Tillykke til mig

i Topnyheder af

Jeg har fået licensen på projektet TV Frihed igennem, og tak for det. 

Det tog ca. et halvt år, uendelige mængder afbidte negle, og en kolonorm mængde stress. 

For at sige det helt ærligt, så var det vel efterhånden kun mig selv som troede på det til sidst. 

Men nu er det altså gået igennem, og jeg kan kalde mig redaktør for en lokaltv station, med en meget lille beskedent budget, men dog trods alt så meget, at jeg kan koncentrere mig om at lave fjernsyn. 

For mig som tænker og intellektuel er det en kæmpe milepæl. Fra de første sindssyge dage i SIAD, over den internationale kamp sammen med Barack Obama, rollen som højrefløjsguru og så nu som tv chef. 

Spørgsmålet er så, hvad nu?

Betyder det, for mit vedkommende, at jeg bliver mere korrupt, kommer “ind i systemet” osv. Den fare som altid ligger, hvis man spiser af systemets hånd. 

Her er der vel grundlæggende det at sige til det, at jeg jo selv ER systemet. 

Nå man som platonisk filosof har nogle forslag til hvordan systemet skal indrettes. Så har danskerne eller rettere, så har alle samfund det med at rette sig efter det som jeg siger. 

Det er vel også ok, al den stund, at jeg jo ved hvordan systemet BØR være. 

Så jeg flytter ikke samfundet i anden retning end den som følger samfundets egne regler. 

Det er også derfor det virker det som jeg foreslår. For det er i virkeligheden bare en seriøs STYRKELSE af systemet. 

Hvis vores sikkerhedsapparat lider under stigende kriminalitet, så foreslår jeg strategier i forhold til at styrke sikkerhedsapparatet. Hvis velfærdsstaten lider, så kommer jeg med ideer til hvordan vi redder den. Og så videre. 

Hvis systemet således vil have mig til at foreslå ændringer som ødelægger systemet, så ville jeg jo svigte systemet, hvis jeg foreslog de ændringer, og det er ikke i systemets egen interesse. 

Det er også derfor systemet nu accepterer mig, for systemet kan godt se, at jeg reelt er systemets mand, selvom forandringerne indimellem er svære. 

Forandringer er svære, fordi gamle vaner skal ændres og nye skal skabes. Men verden forandrer sig, og så skal man møde de nye forandringer med fornuft, viden og visdom, som Grundtvig nok ville have sagt. 

Så, hurra for mig. Jeg håber ikke, at jeg korrumperes af magten eller systemet. Men fortsætter, idealistisk, med at foreslå ændringer, konstruktive ændringer på systemet, således at vi bevarer og udvikler et sundt og positivt samfund. 

Et samfund hvor de svage passes på, og danskerne kan mærke en tro på fremtiden. 

Det er min ambition. Det lyder måske ikke af meget, men i denne situation, hvor jeg har overtaget inspirationsforpligtelsen fra en naiv generation, så er det uendelig svært. 

G-d og g-derne bevare Danmark. 

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.