Mere demokrati i Danmark

i Topnyheder af

Jeg vil gerne lige benytte lejligheden til at takke fr. Mette Frederiksen for den cadeau, som støtten til Vilks komiteen og vores ofre er. Det er faktisk en smuk gestus, og en gestus som, for mig at se, som en af grundlæggerne eller i hvert fald den ideologisk bagmand bag Vilks komiteen, er ned af den rigtige retning.

Vilks komiteen er en prodemokratisk, islamkritisk forening.

Der er intet etnisk i den diskussion vi har haft ang. islam, udelukkende en filosofisk diskussion af forholdet imellem demokrati og politisk islam. Islamisme.

Denne platform er nu blevet ikke bare politisk comme il faut, men også en integreret del af sikkerhedsapparatets raison d´etre, og er hermed med til at skabe vores forståelse af de problematikker som vi har mødt med den politiske drevne migration fra Mellemøsten.

Jeg vil gerne fred her til lands, men det kræver to til en tango, og når vi i vores land har muslimske kræfter som er stærkt pro kalifat, så er det statens pligt at gøre noget ved denne forfærdelige udvikling.

Det sker så nu også med fuld opbakning fra Folketinget.

Vi kan i praksis ikke gøre det bedre i Danmark, med de ressourcer vi har.

Er det nok?

Nej, det er ikke helt nok. Det er meget tvivlsomt, at vi kan klare de udfordringer alene som ligger foran os. Men vi kan starte, og være i front.

Der er ingen tvivl om, at det kræver en fælles indsats med andre lande for at klare vores problemer. En central samarbejdspartner er Sverige, idet Malmø jo er faldet som demokratisk by og fostrer meget voldelige og uhyggelige krigere for blandt andet islamisk stat.

Imagine that.

Men pointen er, vi har en mission, og vi er nu i gang med den. Missionen er, at forsvare vores demokrati imod den politiske islam.

Fordelen ved denne strategi, ud over at den rent faktisk er mulig, hvilket der ikke er andre strategier der er, er at den giver den enkelte migrant et valg.

Man kan vælge at støtte de antidemokratiske kræfter, eller man kan vælge at lade være.

Hvis man bruger hudfarve som udvælgelsesparameter, så giver man ikke det enkelte menneske et valg.

Så vi har en chance, men skal vi ikke være ærlige og sige det som det er. Det er en god chance for at undgå at blive destrueret som civilisation, men vi er slet ikke i mål endnu.

Det er uendelig vigtigt, at vi holder fast i den gode ide, men også det positive mål; mere demokrati.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.