gøre, at vi kommer ud på den anden side af det morads Lykketofts generation har bragt os ud i.

Det er status som tingene ligger lige nu.

Venstres tid som leder af landet er færdig, uanset om det smerter. Så har S nu overtaget førertrøjen på udlændingepolitikken, og så har Venstre ikke mere at komme med.

Desværre, sådan er det desværre.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.