Farvel til den censurerende taleradio

i Topnyheder af

Så lukkede Radio 24/7. Det er, ene og alene, min fortjeneste, forstået på den måde, at i sidste ende er det resultatet af min politiske kritik at radioen lukker.

Ja, selvfølgelig kan DF også sige at det er en fjer i hatten for dem, og ja, det er også et udtryk for, at Radio 24/7 ikke vandt udbuddet imod Loud.

Men kritikken har jeg leveret.

Derfor er det selvfølgelig væsentligt, at betragte kritikken af radioen for at forstå hvad der er sket.

Kritikken er, ganske enkelt, at den samfundsstrømning jeg repræsenterer, altså den kritiske, oplysende, demokratisk/konservative ide ikke skulle præsenteres for lytterne.

Så kan man sige, mange var med i radioen; Rasmus Paludan, Uwe Max Jensen osv. Så derfor har de islamkritiske argumenter været lanceret.

Her er der ikke så meget andet at sige. At dels er Uw og co. jo ikke ideologiske LEDENDE, dels er der så mange ting man kan diskutere i tanker, at det rent faktisk ofte skader sagen mere at have dem frem end ikke at have dem frem.

Det er ikke for at sige noget negativt om Uwe og co. Det er bare for konstatere, at det stærkeste kort, undertegnede, aldrig blev hevet frem i radioen.

Det er ikke tilfældigt.

Det er en redaktionel prioritering.

Alle på radioen ved det jo godt, og valgte alligevel at fremture.

Når man prioriterer som man har prioriteret, vel vidende, at alle omkring en var helt bevidst om prioriteringen. Så er man afsløret i censur. Længere er den ikke, derfor er det også helt ok at lukke radioen.

For en censurerende taleradio giver absolut ingen mening.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Skriv et svar

Din email vil ikke være offentlig.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.